Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Ja sam mrsav , al to ne vredi ni pisljiva boba. Ne mogu da potrcim vise od 10m. Odmah pocne da me probada u plucima, slajmara se skuplja, ne mogu da disem. Cesto me ujutru probada u grudima, sprzim jednu pljugu i iskuliram. Organizam mi je na nivou mog caleta od 50 godina.

Ja sam brz, ono pravi sprinter. Ali ne mogu dugo da trčim, brzo se umaram što je najveći problem. ******, k'o klinac sam radio svašta pa me ganjala čitava čaršija, mladost ludost. Kasnije ono kako se počelo piti sve manje i manje sam se bavio sportom... Speedy Gonzales. :D

Nema veze sto si mrsav, kad pusis i ne treniras, neki debeli koji trenira kao lud da bi smrsao moci ce da pretrci 5 puta vise od tebe :D, ja sam smrsao dosta i u goroj sam formi nego ikad, crknem dok se popnem uz Balkansku :D
Pa to je moja poenta. Treba da te boli kara za kilazu ako si fizicki aktivan, zdrav i u dobroj kondiciji. Ja cu se osusiti za 10-15 godina max.

Ja sam brz, ono pravi sprinter. Ali ne mogu dugo da trčim, brzo se umaram što je najveći problem. ******, k'o klinac sam radio svašta pa me ganjala čitava čaršija, mladost ludost. Kasnije ono kako se počelo piti sve manje i manje sam se bavio sportom... Speedy Gonzales. :D

Ista stvar, kondicija nula. :lol: Posle malo dužeg trčanja počne čak i grlo da me boli. :lol: Zeza me to što ne dišem pravilno...jednom kad sam sa drugom pričao dok smo trčali pretrčao sam 15 krugova od 400m, ali laganim trčanjem naravno.

Pa to je moja poenta. Treba da te boli kara za kilazu ako si fizicki aktivan, zdrav i u dobroj kondiciji. Ja cu se osusiti za 10-15 godina max.

Imam druga koji je vepar žešći, ima noge k'o plinske boce, ali lik se kreće k'o da nema 50 kila, znači brzina i ruku i nogu je nenormalna, on je jedini čovek koga znam da je tako debeo, a da je toliko brz... Mada eto i medvedi koliki su, a trče 30-40 na sat. :lol:

Poslednja izmena:

Možda vama muškima nije toliko važna kilaža, u ostalom bear mode je jako popularan među ženskim svetom. Ali nama devojkama jeste.
Inače, od kad idem u teretanu, mnogo se bolje osecam psiho-fizicki i napokon se ne umaram kad malo potrčim za autobusom : )

Možda vama muškima nije toliko važna kilaža, u ostalom bear mode je jako popularan među ženskim svetom. Ali nama devojkama jeste.
Inače, od kad idem u teretanu, mnogo se bolje osecam psiho-fizicki i napokon se ne umaram kad malo potrčim za autobusom : )

To nije istina :) Naravno muskarci ne vole ekstremno debele,kao ni zene takve muskarce. Kim Kardasijan je svetski seks simbol a punija je. Kejt Apton je savrsena. Ja vise mislim da je zenama izgled bitniji zbog drugih zena.

To nije istina :) Naravno muskarci ne vole ekstremno debele,kao ni zene takve muskarce. Kim Kardasijan je svetski seks simbol a punija je. Kejt Apton je savrsena. Ja vise mislim da je zenama izgled bitniji zbog drugih zena.

E ako ti je ovo 'punije'.. ovo jesu obline, ali daleeeko od 'punijeg izgleda'
.
10742_kim-kardasijan-2_gallery.jpg

Isto važi i za Beyonce i J.Lo. Obe su realno vitke.

A kod muškaraca je isto tako svakako bolje 'da ih ima malo', nego da su gladni kosturi. Bear mode : )

Back