N3M0N
Ističe se
- Poruka
- 2.015
Problemi obicne tinejdzerke. Cisto cu se osecati bolje ako to izbacim iz sebe. Vi preskocite, dosadno je.
Prvo sestra me smatra rivalom. Ponovo. Budala. Pre je to bio rukomet, ista pozicija, ja bolja jbg. Aj ja se prebacim na ples. Nije problem, ziva sam.
E sad je moja draga sestra nasla da se zacopa u nekog lika, sa kojim sam ja bila jednu noc. I decko jeste sladak sve to stoji. Ali ja sam njoj to rekla ne znajuci za to. Ona se naljutila na mene, on joj postao jos interesantniji i sad sam ja babaroga sta god. Ali taj decko je malo stariji, a ona je 98 i kako ja sad njoj da objasnim da to ne ide kako je ona zamislila i da ne moze tako, nije za nju a da ne ispadne "Ti ga zelis samo za sebe" bla bla. Srecan joj put, lepsa je i zgodnija od mene I treba da ima lepog decka. Ali ne mogu da izbegnem zurku na kojoj ce biti i on i ona pa da joj oslobodim put skroz, nego ce to biti izdrndavanje na mene. A ja psihicki stabilna u PM.
Drugo malo pre neki decko, znam ga od pre, pomalo lud dodje i pocne foru "A sto se mi bolje ne upoznamo? Ja tebe jurim vec godinu dana. Ti mene izbegavas. A bas mi se svidjas". Ja gledam i mislim se pa hebo ti pas mater mene si nasao da ti se svidjam. Sta ti je to trebalo u zivotu. I koga ti juris godinu dana? Ni moj pas me ne juri toliko. I jesi nasikan zesce. Mrs.
Ali nista od toga, bila sam krajnje fina i drugarica me spasila svega i cao. Divno,
Inace problema nemam,
Gledaj tala. Ima i razlog zašto se tako ponaša. Vidiš, ona je u toj fazi gdje je enormno željna zabave, provoda i tih stvari kroz koje si i ti sama prošla nekoć. I onda se ti tu pojaviš kao zaštitnički-nastrojena starija sestra, ali ona to ne gleda na takav način već na način da joj želiš da krojiš život. Otuda to da joj želiš uzeti momka, tako da je najbolje da je pustiš nek ide svojim putem, uostalom ako je dovoljno pametna skontaće i sama da nije za nju.
Ah, kao da si ti stalno slušala mater i ćaću...