Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Bas me kopka to pitanje, kad pogledas izgleda kao da svi nesto studiraju, ali je pitanje koliko zapravo njih i zavrsi te fakultete.
U svakom slucaju, obrazovani su generalno bolje prosli u ovim tranzicionim vremenima od onih koji nisu, u tom smislu, ne treba verovati u te price (onih kojima ne odgovara zdrava konkurencija), kako se ne isplati ulagati u znanje.

Bolje se pitaj koliko njih završi u nekom normalnom roku, ima njih bogami koji to završe uz silne muke za jedno 10-15 godina. Čim vidiš da te to ne ide, hvataj se nečega drugog, ovako samo trošiš vrijeme i pare. Nego, ulagati u edukaciju je vazda dobar potez, nego država sama po sebi bi primjerice više trebala da poštuje poljoprivrednike a ne da uvozi GMO i ostala sranja iz zapadnih zemalja. Imamo potencijala za dobru prehrambenu industriju a mi opet jedemo sranja iz drugih država. To je ono gdje država namjerno griješi...

Problemi obicne tinejdzerke. Cisto cu se osecati bolje ako to izbacim iz sebe. Vi preskocite, dosadno je.
Prvo sestra me smatra rivalom. Ponovo. Budala. Pre je to bio rukomet, ista pozicija, ja bolja jbg. Aj ja se prebacim na ples. Nije problem, ziva sam.
E sad je moja draga sestra nasla da se zacopa u nekog lika, sa kojim sam ja bila jednu noc. I decko jeste sladak sve to stoji. Ali ja sam njoj to rekla ne znajuci za to. Ona se naljutila na mene, on joj postao jos interesantniji i sad sam ja babaroga sta god. Ali taj decko je malo stariji, a ona je 98 i kako ja sad njoj da objasnim da to ne ide kako je ona zamislila i da ne moze tako, nije za nju a da ne ispadne "Ti ga zelis samo za sebe" bla bla. Srecan joj put, lepsa je i zgodnija od mene I treba da ima lepog decka. Ali ne mogu da izbegnem zurku na kojoj ce biti i on i ona pa da joj oslobodim put skroz, nego ce to biti izdrndavanje na mene. A ja psihicki stabilna u PM.
Drugo malo pre neki decko, znam ga od pre, pomalo lud dodje i pocne foru "A sto se mi bolje ne upoznamo? Ja tebe jurim vec godinu dana. Ti mene izbegavas. A bas mi se svidjas". Ja gledam i mislim se pa hebo ti pas mater mene si nasao da ti se svidjam. Sta ti je to trebalo u zivotu. I koga ti juris godinu dana? Ni moj pas me ne juri toliko. I jesi nasikan zesce. Mrs.
Ali nista od toga, bila sam krajnje fina i drugarica me spasila svega i cao. Divno,
Inace problema nemam,

Problemi obicne tinejdzerke. Cisto cu se osecati bolje ako to izbacim iz sebe. Vi preskocite, dosadno je.
Prvo sestra me smatra rivalom. Ponovo. Budala. Pre je to bio rukomet, ista pozicija, ja bolja jbg. Aj ja se prebacim na ples. Nije problem, ziva sam.
E sad je moja draga sestra nasla da se zacopa u nekog lika, sa kojim sam ja bila jednu noc. I decko jeste sladak sve to stoji. Ali ja sam njoj to rekla ne znajuci za to. Ona se naljutila na mene, on joj postao jos interesantniji i sad sam ja babaroga sta god. Ali taj decko je malo stariji, a ona je 98 i kako ja sad njoj da objasnim da to ne ide kako je ona zamislila i da ne moze tako, nije za nju a da ne ispadne "Ti ga zelis samo za sebe" bla bla. Srecan joj put, lepsa je i zgodnija od mene I treba da ima lepog decka. Ali ne mogu da izbegnem zurku na kojoj ce biti i on i ona pa da joj oslobodim put skroz, nego ce to biti izdrndavanje na mene. A ja psihicki stabilna u PM.
Drugo malo pre neki decko, znam ga od pre, pomalo lud dodje i pocne foru "A sto se mi bolje ne upoznamo? Ja tebe jurim vec godinu dana. Ti mene izbegavas. A bas mi se svidjas". Ja gledam i mislim se pa hebo ti pas mater mene si nasao da ti se svidjam. Sta ti je to trebalo u zivotu. I koga ti juris godinu dana? Ni moj pas me ne juri toliko. I jesi nasikan zesce. Mrs.
Ali nista od toga, bila sam krajnje fina i drugarica me spasila svega i cao. Divno,
Inace problema nemam,

Jа не капирам шта је проблем број два..

Problemi obicne tinejdzerke. Cisto cu se osecati bolje ako to izbacim iz sebe. Vi preskocite, dosadno je...

rqwuae.jpg

Poslednja izmena:
Inace problema nemam,

Au koliko lose misljenje imas o sebi, fakat...

Izvadio sam unutrasnji deo kratkog kaputa. Sada mi deluje kao da sako nosim. sta mislite,jel to ok prelazno resenje? :think:

- - - - - - - - - -

:lol: :lol: :lol:
A i kao da mu treba jakna kad nije hladno, duks i piči...hebote, nisi žemsko ili pubertetlija da moraš imati odevne kombinacije za svaki klinac.

Ja moram da imam sve. Svidja mi se moj elegantni fazon i sad mi treba jedna dobra eleganci jaknica,par strukiranih kosuljica i kompletan sam i za prolece/leto sezonu.

Izvadio sam unutrasnji deo kratkog kaputa. Sada mi deluje kao da sako nosim. sta mislite,jel to ok prelazno resenje? :think:

- - - - - - - - - -

Ja moram da imam sve. Svidja mi se moj elegantni fazon i sad mi treba jedna dobra eleganci jaknica,par strukiranih kosuljica i kompletan sam i za prolece/leto sezonu.
Јесте.

ТАКО ЈЕ БРЕ ЈУЗЕРУ!

Једно питање - какву боју преферираш, што се тиче тих ''струкираних кошуљица''?

Poslednja izmena:
Overkil od nadrkanog baje sa tri uzvičnika postao nafurana mala. Mada lepo je kad neko misli o svom izgledu i ide u šoping sa drugaricama. Šalim se malo.
:lol: То није ништа лоше, лепо је када се човек мења, када еволуира, када уноси иновације, када стреми ка већем и бољем.

Него, Јузеру, ниси ми одговорио на питање - која боја ти је најомиљенија, што се тиче кошуља?

:lol: То није ништа лоше, лепо је када се човек мења, када еволуира, када уноси иновације, када стреми ка већем и бољем.

Него, Јузеру, ниси ми одговорио на питање - која боја ти је најомиљенија, што се тиче кошуља?

pa cekaj bre. Sinoc sam bio u provodu i zaglavio u stanu devojke,ne sedim ja ko neki ovde na forumu ceo dan. :P
Ja nemam izbora,moram da pratim svoj novi imidz koji odusevljava ribice. Volim kombinacije plave i svetlo plave,ljubicaste i roze,gneralno sve svetlije boje koje mi unose vedrinu volim,ali svetlo plava mi je najdraza.

Overkil od nadrkanog baje sa tri uzvičnika postao nafurana mala. Mada lepo je kad neko misli o svom izgledu i ide u šoping sa drugaricama. Šalim se malo.

Od takvog sam postao lik sa mog avatara. :D

hah, ja isto uradio kad je počeo mart, sa entuzijazmom misleći da sa sobom donosi proleće, i jedne večeri sam se smrzao, produvao me vetar, ebo kevu :mrgreen: Al sad je kul varijanta...

e,meni nije sinoc bilo hladno po telu,ali mi je bilo zima po tintari. Celu "zimu" sam isao gologlav i nije mi bilo strasno,ali sinoc je bas bilo ladno.

pa cekaj bre. Sinoc sam bio u provodu i zaglavio u stanu devojke,ne sedim ja ko neki ovde na forumu ceo dan. :P
Ja nemam izbora,moram da pratim svoj novi imidz koji odusevljava ribice. Volim kombinacije plave i svetlo plave,ljubicaste i roze,gneralno sve svetlije boje koje mi unose vedrinu volim,ali svetlo plava mi je najdraza.
Ја где год да одем, наступам у стандардној all black комбинацији, или комбинацији нечег црног и нечег војног, и од тога се не одвајам.
За сада. Никад се не зна шта ме очекује у футуру, не зна се шта будућност носи. Можда ће ме ветрови промене одвести на нешто сасвим друго. Можда ћу почети да носим фенси кошуљицу преко џемпера, можда ћу се служити фенси цвиџама, можда ћу носити розе мајице, или мајице са пругама, свашта је могуће.
А шта, не волиш црне кошуље?
Опасан си ти баја Јузеру.

:lol:

Back