Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

U kom trenutku treba poljubiti devojku... šta je right moment?

:ceka:

po meni, to se vidi u ocima :) /ne zajebavam se/
ja obicno kada zelim da me poljubi, pa dok on prica nesto gledam ga direktno u oci, onako znacajno :lol: i nezainteresovano klimnem glavom na pricu... onda obicno ukapira da je vreme da prestane da brblja i da me poljubi... a ako recimo setamo, pribijem se uz njega, isto pogled, ili naslonim glavu onako blago :)
s tim, sto ja ovo nikada ne radim ako nisam sigurna da me momak muva i da on zeli da me poljubi, dakle morao je pre toga da mi da ocigledan znak :)

Nekoj bi i to bilo dovoljno

Ali nekad i ovo pomaže...da, definitivno, crteži su super stvar
WmB6nqx.png

Ево један у припитом стању... биће лепших...

:cvet:

Воле' те лопов! :cmok:
ja obicno kada zelim da me poljubi, pa dok on prica nesto gledam ga direktno u oci, onako znacajno :lol: i nezainteresovano klimnem glavom na pricu... onda obicno ukapira da je vreme da prestane da brblja i da me poljubi... a ako recimo setamo, pribijem se uz njega, isto pogled, ili naslonim glavu onako blago :)
s tim, sto ja ovo nikada ne radim ako nisam sigurna da me momak muva i da on zeli da me poljubi, dakle morao je pre toga da mi da ocigledan znak :)
Ево једна епска:

azbEgBK_700b_v1.jpg

:lol:

U potpunosti se slazem sa ovim.Ja sam vise u fazonu 'tisina pa poljubac' nego da budem direktan.Mada to zavisi sve od osobe.

Ima potencijala :)

Nadam se da će se dotičnoj forumašici svidjeti, rijetkost je vidjeti ovakve izlive po Forumu :aha:

Kakve izlive? c:

Ja mislim da ti dobro znas koliko ja tebe volim, zar ne? c:

- - - - - - - - - -

WmB6nqx.png

Ево један у припитом стању... биће лепших...

:cvet:

Воле' те лопов! :cmok:

Ево једна епска:

azbEgBK_700b_v1.jpg

:lol:

Moram da se slozim sa ovom zadnjom slikom... Koliko puta ti daju te znakove paznje i zovu te, a onda kad odlucis da im kazes da ti se dopadaju "Ja sam samo bila pristojna"... More popusis mi xD Reci mi odmah ako vidis da flertujem da li ima ili nema sanse. Nemoj me zavlaciti. S druge strane ja sam svojom gluposcu i slatkim stavom napravio glupost, jer jelte ja ne primecujem kad preteram, pa sam napravio probleme sebi i svojoj devojci jer su se odjednom pojavile neke 3 devojke koje su se zatreskale. Ne smes reci devojci da je slatka da ne pomisli da je muvas ili sta vec. Znaci, ako ti kazem da si slatka to kazem zato sto to i mislim. Ako mi se svidjas, ja cu ti to i reci... Oh ****** to je tako jednostavno xD

A koji pogled uputiš kad hoćeš da mu daš oralni seks?
Ovo pitam bez ikakve sprdnje ili nipodaštavanja...

Moram da se slozim sa ovom zadnjom slikom... Koliko puta ti daju te znakove paznje i zovu te, a onda kad odlucis da im kazes da ti se dopadaju "Ja sam samo bila pristojna"... More popusis mi xD Reci mi odmah ako vidis da flertujem da li ima ili nema sanse. Nemoj me zavlaciti. S druge strane ja sam svojom gluposcu i slatkim stavom napravio glupost, jer jelte ja ne primecujem kad preteram, pa sam napravio probleme sebi i svojoj devojci jer su se odjednom pojavile neke 3 devojke koje su se zatreskale. Ne smes reci devojci da je slatka da ne pomisli da je muvas ili sta vec. Znaci, ako ti kazem da si slatka to kazem zato sto to i mislim. Ako mi se svidjas, ja cu ti to i reci... Oh ****** to je tako jednostavno xD

Radi se o tome da su djevojke uglavnom jako nesigurne u sebe, iz toga i prizilazi sve ovo što si naveo. Naravno, nije lako priznati to, ali prestaneš da posmatraš njinu spoljnu auru, i više obratiš pažnju na unutrašnjost, onda će ti mnoge stvar biti jasnije.

Primjera radi vidiš djevojku koja je top građena, pa se uteže da puca sve ili nosi suknju do dupeta i dekolte do bradavica. Da li to ona radi zato što je sigurna u sebe? Ne, već upravo zbog toga što je očajna pa iz očaja vapi za pažnjom napaljenih momaka, da bi se trenutno osjećala bolje. To samouvjerenim osobama nije duševna hrana. Otud imaš situaciju da ti djevojke trepću okicama, dodiruju te da bi ti pojurio za njim, pa da ti poslije kažu kako su samo bile pristojne. Sve je to promišljeno.

Treba da ti je jasno da to sve rade upravo zbog onoga što sam naveo, zato takve osobe nemoj shvatati ozbiljno i mnogo ćeš se manje nervirati oko njih :)

Radi se o tome da su djevojke uglavnom jako nesigurne u sebe, iz toga i prizilazi sve ovo što si naveo. Naravno, nije lako priznati to, ali prestaneš da posmatraš njinu spoljnu auru, i više obratiš pažnju na unutrašnjost, onda će ti mnoge stvar biti jasnije.

Primjera radi vidiš djevojku koja je top građena, pa se uteže da puca sve ili nosi suknju do dupeta i dekolte do bradavica. Da li to ona radi zato što je sigurna u sebe? Ne, već upravo zbog toga što je očajna pa iz očaja vapi za pažnjom napaljenih momaka, da bi se trenutno osjećala bolje. To samouvjerenim osobama nije duševna hrana. Otud imaš situaciju da ti djevojke trepću okicama, dodiruju te da bi ti pojurio za njim, pa da ti poslije kažu kako su samo bile pristojne. Sve je to promišljeno.

Treba da ti je jasno da to sve rade upravo zbog onoga što sam naveo, zato takve osobe nemoj shvatati ozbiljno i mnogo ćeš se manje nervirati oko njih :)

Slusajte staru gardu,valja poslusati ovoga coveka.

Sve ja to kapiram, ali ne znaci da se slazem sa tim. Mene to jako nervira. Ne znam da li ce shvatiti da ljudi vise vole kada smo svoji, ne pravimo se da smo nesto sto nismo. Ja sam medju retkima koji ne posmatraju izgled previse. Zapravo desi mi se da mi se neka devojka dopadne na izgled, dopadne mi se u razgovoru i tek tada krenem da primecujem sve mane na licu, telu itd. Nikada mi ne zapadnu za oko na prvi pogled jer me ne interesuje previse. Sve dok je prosecnog izgleda ja sam zadovoljan c:

@User

Jeste, lickaju se da budu bolje od drugih devojaka, ali isto tako i zbog muskih. Najvece priznanje da su bolje od drugih je kada ugrabe muskarca kojeg bi svaka pozelela c:

Da li mi neko moze reci resenje da pobijedim ovu depresiju i ovu bol ? :\
Zaljubio sam se u nju i smuvali smo se posle nekog vremena i sve je to trajalo mesec dana, i neverovatno jako boli, bio sam mnogo puta zaljubljen, nije mi prva a znam da nije ni poslednja ali boli samo tako, pokusavam da je vratim ali nadam se da necu uspeti, svaki dan sam depresivan i ne mogu to da pobjedim, odem na trening ispricam se sa drustvom zaboravim na to ali cim dodjem kuci i ostanem sam, depresija i ta jeb**a bol se vrate, nesanica, strah...Ima li ikakvo resenje za prevazici ovo ? :(

Back