Beskraj
Ističe se
- Poruka
- 2.598
Da pronasla sam te posle toliko godina,posle tolikog trazenja.Pronasla sam te.Neko rece nista nije izgubljeno u vatri samo je sazeto.Neko rece...I ja cu biti sada samo ono jutro koje se ponovo radja.Da li je bitno koji put?Vise nije.Hocu da se budim dodirom,a ne jaukom.I ne zelim da budem vise ona tama oplodjena zlom i mrtvilom koju si mi donosio.Hocu da me greje sunce.Sve sam svoje svedoke odrobovala,sve sam svoje kazne posteno isplatila.I sada znam kuda cu.Ko si ti u stvari da mi vise sudis?Da mi stojis na tom putu,gde kazes da je ceo ovaj grad i ja u njemu izniklo zbog tebe.Odlazi vise od mene.Pusti me.Prestabi vise da me vuces na samo dno.Jer ja sam vec odavno prestala da budem tvoja oznaka,tvoj broj.Ja imam svoje ime,imam svoj osmeh i imam san koji si mi ti ukrao.Prestani vise da me zoves svojom igracicom vatrene krvi,jer sam to prestala biti.Nakon toliko godina.Vise nista ne postoji izmedju nas.Vise me cak nista ni negusi.Nemam ni nostalgiju.Samo je ostala ona ispucala usna koja je znala cesto zbog tebe da prokrvari.Od sada tebi poklanjam samo svoje cutanje.cak i posle smrti.
Beskraj
Beskraj