Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oskudacija nacisto uterava led u kosti...
![]()
...izgleda da je to.Ne vredi ni lepo vreme,ni cvetići naKo zna gde taj skita....ni andjelčića nisam dugo videla ni alexannu ni vanju..
..ma sigurno nisu platili račun za net..
Kriza udarila sa svih strana..![]()
Ko se to mene uželeo? 

Ko se to mene uželeo?
Eto svratih, da ne kažeš da ne plaćam (uredno plaćam sve račune osim ove u kafani, ha )
Gde je Eve da turi jedan 2 u 1?

Radim punom parom zanimljive stvari, a kad se odmaram slikam.
I planiram put...eto![]()
Radim punom parom zanimljive stvari, a kad se odmaram slikam.
I planiram put...eto![]()

Mislila sam na tebe jer sam najzad probala "onaj" čaj. Pronašla sam ga u "Lily-ju", da ne poveruješ 

Hoću, kako da neću, i to xxxx puta...
Idem da vidim Rabat, Marakeš, Fest i Kazablanku.
Da otvotim sezonu.
I tako srećni.
Bogu hvala, i zdravi, a to je najbitnije.
Nego gazdarice, ćeš platiš jednu turu, štedim svaku paru![]()

I tako srećni.
Bogu hvala, i zdravi, a to je najbitnije.
Nego gazdarice, ćeš platiš jednu turu, štedim svaku paru![]()

Evo platiću i ja, šta piješ.... pod uslovom da nam "doneseš" bar jednu sličicu iz Maroka, ako može Kazablanka
![]()
Oh maj god, osećam se prozvanimSvi obećavaju sličice i niko da donese..i Veseli je obećo pa ništa..![]()
Sad ne mogu mirno da odem u krevet, moram da sačekam odgovor.
Evo platiću i ja, šta piješ.... pod uslovom da nam "doneseš" bar jednu sličicu iz Maroka, ako može Kazablanka
Čuj, jednu...ima da bude putopis na Putovanjima!
U Novom Sadu postoji jedna gospođa koja već par godina okuplja fino društvo za putovanja. Svakog septembra se dogovori destinacija, Kompas odradi organizaciju, i plaća se na rate, sve do polaska. Društvo perfektno, uhodano, svi ljubitelji akcije i neobičnih doživljaja.
Milina.
Oh maj god, osećam se prozvanimSad ne mogu mirno da odem u krevet, moram da sačekam odgovor.
Barb, šta sam to obećao? Evo odmah večeras ispunjavam to, samo reci šta beše![]()

Ma pazi stvarno... E pa sad se sramim što sam zaboravioPričali smo jednom o tvojoj vožnji biciklom po prirodi i ja sam
te podsetila da poneseš aparat i pokažeš nam gde si bio i kuda se
vozao..obećo si da hoćeš..pa zaboravio..![]()