Tattoo!

chokolada:
Micotakis:
i u vidu nekog leptira..
Ja imam leptira, samo na stomaku. Ovo se ja sada pravim vazna. :lol:
Aaa, pokazi nam ga opet, pakzi nam ga opet! :lol: :lol: :lol:

Inace, treba znati sa tetovazom. Kolko moze da bude dobra tolko i mnogo vise moze da upropasti! Najveznije je dobor znati sta staviti na sebe. Tetovaza mora da ima neki ozbiljniji smisao, nesto zbog cega ce te moci celog zivota da je gledate. Ako je tu iz mode i dekoracije, mamac za suprotan pol i sl... to zestoko nevalja!

Kad_LupimLupim:
chokolada:
Micotakis:
i u vidu nekog leptira..

Inace, treba znati sa tetovazom. Kolko moze da bude dobra tolko i mnogo vise moze da upropasti! Najveznije je dobor znati sta staviti na sebe. Tetovaza mora da ima neki ozbiljniji smisao, nesto zbog cega ce te moci celog zivota da je gledate. Ako je tu iz mode i dekoracije, mamac za suprotan pol i sl... to zestoko nevalja!
Pa stavise je na "pozadinu" i nevidis je :D

Kad_LupimLupim:
chokolada:
Micotakis:
i u vidu nekog leptira..

Haha necu sada, bela sam k'o sir, mozda se ponovo pohvalim kada malo pocrnim. :wink:

Meni je moja lepa i mislim da mi odgovara. :P

Obozavam tatoo umetnost! Da, imam i ja tatoo :lol: Nije bas na guzi ali jako je blizu.
Da li treba svoj tatoo izlagati pogledima ljudi ili ne, mislim da je individualna stvar. Svako ima svoj razlog zbog cega zeli da oslika svoju kozu, tako da ne osudjujem ni one koji se time eksponiraju ni one kojima je to nesto najintimnije.
Jedno je sigurno, morati biti 100% sigurni sta zelite da nosite na kozi ceo zivot, jer kajanja nema. Ako ste sigurni sta zelite jedino sto mogu da vam kazem je -samo napred :)

avesic:
ja ću da istetoviram čika slobu, jer on dok bio ja nisam plaćala porez ,pa porez na porez ,pa porez na prekoračenje poreza ,pa porez ako uplatiš više poreza no što treba ,,,,

da da istetoviraću fiskalnu kasu ,,, kako viri iz dupeta onom ko je uveo
i ja cu!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kad se vec tetoviramo, onda obavezno kod profesionalaca, nikako ona varijanta "dogodilo se u trenutku". Ja sam svoju uradila kod Snez. Dubajic - sve sterilno i cisto!

Ja sam vise za privremene ... jer tetovaza je trenutni trend kao sto je bila 70-tih ... i ko sad sto mi smesno kad vidim tatoo ''I love JNA'', tako bi mi verovatno bilo smesno za 20 godina da vidim svoju zadnjicu sa nacrtanom bubamarom.

Ja sam juce isla da gledam neke tetovaze, mislim da privremene nisu neko resenje jer izgledaju ocajno kada pocnunu da blede. Traju od 2-7god. A trajna to mi je malo frka ...sta za 5god kad dosadi ili ne bude IN?!?

noga:
Ja sam juce isla da gledam neke tetovaze, mislim da privremene nisu neko resenje jer izgledaju ocajno kada pocnunu da blede. Traju od 2-7god. A trajna to mi je malo frka ...sta za 5god kad dosadi ili ne bude IN?!?

Pa o tome ti pricam .... onda privremena dok ne dosadi, a kad dosadi onda ti dosadi dok se ne skine i smuci ti se zauvek :wink:

Back