Tata na svi !

al postoji univerzalni obrazac komunikacije po kome se provali ko se sa kime kara na forumu
to sam ja kao apsolutni strucnjak na polju svih nauka i zanata poznatih coveku uocio analizirao i definisao.

da cujem moj spisak gdin Naucnik :mrgreen: ... ako pogodis obe tri priznacu i cetvrtu kojoj sam obecao da da cutim ali sta sad rec je rec.
Peta nek crkne od muke sto je dala samo dva puta i to samo u doope jer se cuva za brak, onih jos 6-8-12 ne mogu da komentarisem to je bilo samo da bocnem i odem da zalivam bastu ipak sam zauzet :D

Ja sam malo dobio komplimenata, ugl su me pljuvale i stalno nesto prigovarale, a da me pitas za sta ja nemam pojma. Nikad nisam znao sta radim krivo, ali uvek nesto nije valjalo.

bunile se ne bunile ti pisao bodove u gostima, kod kuce, gde god...bilo proslo, ne mozes svakoj biti "supermen" :D

ili su te iskoristile i bilo im super ali nisu zelele buducnost kraj tebe pa te otkacile da imas kompleks nize vrednosti torbanja :lol:

bunile se ne bunile ti pisao bodove u gostima, kod kuce, gde god...bilo proslo, ne mozes svakoj biti "supermen" :D

ili su te iskoristile i bilo im super ali nisu zelele buducnost kraj tebe pa te otkacile da imas kompleks nize vrednosti torbanja :lol:
Bato ko njih provali vise po tom pitanju ne moze imati nikakav kompleks

Back