Pisite o Limenariji i vili Kiparisou!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao svima!!!
Kakav je Tasos u septembru? Vredi li ici?
Molim da mi neko odgovori :-)
Cao svima!!!
Kakav je Tasos u septembru? Vredi li ici?
Molim da mi neko odgovori :-)
Pozdrav svima... Samo se zbog ove teme uclanih na krstaricu...
Ima li ko iskustva sa hotelom Lena u Limenasu... Idem od 02. jula tamo (prvi put na moru posle 2 decenije) iako kontam da ce mi biti extra da vidim more pa da odem bilo gde... Opet bi da mi neko kaze ako ima iskustva sa ovim hotelom... Mada mi zaista nije toliko ni bitno... Planiram da sto duze budem napolju na plazama... Samo da nije nista preterano strasno
Pozdrav jos jednom i hvala na svim informacijama ...
![]()
prvi put na Tasosu bila sam 2004. i odsela u pomenutom hotelu... nemoj da te prvi utisak pokoleba i da se pitas "gde ja to dodjoh?"Hotel je mali, kupatila su minijaturna, pazi da vrata ne otvoris širom, jer ti se mogu vratiti i klepiti po nosu
Posle par dana, shvatis da ti od toga vise ništa i ne treba, do plaze imas 7minuta, posta i market su ti na dva minuta,blizu je centar. Vlasnici hotela su prijatni ljudi, ona je Amerikanka, a on Grk, uostalom cuces njihovu zivotnu pricu, ne moram ti sve opisati.
Ako ne ides autom, do gradskih plaza moze i peske, a za ostale mi smo koristli bus i bilo je zaista supeeer. Jedino od dorucka u hotelu ne ocekuj previse, smenjuju se slatki islani dorucak, uz čašu djusa i šolju kafe.
Ne znam da li sam se svega setila, osim da ti kazem da me je te godine Tasos očarao i evo ove godine idem opet, ali u Pefkari.
Lep provod, mirno more, puno sunca zelim svima nama!!!![]()