TASOS - u reči i slici

E Montoya, ja te za fotke vile "Eleni" molio jos 2. aprila. :dash: Evo dokaza (sad moram da citiram samog sebe):

Ova druga vila, Pefkari, isto ne izgleda mnogo lepo, al' vidim more iza, kao i to da nije zabarikadirana sa svih strana, tako da je sigurno mnogo bolji izbor.

Ja merkam hotel "Kamari" u Potosu. Ako zence odustane od novih grudi, bice vise para za smestaj. Posto mi je zelja da ove postojece "iskoristimo" za jos jedno ili dva dojenja, na sta ce ona po svoj prilici pristati, steta bi bila da sada dajemo pare za "upgrade". Realno, mislim da im dorada ne treba ni sada, al' zenska cud je cudna, to vi drage moje forumasice bolje razumete.

Montoya, zeno sa stavom, sta si se stisla sa slikama te "Elene"? Daj jos neku slicicu same vile i soba, ako ne budem skupio dovoljno love za "Kamari" da i tu tvoju vilu uzmem u obzir. Ajd' budi drug, moli te tvoj Koyan (kuku, sad ce "pritajeni tigar" da poludi).

JA IDEM U AVGUSTU TAMO.DELUJE VRLO LEPO.KAZU DA JE PLAZA BAS BLIZU,NE ZNAM SAMO KAKVA JE UNUTRASNJOST APARTMANA I KAKO JE OPREMLJENA KUHINJA.AKO NEKO ZNA NEKA NAPISE

ja sam bila prosle godine u vili PANOS na Tasosu i isto preko PERLE TURS.bilo je fantasticno.mada sam vec pisala o tome. vila je fantazija.more blzu.supermarket u zgradi.ima jos jedna prodavnica, pekara, mesara i fast food. peskire ne moras da nosis.menjaju na 5 dana.cisto ko suza.svaki dan ciste sobu i ribaju kupatili.plaza super.pogotovo ako imas malo dete. cene pristojne.par kafica na plazi.ma sve je super.isla bih opet mada nikada ne idem dva puta u isto mesto.ove godine idem u Pefkohori a sledece mozda opet na Tasos i to opet u Skalu Sotiras i u vilu Panos.I preko Perle, naravno.Nema pcela na plazi za razliku od druge strane ostrva.obavezno u prodavnici u sklopu vile kupi caciki salatu.uzivaces sigurno.

JA IDEM U AVGUSTU TAMO.DELUJE VRLO LEPO.KAZU DA JE PLAZA BAS BLIZU,NE ZNAM SAMO KAKVA JE UNUTRASNJOST APARTMANA I KAKO JE OPREMLJENA KUHINJA.AKO NEKO ZNA NEKA NAPISE

apartmani u vili panos su super opremljeni.imas sve sto ti treba cak i susilicu za ves i stipaljke.od posudja imas i tiganj, i serpu i case, i soljice za kafu,i peskire.sve imas.vec sam rekla da svaki dan ciste sobu i ribaju kupatilo.jako je cisto.na terasi ima sto i stolice.tv sa kablovskom u sobi.

Ne primeti se to tamo... jer, tamo inače živi 13-14k stanovnika i svako, ali baš svako ko može da stoji na nogama ima motorče, mnogo bučnije od ovih što su se skupili :)

Vidi ovako,ja vozim motor i mogu ti reci da se i 50 motora na jednom mestu primeti,u mom mestu Mitrovici je pre mesec dana bio susret i bilo je 1000 motora,a grad ima 60.000 stanovnika.Bilo je sve zakrceno motorima,a 10.000 motora na jednom mestu...to je retko ko iz Srbije i video...oni koji su bili u Asprovalti pre dve godine,i Kamenoj Vurgli(valjda se tako pise) prosle,kazu da je to nesto neverovatno,pucanje i turiranje 24h-VIDEO SNIMKE...te ko ocekuje mir tih dana neka se ne nada .Bio sam i ja na Tasosu prosle godine,te znam da tamo ima motora,ali ne mnogo,a putujem cesto motorom,i obilazim susrete u Srbiji,Bosni,Sloveniji,Makedoniji,Hrvatskoj,te znam!
Pozdrav!

Jel bio neko na Tasosu? Kakve su cene, plaze i sl...? Konkretno me zanima Limenas, glavni grad, cula sam da je u blizini luka i da je more zagadjeno. Da li je to tacno? Thanx

Ja radim u turistickoj agenciji u Novom Sadu. Radimo sa svim agencijama, tako da su Vam kod nas sve turisticke agencije na jednom mestu. Ja sam pre mesec dana bila u Grckoj. Licno meni je lepsi Halkidiki, prvi prsten. Tasos je malo mirniji za moj ukus. Inace, lep je i Tasos, pogotovo ako neko hoce da se odmori. Na Tasosu imamo i privatan smestaj, a i hotele. Ako imate neko konkretno pitanje, javite se da Vam tacno pronadjem ono sto zelite. Cene su nam za Grcku od 30 evra za maj, pa nadalje. Moj e-mail je solajahelena@gmail.com.Hvala, cao.

Vidi ovako,ja vozim motor i mogu ti reci da se i 50 motora na jednom mestu primeti,u mom mestu Mitrovici je pre mesec dana bio susret i bilo je 1000 motora,a grad ima 60.000 stanovnika.Bilo je sve zakrceno motorima,a 10.000 motora na jednom mestu...to je retko ko iz Srbije i video...oni koji su bili u Asprovalti pre dve godine,i Kamenoj Vurgli(valjda se tako pise) prosle,kazu da je to nesto neverovatno,pucanje i turiranje 24h-VIDEO SNIMKE...te ko ocekuje mir tih dana neka se ne nada .Bio sam i ja na Tasosu prosle godine,te znam da tamo ima motora,ali ne mnogo,a putujem cesto motorom,i obilazim susrete u Srbiji,Bosni,Sloveniji,Makedoniji,Hrvatskoj,te znam!
Pozdrav!

Dobro, dobro, ne moraš ti baš svaku moju reč sasvim ozbiljno da shvatiš, naročito ako sam stavio smajlija iza. Otpozdrav :)

Licno meni je lepsi Halkidiki, prvi prsten. Tasos je malo mirniji za moj ukus. Inace, lep je i Tasos, pogotovo ako neko hoce da se odmori. Na Tasosu imamo i privatan smestaj, a i hotele. Ako imate neko konkretno pitanje, javite se da Vam tacno pronadjem ono sto zelite. Cene su nam za Grcku od 30 evra za maj, pa nadalje. Moj e-mail je solajahelena@gmail.com.Hvala, cao.

Izes radnicu iz turisticke agencije koja ne zna da Halkidiki ima tri PRSTA, a ne prstena i koja mora na ovakav nacin da reklamira mesto na kojem radi.

Kojo,Kojo...iz'edas turisticku radnicu na nevidjeno...
a015.gif

Montoya, ne znam da li si shvatila da bih ja ovog leta (u septembru) na Tasos, a ne dogodine.
Ajde molim te postavi one slike vile "Eleni", kako bih znao da li da uplacujem tu smestaj ili da trazim dalje... U krajnjoj liniji cu dati pare za hotel "Kamari", ali ako ima i drugog dobrog, a jeftinijeg smestaja, radije bih platio manje...logicno.

Dragi forumasi,
imam par pitanja za vas.Prvo mali uvod>muz,ja i troje dece(4,6 i 8god) uplatili smo 20 dana u Pahis beach hotelu,vasi su opisi pomogli da se odlucimo,u periodu 2.7.-22.7.pa nas sledece interesuje:
-kakva je hrana?(pitam zbog dece jer su malo probirljiva-da li je to sto nude ukusno?)
-cene hrane i pica u taverni?

Dragi forumasi,
imam par pitanja za vas.Prvo mali uvod>muz,ja i troje dece(4,6 i 8god) uplatili smo 20 dana u Pahis beach hotelu,vasi su opisi pomogli da se odlucimo,u periodu 2.7.-22.7.pa nas sledece interesuje:
-kakva je hrana?(pitam zbog dece jer su malo probirljiva-da li je to sto nude ukusno?)
-cene hrane i pica u taverni?

E pa bićemo komšije. Ja sam tamo od 12. do 22. 7.
Informacije o hrani nemam, a pomenuta taverna je po cenama prošle godine bila među povoljnijima na ostrvu. Nadam se da će vaša čarobna trojka primiti u društvo i jednu sedmogodišnju devojčicu.

Hasek ,to je super sto cemo se tamo naci posto vidim da ste dobro informisani o Tasosu pa cemo imati koga da *davimo* raznim pitanjima.Normalno da ce vasa mezimica biti primljena u nase drustvo tako da ce moj sin(8g)biti blazen medju zenama.A to za hranu malo me brine jer svi su puni lepih reci za mesto a pogotovo plazu samo hranu niko ne spominje.

Pa mislim da niko od forumaša nije do sada odsedao u Pachis beach-u pa je to razlog.
Od kontinentalnog doručka nema šta puno da se očekuje a večera je koliko sam informisan izbor između dva jela sa menija.
Ja mogu da progutam sve, pa tu neće biti problema, a žena i ćerka i onako ništa ne jedu - pa im je sve jedno kakva je klopa.
Jedino što me brine, ima li na pristojnoj razdaljini (da nisu potrebna kola) gde da se kupi mleko i neka klopa s nogu. Na 2 km je Scala Rahoni i tu ima prodavnica, ali tu već moraju da se pale kola.

Što se tiče poznavanja ostrva, rado ću podeliti svoja prošlogodišnja iskustva sa vama.

Hasek, malo pre sam zvala agenciju(MAGIC) i pitala za klopu oni kazu da je to sto nude odlicno mislim ukusno(za te pare malo sam skepticna) i da ima tu da se kupi s nogu piza,giros,pomfri i tako to.Za radnju ,snabdevaniju, moracemo ici u S.Rahoni.Posto je moj muz ranoranilac i obozava setnju to mu nece biti problem pa mu se mozete pridruziti em je zdramo em korisno.

Molim vas za pomoc!U ponedeljak bi trebali da uplatimo letovanje pa me zanima vase misljenje u vezi Golden Beach apartman MAKRINA!Danas sam cula da se na toj plazi pojavljuju neke zmijice crvici sta god pa i nije za kupanje da li to uopste ima veze sa istinom!Period za koji uplacujemo je 18.09-28.09 kakvo je vreme tada jer je voda jos uvek topla?Hvala vam unapred!

Back