milenaidaki
Primećen član
- Poruka
- 997
Original postavio OSman
Pozdrav svima koji su ove godine bili pametni i uplatili Tassos a ne Krf kao ja!
Hvali Krf drž' se Tassosa...
Svako mesto ima svoje draži, al je meni Tassos draži.
Upravo se vratih pre neki dan sa Krfa.
na Tassosu sće te susresti komunikativnije i gostoljubivije ljude, iako (da ne grešim dušu) kada na Krfu provale da ste srbin odmah nabace osmeh na lice i sve je posle mnogo lakše ... šta reći čak nas negde stvarno vole!!!!
Ovo je dobro, hvali Krf, drž se Tasosa. Iskreno se nadam da ću i ja zaključiti isto. Već sam pisala da sam se malo razočarala Krfom. Naravno, grad Krf je divan, priroda je još bolja, ali zaista tim malim turističkim mestima u kojima su plaže, malo fali više turističke draži. Krf je idealan za provod i obilaženje istorijskih znamenosti uz neizbežan ZAMOR. 
Elem, htela sam da vas informišem dragi Tasovci da sam uplatila preko Magica u hotelu Sirenas u Potosu za 01.08.2008. Dobila sam popust na Interenet rezervaciju 5%, zatim 5% kao član Magic kluba i još 5% za rastojanje od 5 meseci do polaska na put. Prostorije Magica su me malo razorčarale, nalazi se u stambenoj zgradi, prizemlje, običan stan koji je namešten kao agencija. To ne volim, više mi se sviđa kada agencija izgleda kao prodavnica, izlog i tako to. Nisam zakeralo, ali malo bi mogli i da se renoviraju, upao mi u oči neki pocepani tabure
i sl. Uđem, jedna stranka i mlada devojka radnica, kažem dobar dan, odgovori isto i nošta. Ne kaže ni da sačekam tu ili da idem u drugu prostoriju ili ne daj bože da sednem (ima puno mesta za sedenje), sednem.
Dobro, kada sam došla na red odmah je rekla da važe svi popusti koje su obećali na sajtu i to je ok.
Lepo platim avans 30 posto, ali bez nekog razgovora, pa mogla je nešto bar da zucen o vili. Šta da ja ne znam ništa, doduše pošto znam dosta nisam ništa pitala. U tom trenutku dođe neka starija gospođa koja tu isto radi i vidim klinka se unervozila. Počne ta starija gospođa da kinji i mene i ovu malu (izgleda da je učenica na poslu), u fazonu da li znate da ne dobijamo garnatne listove pre aprila, pa ovoj maloj zašto nisi rekla to i sve tako nešto što ih nisam ni pitala.
Daj bre m. oladi. Ništa, odem.
Sva srećna što sam OSTVARILA POPUST, ali kada sam shvatila da nas samo smeštaj košta 800 evrića :shock: i nisam se nešto ovajdila. Skupo 8-). Grčka će nas odrati ovog leta. :-x
U, sada sam se setežila da sam zaboravila da im kažem da hoću pogled na more.
Totalno su me zbrzile. 
Pozdrav svima koji su ove godine bili pametni i uplatili Tassos a ne Krf kao ja!
Hvali Krf drž' se Tassosa...
Svako mesto ima svoje draži, al je meni Tassos draži.
Upravo se vratih pre neki dan sa Krfa.
na Tassosu sće te susresti komunikativnije i gostoljubivije ljude, iako (da ne grešim dušu) kada na Krfu provale da ste srbin odmah nabace osmeh na lice i sve je posle mnogo lakše ... šta reći čak nas negde stvarno vole!!!!

Elem, htela sam da vas informišem dragi Tasovci da sam uplatila preko Magica u hotelu Sirenas u Potosu za 01.08.2008. Dobila sam popust na Interenet rezervaciju 5%, zatim 5% kao član Magic kluba i još 5% za rastojanje od 5 meseci do polaska na put. Prostorije Magica su me malo razorčarale, nalazi se u stambenoj zgradi, prizemlje, običan stan koji je namešten kao agencija. To ne volim, više mi se sviđa kada agencija izgleda kao prodavnica, izlog i tako to. Nisam zakeralo, ali malo bi mogli i da se renoviraju, upao mi u oči neki pocepani tabure

Dobro, kada sam došla na red odmah je rekla da važe svi popusti koje su obećali na sajtu i to je ok.

Sva srećna što sam OSTVARILA POPUST, ali kada sam shvatila da nas samo smeštaj košta 800 evrića :shock: i nisam se nešto ovajdila. Skupo 8-). Grčka će nas odrati ovog leta. :-x
U, sada sam se setežila da sam zaboravila da im kažem da hoću pogled na more.