TASOS - u reči i slici

Cao Tasosovci,treba mi pomoc!Da li neko zna koja agencija radi hotel Golden Sand na Golden Beach-u ili ako neko ima dobru preporuku za apartman,idem sa sestrom i malom bebom od dve godine?

Ja ti preporucujem Skala Potamiu, nastavlja se na Golden Beach, plaza je takodje pescana sa plitkim ulaskom, za klince sjajno... Na kraju setalista postoji luna parkic sa vozicem i auticima i jedna super igraonica na otvorenom, nalazi se na glavnoj magistrali sa leve strane na ulasku u Skalu kad se ide od Limenasa, nasi klinci su uzivali proslog leta...Mi smo isli preko Perle u apartmane ALOE i bilo je sjajno...

Izgleda da nisi prelistao baš sve stranice ove teme, jer da jesi, onda bi znao da sam nešto već pisao o Tasosu (doduše ne kao Putnica!) i okačio par slika!
http://forum.krstarica.com/threads/87451&page=141
Počev od posta #3510 pa nadalje!

Bravo DekiM majstore.... eto vidis kako umes lepo i konstruktivno. Ova slika koju si okacio je najbolja koju sam do sada video na forumu.... ha ha ha ha

ludakpw6.jpg

... Ova slika koju si okacio je najbolja koju sam do sada video na forumu.... ha ha ha ha
Ajde sad da lepo objasniš, šta je to toliko smešno na toj slici?! Mada ja naslućujem "šta je pisac hteo da kaže", ali voleo bih to od tebe da čujem! Nešto si mi mnogo "sumnjiv"! Na onom drugom forumu je ova slika postala baš aktuelna! Ne bi me uopšte čudilo da si neki njihov ubačeni "element" imajući u vidu datum tvoje registracije na ovom Forumu! :cool:

Dobar dan dobri ljudi !!!

Razmatram mogucnost da sa svojom lepsom polovinom i dvoje sitne dece (2 i 5 godina) ovog leta provedem nekih desetak dana na Tasosu.

Iscitao sam ovu temu, pregledao ponude agencija, a spremam se i za Sajam turizma. Mozda bih cak na Sajmu i uplatio aranzman u celosti. E, a za to mi treba vasa pomoc, kako ne bih dao pare za nesto sto ne vredi.

Pitanje je, da li je neko od vas boravio sa porodicom u vili "Blue sky" (cetvorokrevetni apartman iz dva nivoa), preko agencije "Sabra"?
Kako ste bili zadovoljni smestajem i agencijom i da li je plaza u blizini te vile dobra za malu decu?

Odgovori su mi potrebni sto pre.

Totalno ste odlepili, samo tražite nešto da se prepirete, daj da pričamo o TASOSU!!!!

Pa ja dosao da pricam o Tasosu, da dobijem savete od dobrih poznavalaca Tasosa, kad ono - moji postovi se ne vide. Sto bi rekli na onom beogradskom grafitu: "Kad ja tamo, a ono medjutim." Ili: "Svega toga ne bi bilo da je Pera na vreme otisao u policiju."

I sta sad? Kako ja da dobijem pomoc dobrih ljudi kad oni moje postove ne mogu da vide (ili mogu, samo ja svoje ne vidim?) Milena, vidis li ti moje poruke, uclanio sam se kao Vitez Koya? Imam i slicicu viteza Koje, kao avatar. Vidi li me ko? Juuuuhu...

Moj utisak je da nisu svi odlepili, nego se od pre par stranica pojavio ovaj neki nervozni tip i pokvario temu. Znate kako kazu: "Dosli besni (zapravo jedan besan) i oterali pitome."

Sad mi pade na pamet, a gde su se to svi separatisali kako ovaj vas nervozni kaze? Jel' to postoji jos neka tema o Tasosu? Mozda je ova u stvari zakljucana, pa se zato moji postovi ne vide. Recite da znam da odem i ja tamo, mozda mi neko konacno pomogne oko izbora smestaja.

Odoh da pretrazujem teme po kljucnoj reci "Tasos", mozda nisam na dobrom mestu.

Heeeej, svoje postove sad vidim i ja, a vidim da me vidite i vi. Superiska.

Popi, drugarice, hvala ti na dobrodoslici na vise tema.

Dakle, dobri ljudi, moja hitna pitanja u vezi vile "Blue sky", plaze ispred i agencije "Sabra" i dalje stoje.
Nemojte da pogresim u izboru pa da mi moje zence ceo odmor kuka.

Mirarbi, javi se !!! Vidim da si ti bila najaktivnija na ovoj temi (iscitao sam je celu) i najvise rada da pomognes. Sigurno znas nesto o vili "Blue sky" i plazi ispred nje, a mozda pronadjes i neku fotografiju tog objekta i plaze.

Nikana1, cujem da zivis na Tasosu, sigurno i ti znas dosta o ovome sto sam pitao.

Dobar dan dobri ljudi !!!

Razmatram mogucnost da sa svojom lepsom polovinom i dvoje sitne dece (2 i 5 godina) ovog leta provedem nekih desetak dana na Tasosu.

Iscitao sam ovu temu, pregledao ponude agencija, a spremam se i za Sajam turizma. Mozda bih cak na Sajmu i uplatio aranzman u celosti. E, a za to mi treba vasa pomoc, kako ne bih dao pare za nesto sto ne vredi.

Pitanje je, da li je neko od vas boravio sa porodicom u vili "Blue sky" (cetvorokrevetni apartman iz dva nivoa), preko agencije "Sabra"?
Kako ste bili zadovoljni smestajem i agencijom i da li je plaza u blizini te vile dobra za malu decu?

Odgovori su mi potrebni sto pre.

Nisam bio u Blue Sky, ali tacno znam gde se nalazi, i ne bih ti preporucio s'obzirom na sitnu decu. Kad zapiste: Tata piski mi se, mama kaki mi se, ipak je 300m do apartmana velika udaljenost za njih, a imas od plaze da peglas uzbrdo.
Evo ti i njihov sajt http://www.kbs.gr/hotels3.html , doduse oni kazu 150m, lazu dusmani.
Po meni, bolje gadjaj nesto 50-ak metara do plaze.

Sad mi pade na pamet, a gde su se to svi separatisali kako ovaj vas nervozni kaze? Jel' to postoji jos neka tema o Tasosu? Mozda je ova u stvari zakljucana, pa se zato moji postovi ne vide. Recite da znam da odem i ja tamo, mozda mi neko konacno pomogne oko izbora smestaja.

Odoh da pretrazujem teme po kljucnoj reci "Tasos", mozda nisam na dobrom mestu.

Viteže, sada se vidiš! :D Dobio si i odgovor.

MENE NIKO NIKADA NIJE BRISAO I NISAM IMALA PROBLEM SA DEKIM. Čitajući neke njegove postove nisam prometila da je išta strašno rekao.

Dobro, možda malo kritikuje neke forumeša, što se slažem da nije u redu, nije nam on ni muž ni tata, to treba iskulirati i idemo dalje. :-) 8)

Koliko košta to zadovoljstvo od vile Blue sky?

Poslednja izmena od moderatora:
Koliko košta to zadovoljstvo od vile Blue sky?

Ne kosta isto van sezone i u sezoni. Meni se ucinilo da nude dosta za pare koje traze (apartman na dva nivoa, prakticno tri zasebne prostorije, super opremljena kuhinja (mikrotalasna, sporet, frizider sa zamrzivacem), TV u svakoj sobi...). Evo pogledaj i sama:

http://www.sabra.co.yu/blue_sky.htm

Medjutim, izgleda da cu za porodicni odlazak uplatiti Sarti za kraj juna, a za reprizu medenog meseca (samo zence i ja) Tasos ili Lefkadu za septembar. U tom slucaju mi Blue sky vise nije interesantan, vec cu pronaci nesto dobro za DVOJE.

Ima li na Tasosu nudistickih plaza?
Ako nema, u kom delu ostrva ima najvise pristupacnih, divljih uvala, gde bi eventualno mogli i da se raskomotimo? (Nisam neki perverznjak, tj. ne volim da budem go na obali, ali volim da plivam "bez stega")

Nisam bio u Blue Sky, ali tacno znam gde se nalazi, i ne bih ti preporucio s'obzirom na sitnu decu. Kad zapiste: Tata piski mi se, mama kaki mi se, ipak je 300m do apartmana velika udaljenost za njih, a imas od plaze da peglas uzbrdo.
Evo ti i njihov sajt http://www.kbs.gr/hotels3.html , doduse oni kazu 150m, lazu dusmani.
Po meni, bolje gadjaj nesto 50-ak metara do plaze.

Tja, bre prijatelju. Zbunio si me sa ovim tvojim avatarom. Ja pomislio: "Gle, onaj nervozni resio prvi put nekome da pomogne i to bas meni." Kad ono, nije on nego neki dobar covek.

Inace, ja sam ti se vec sinoc zahvalio na odgovoru i pomoci, ali se taj moj post ne vidi. Zato ponavljam, HVALA TI DOBRI COVECE.

Uvazio sam tvoju sugestiju i sve sam blizi odluci da cu sa mojim coporom u junu u Sarti, a sam sa zencetom u septembru na Tasos ili na Lefkadu.

vitezu Koja, ja sam bila baš u Blue Sky prošle godine preko Sabre, a i ove idem u isto mesto i istu vilu. Preporuka moja je da je vila odlična, mi smo bili u duplex-u i ove godine idemo ponovo, to su ona dva 1/4+2, a i trojke su odlične, samo što nemaju toliko prostora i na jednom su nivou, a duplex je u dva nivoa. Išla sam sa dvoje dece, jedno je imalo godinu i po prošle godine kada smo bili, ima parkinga i ima dvorište gde klinci mogu da se igraju, mi smo bili prezadovoljni. Ako si i dalje zainteresovan, mogu ti poslati i slike.

Plaža je peščana, jedno 250m od vile, plićak je odličan za klince. Inače, mi smo se samo prvog dana kupali u S.Potamiji, posle smo prešli na druge plaže. Inače, Sabra se olično pokazala, predstavnik je u Limenasu i na raspolaganju, ranije sam pisala da mi se jedno dete razbolelo i vodila nas je i kod lekara i zaista je žena bila od pomoći, sve pohvale za Sabru od moje malenkosti.

Što se tiče vožnje, mi smo bez odmora išli na Tasos, ali iz Niša - sve zavisi od dece kako će se neko organizovati.

Back