TASOS - u reči i slici

Molim vas da mi detaljnije opisete strukturu apartmana u vili Aleksandros (Skala Potamija).U agenciji su mi dali nepotpune informacije.Nije mi jasno koliko spavacih soba ima, da li krevet u dnevnom boravku smatraju drugim lezajem za dve osobe ili postoje dve spavace sobe?

Jedna spavaca soba sa bracnim lezajem, a u dnevnoj sobi krevet na rasklapanje tako da dve osobe komotno mogu da spavaju

Kad smo vec pomenuli Magic, moram da prokomentarisem njihova DVD izdanja o Tasosu i Sitoniji. Dobro snimljeno, realno prikazano, ali tekst koji neka placena spikerka cita, a koji je ocigledno pisala Milena, vlasnica agencije, je KATASTROFALAN.

Milena je vrlo simpaticno otkacena zena !Ostali su joj malo mutavi,ali ja samo sa njom komuniciram kad mi treba,i nekako je gotivim!

Ljudi, ovde ima stvarno previse strana..... procitala sam jedan deo, ali je tema o celokupnom Tasosu, a mene interesuje konkretno Limenarija, vila Elena..... butala sam nesto po netu, ali su mi to dosta nedovoljne informacije

Rezervisala sam vec za 7.7.2008. preko argusa, ali iskreno su me vasi komentari o onim vilama uz kanal i losim plazama i ona prica o automobilu pokolebali.

Na more se zapravo ide zbog odmora i kupanja.... a ako je u samom mestu losa plaza... da li treba ici u to mesto????

Ljudi, ovde ima stvarno previse strana..... procitala sam jedan deo, ali je tema o celokupnom Tasosu, a mene interesuje konkretno Limenarija, vila Elena..... butala sam nesto po netu, ali su mi to dosta nedovoljne informacije

Rezervisala sam vec za 7.7.2008. preko argusa, ali iskreno su me vasi komentari o onim vilama uz kanal i losim plazama i ona prica o automobilu pokolebali.

Na more se zapravo ide zbog odmora i kupanja.... a ako je u samom mestu losa plaza... da li treba ici u to mesto????

ima, ima...potrazi pa ces naci !!!!:rolleyes:
bila sam u toj vili, na "pljucometar" od plaze !
ok je i vila i mesto,8)
kad procitas dalje od pete stranice, shvatices;)
ne bih volela da me shvatis pogresno:ok:

Ni u jednom mestu na Tasosu nećeš naći plažu zbog koje baš vredi ići u to mesto. (možda samo ona dolina u zalivu Skala Potamia - Golden Beach)
U svim tim mestima se samo spava. Na Tasos se ide zbog svega ostalog čega nema u tim mestima.

milenaidaki: Elem, htela sam da vas informišem dragi Tasovci da sam uplatila preko Magica u hotelu Sirenas u Potosu za 01.08.2008. Dobila sam popust na Interenet rezervaciju 5%, zatim 5% kao član Magic kluba i još 5% za rastojanje od 5 meseci do polaska na put

Lepo je što si poslušala savet nekolicine nas, na dva foruma, baš lepo, ja volim poslušne :) Posle ćeš nas pljuvati ako nešto ne bude valjalo.

Iako sam i ja već nekoliko puta pohvalo agenciju Magic, ne zaslužuju oni baš toliko pohvala da bi podneli i ovu koju si im ti dala :) Mislim da nisi baš najbolje razumela ovo sa popustima i da ne postoji 3 x 5% popust, ili bar ne tako jednostavno kako proizilazi iz tvojih reči. Npr, ovaj poslednji popust o kome govoriš može da se ostvari ako uplatu izvršiš sada, 5 meseci pre polaska. Zatim, ova dva popusta za rezervaciju preko interneta i za članstvo u Magic klubu... mislim da se radi o istoj stvari tako da je tu samo jedan popust. Ili, bar se tako meni desilo prošle godine, i ja sam mislio da ću platiti 10% manje pa se ispostavilo da nije baš tako. Ali, ako dobiješ oba popusta, pa i treći, možeš da mi kažeš utaataaaa:)

milenaidaki: Elem, htela sam da vas informišem dragi Tasovci da sam uplatila preko Magica u hotelu Sirenas u Potosu za 01.08.2008. Dobila sam popust na Interenet rezervaciju 5%, zatim 5% kao član Magic kluba i još 5% za rastojanje od 5 meseci do polaska na put

Lepo je što si poslušala savet nekolicine nas, na dva foruma, baš lepo, ja volim poslušne :) Posle ćeš nas pljuvati ako nešto ne bude valjalo.

Iako sam i ja već nekoliko puta pohvalo agenciju Magic, ne zaslužuju oni baš toliko pohvala da bi podneli i ovu koju si im ti dala :) Mislim da nisi baš najbolje razumela ovo sa popustima i da ne postoji 3 x 5% popust, ili bar ne tako jednostavno kako proizilazi iz tvojih reči. Npr, ovaj poslednji popust o kome govoriš može da se ostvari ako uplatu izvršiš sada, 5 meseci pre polaska. Zatim, ova dva popusta za rezervaciju preko interneta i za članstvo u Magic klubu... mislim da se radi o istoj stvari tako da je tu samo jedan popust. Ili, bar se tako meni desilo prošle godine, i ja sam mislio da ću platiti 10% manje pa se ispostavilo da nije baš tako. Ali, ako dobiješ oba popusta, pa i treći, možeš da mi kažeš utaataaaa:)

Sada si me zbunio :D Moram danas kada se vratim sa posla da pregledam moje račune i da sve sračunam. Nije bio uslov da uplatiš sve, nego samo 30 posto do 20. februara, lepo su mi poslali E-mail gde sve piše. Mogu uvek da im pokažem šta su napisali.

Ma dobro, neću ja da se ubijem ako i ne bude popust, ni da krivim nekog od vas ne daj bože za bilo šta. ;) Odluka da odem u Magic je bila samo moja, kao i izbor Sirenasa, Potosa. Svako od vas je rekao svoje stavove i utiske, ja sam ih pročitala i poštujem ih, ali moje mišljenje u konkretnoj situaciji zavisi samo od mog utiska. :D :-)

Nisi vredan toga, javi se kada pomogneš nekom...

Milenaidaki, ja sam prošle godine bila u S.Potamiji, ove godine idem ponovo tamo, pa pitaj ako te nešto interesuje :D

Koliko sam videla na karti Skala Potamija je negde na zapadnoj obali Tasosa prema kopnenom delu. Mi smo već uplatili za Potos u vili Sirenas i u vezi sa tim nemam više šta da pitam. Hvale plaže u Pefkariju, a za Potos da je mali, ali ima šetalište, prodavnice....

Pošto si bila već u Skali Potamiji, možeš da mi kažeš kakva je plaža tamo, da li je peščama, imali drveća i hlada na i u blizini plaže. Interesuje me da li u mestu ima šetališta i da li uveče na tom šetalištu ima ljudi i živosti primorskog mesta, što je volim:-).

Hvala na ponudi za pomoć.

E da, ako ste išli kolima, što mi planiramo i pošto nećemo da putujemo noću, da li predlažeš neko mesto za spavanje. Ohridsko jezero? Ili ako krenemo u cik zore, da li može da se stigne u pristojno vreme (oko 15h na Tasos).

Pozdrav

nisam zeleo da se ukljucujem u polemiku, a vise je i nema posto se svi pravimo da cooliramo... nego... deki, nikada, ali, nikada se u nasem jeziku ne govori cak sta vise... nazovi to kako hoces, ali, upotreba jednog iskljucuje drugo... dakle, ili cak, ili sta vise... ali, zajedno nikako...
voleo bih da ovo shvatis kao dobronamernu opasku, mozda cak savet, a nikako drugacije.
nisam redovan na forumu zbog zivota u inostranstvu, ali, par informacija koje su mogle pomoci nasih ljudima na krfu i tasosu sigurno sam dao...
pozdrav svim zaljubljenicima u grcka ostrva

Ljudi, jel vidite kako je tema odmah živnula. Tri dana niko ne piše ništa, a sada smo se baš raspričali. Morao sam malo da vas žacnem! :)

<party teritory>

Prihvatam tvoju primedbu bez imalo ljutnje! Ne kažem da sam savršen (dobro, možda nekad kad se iznerviram! :grin: ), za razliku od nekih, koji svaku opasku smatraju kao atak na svoju ličnost!

E da, ako ste išli kolima, što mi planiramo i pošto nećemo da putujemo noću, da li predlažeš neko mesto za spavanje. Ohridsko jezero? Ili ako krenemo u cik zore, da li može da se stigne u pristojno vreme (oko 15h na Tasos).

E, Milena, a i ti Daki :) i o ovome smo dosta pričali prošle i pretprošle godine, ako se dobro sećam ima čak i posebna tema. Pričaćemo i ove godine.

Pošto ideš na Tasos, Ohridsko jezero ti nije usput, ali Dojransko jeste. Pretrlaj malo prošlogodišnje postove, ako ne nađeš javi mi na pp pa ću ti pomoći

Back