TASOS - u reči i slici

dsc00528ye9.jpg

Ajd sad, pa neka mi je sa srecom :lol: !

Gde je ovo?

Tacno, Golden.... i nisu problem ose nego pcele... na svakoj trafici, prodavnici, apoteci ima da se kupi nekakav stick kojim se namaze mesto uboda i posle 10-ak minuta nema ni bola ni otoka. Stvarno mora da se pazi, ima ih po pesku na milione. Moje gospodja je nagazila, ali opet hoce na isto mesto, kaze da ne menja plazu. Ja znam foru za sledece leto, na plazu cu u carapama, ima da begaju od mene.

Jao ja se zaljubila u GB al je sve neke leve agencije rade. Pa ako vidite nešto što ja ne vidim javite obavezno pliiiiz!
Što se tiče ponude Magica, da li se to meni čini ili na Pahi beachu ima nekakve travuljine? A na slikama Rahoni beacha se ne vidi plaža i po difoltu mi je sumnjivo. Sve u svemu, oba mesta mi izgledaju kao veća zabit od Pefkarija. A Alexandra beach mi je totalno bezveze. Izem ti letovanje kad se kupaš na bazenu jer je hotelska plaža jadna. A lupaju po ušima samo tako :?

Jao ja se zaljubila u GB al je sve neke leve agencije rade. Pa ako vidite nešto što ja ne vidim javite obavezno pliiiiz!
Što se tiče ponude Magica, da li se to meni čini ili na Pahi beachu ima nekakve travuljine? A na slikama Rahoni beacha se ne vidi plaža i po difoltu mi je sumnjivo. Sve u svemu, oba mesta mi izgledaju kao veća zabit od Pefkarija. A Alexandra beach mi je totalno bezveze. Izem ti letovanje kad se kupaš na bazenu jer je hotelska plaža jadna. A lupaju po ušima samo tako :?

Pahis je kao plaža savršen. Istina, posle par metara ulaska u vodu, ima jedan pojas od oko 2 metra sa sitnom travicom po dnu koja proviruje iz peska, posle opet dugo plićak samo sa peskom. Po vodi, dok sam ja bio, nije plivala trava. Moguće je za većinu plaža da voda povremeno nanese travu, granje itd.

Od sadržaja na Pahisu - lep kafić, lep restorančić, bungalovi Pahis beach i ništa više.
Dakle, za bilo šta drugo treba auto. Tako gledano, moglo bi se reći da je "veća zabit od Pefrakrija"

Rahoni bih izbegao. Na slikama sve deluje lepo, međutim... Plaža je puna trave po dnu, već na samom ulasku u vodu. Ima delova gde nije, ali ipak nije to to.
Od sadržaja takođe nema ništa.

Dakle GB može biti dobar izbor jer osim dobre plaže, u zaleđu pruža i dosta sadržaja. Tako da za one koji nemaju kola ili ne žele da odmor provode zujeći po ostrvu - GB nije loš izbor.

Koja je bolja varijanta? Skala Potamia ili Golden beach? Znam da su blizu, al dugačka je plaža, a dete ima 3 god. pa kad vikne "kaki mi se" ja moram da se stvorim u apartmanu :oops: Ima li nečeg na šta biste mi skrenuli pažnju što se tiče Golden "biča"? Ja proguglala, pogledala ponude, ali su slike totalno šture i samim tim i sumnjive. Konkretno: Vila Soti preko Perle? Koja je caka ako je ima? Ima li pentranja u GB, koje inače ne podnosim?
Hvala!

Vilu Soti od plaze deli put i red kuca do plaze. Sve je onako kako pise u Perlinom katalogu. I sve sto ti treba imas u blizini. Na tom delu plaze popodne ima hlada. Mi smo na plazu odlazili oko 9h i uvek smo bili prvi ili drugi (period 01.08.-10.08.). Kakva guzva?
I bilo je talasa vrlo cesto. Deca uzivaju naravno...
Uvece je mirno. Nema tu ni gde da se nesto seta...Ali odmoris se i ako si kolima mozes do Tasos grada koji nije daleko.
Pahis plaza nije daleko a mislim da je odlicna zbog dosta prirodnog hlada.
Mi smo stvarno bili zadovoljni.
Ma samo treba biti opusten i sve je u redu...

molila bih da mi neko kaze nesto o alexandra beach spa resort-u. potos je u pitanju.
hvala

Ovako...
nisam lično bio, ali moj kum (koji je prilično izbirljiv po tim pitanjima) već godinama letuje upravo tu. Za njegove pojmove to je jedini hotel na Tasosu vredan pažnje. Jako je zadovoljan.
Mada, sam priznaje, plaža baš ne odgovara renomeu i ceni hotela pa je na njoj provodio malo vremena, više je bio u obilasku plaža po ostvrvu. Da ne bi ja puno prepričavao evo linka web prezentacije hotela, verovatno će dati više korisnih informacija od moje malenkosti:

http://www.alexandrabeach.gr

Back