shoken
Zainteresovan član
- Poruka
- 130
Mislim da je plaza sa prve fotke Tripiti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je plaza sa prve fotke Tripiti.
Čestitam Gulanfer na izboru mesta za letovanje. Prošle godine sam bila u vili Mihalis u Potosu sa prijateljima i mogu reći da je smeštaj pristojan (zavisi šta očekuješ). Da li znaš gde se vila nalazi? Jako je blizu plažu, sa druge strane puta ali je zavučena u jednu sporednu ulicu, odmah do osnovne škole tako da ako ideš kolima nemaš mesto za parking. Vila me podseća na mini zgradu sa više studija/apartmana na svakom spratu. Naš studio je imao lepu veliku terasu, malo stariji nameštaj ali nam je malo smetalo jer vila nema sopstveno dvorište već samo betoniran ulaz sa ligeštulom ispred ulaznih vrata . Na bazen nemoj računati, bolje izgleda na slikama nego uživo.:sad: Na recepciji nikad nikog, a ni higijena nije bila na zavidnom nivou (možda jer je bio kraj sezone). Nemoj da te moj opis obeshrabri, sve u svemu nije loše, ali sam se uverila na licu mesta da za iste pare možeš dobiti više. Dobra strana je što si blizu centra a opet u mirnoj ulici. Na par metara imaš dobro snabdevenu prodavnicu i pekaru kao i bus stanicu... jednom rečju sve ti je na dohvat ruke.
Kako mislis nema dvoriste,zar nema uopste svoje ogradjeno??? Nama su Mihalis u agenciji preporucili pre nego vilu Romantika upravo zbog dece jer smo naglasili da je bas pozeljno da ima dvoriste.I gde se onda mogu parkirati kola ako ne ispred vile u ulicici ?
Kako mislis nema dvoriste,zar nema uopste svoje ogradjeno??? Nama su Mihalis u agenciji preporucili pre nego vilu Romantika upravo zbog dece jer smo naglasili da je bas pozeljno da ima dvoriste.I gde se onda mogu parkirati kola ako ne ispred vile u ulicici ?
Drustvo, sta kazete na uspeh nasih u Melburnu?! Prva petarda koja je danas pukla na Novom Beogradu, bese moja !!!
Spremate li se da gledate veceras na RTS 1 film "Mandolina kapetana Korelija"? Sniman je na prelepoj Kefaloniji, te iz tog razloga mogu da ga gledam 100 puta.
Mirarbi, sigurno si zaboravila da je i ova tema o Tasosu započela sa dve rečenice koje je napisala alapaca 1969, a evo nas već na 150 i nekoj stranici! Prema tome, zašto da ne?!Jeste off topic, pa sta? Zar je trebalo da otvaram posebnu temu o Kefaloniji, samo da bih napisala te dve recenice?
Mirarbi, sigurno si zaboravila da je i ova tema o Tasosu započela sa dve rečenice koje je napisala alapaca 1969, a evo nas već na 150 i nekoj stranici! Prema tome, zašto da ne?!
Sad vidim što to tebe toliko pogađa, što Pajamaca nije potpisala tvoje ime ispod teme o Tasosu, kao neprikosnovenog vlasnika autorskih prava! A to nisam ni mogao da znam, jer ovu temu pratim manje od godinu dana! I stvarno ne znam zašto mi samo tvoji postovi, posebno idu na živce?!TEMU O TASOSU NIJE ZAPOCELA ALAPACA1969, VEC JA !!! .
Sad vidim što to tebe toliko pogađa, što Pajamaca nije potpisala tvoje ime ispod teme o Tasosu, kao neprikosnovenog vlasnika autorskih prava!
Predlažem da raspravu održite negde u hladu Pahis plaže. Možda će umirujuća okolina blagotvorno delovati na diskutante.
Časni sude, ja bi, ako dozvolite, svedočio u Mirabinu korist po pitanju autorskih prava na ovu temu.
Predlažem da raspravu održite negde u hladu Pahis plaže. Možda će umirujuća okolina blagotvorno delovati na diskutante.
Citat:
Original postavio hasek
Časni sude, ja bi, ako dozvolite, svedočio u Mirabinu korist po pitanju autorskih prava na ovu temu.
Zašto bi BILO KO imao autorsko pravo na temu ? Ovo je ipak forum, a ne blog.
Najbolji, poput Codemakera, Galinija, Pajamace odlaze ....
Samo se vi svađajte,
maločas sam u novinama pročitao da je Mišković kupio ceo Tasos.
Koja je bolja varijanta? Skala Potamia ili Golden beach? Znam da su blizu, al dugačka je plaža, a dete ima 3 god. pa kad vikne "kaki mi se" ja moram da se stvorim u apartmanuops: Ima li nečeg na šta biste mi skrenuli pažnju što se tiče Golden "biča"? Ja proguglala, pogledala ponude, ali su slike totalno šture i samim tim i sumnjive. Konkretno: Vila Soti preko Perle? Koja je caka ako je ima? Ima li pentranja u GB, koje inače ne podnosim?
Hvala!