TASOS - u reči i slici

ZALAZAK SUNCA U POTOSU - MALECKA STENOVITA PLAŽA NA KOJOJ NIKADA NIKOG NEMA

1001395bi3.jpg

Farkazdin:
Imate li vi ljudi komsije i rodbinu pa njima pokazujte fotose, a ostalima ostavite forum za neku korisnu informaciju.
Tebe mora da su ispustili kad si bio beba, ili si ispao iz kolevke pa sad bulazniš nešto!
Je si li ti uopšte pročitao kako se zove tema na koju si upao - "TASOS - u reči i slici"!
Za sve pismene više nego jasno! A tebi ako se ne sviđa prošetaj malo!

Imate li vi ljudi komsije i rodbinu pa njima pokazujte fotose, a ostalima ostavite forum za neku korisnu informaciju.

E, slatko me nasmeja. Ne mogu da verujem da jos ima ljudi koji misle da na letovanju treba da se fotografisu samo da bi mogli da se hvale rodbini i komsijama. Humoreska !!!

Zar na ovom forumu, pored predivnih fotografija, nisi dobio i pregrst korisnih informacija?
Ako ima nesto sto nismo rekli, a ti pitaj, slobodno !

Bravo za Danijelu, DekiM, Popito, Darju, lepe fotke...
Ne nasedajte na sitne provokacije, nego pojačajte postavljanje slika.
Evo i ja da se pridružim, iako je slika možda bila postavljena...plaža-uvala između problematičnog livadija i "tarzanasa". Deki iskoristio sam tvoju sliku da bi pokazao na koju uvalu mislim. Na tim stenama su mnogi uklesali svoja imena... Tu možete da se osamite....
livadi02lq0.jpg

Pogled iz uvale
dsc03941ea8.jpg

Pozdrav

Veeeliki pozdrav djoletu i Novom Sadu :lol:
Kako je bilo na tom drugom ostrvu, nadam se da si se lepo proveo, slatko sam se nasmejala tvom opisu šta je bilo kada su mama i tata došli sa tasosa...
Predlažem da Mirabi, danijelakg i darja osnuju turističku agenciju pa da idemo ko ljudi na more, a djole i gsm doktor da budu u upravnom odboru (makar kao savetnici) :-D
Zaboravih nikanu, bez nje ne može :wink:

Back