TASOS - u reči i slici

Mirarbi i Ljupče, hvala Vam puno na detaljnim uputstvima i svom trudu koji ulažete. Inače, ja nemam onakav pregled kao što sve vi postavili Mirarbi, verovatno zbog toga što nisam podesio svoj profil na sajtu kako treba, kao što kažete. Probaću i to da rešim malo kasnije, sad nemam vremena.
Hvala Vam još jednom i pozdrav uz izvinjenje svima što smo temu, zbog mene, malo promašili.

1001892dp4.jpg

Izgleda da sam konacno uspela - ovo je nebo iznad Pahisa, posle podne. Još jednom zahvaljujem na pomoci i sada ću postaviti još slika

Bravo Darja, i veeeliki pozdrav novom forumašu - kada dete voli da druži to je baš lepo, neka odabere neki lepi avatar pa ćemo se dopisivati!
A što se tiče tvog saveta kako letovati na Tasosu - odličan je, ali nam fali juli :lol:

Pridružujem se mirabi na čestitkama, samo tako nastavite - i molim te kastelce postavi one slike iz Panagije, prelepe su! :lol:
Kastelce, kako si zadovoljan svojin smeštajem? Mislim traba razšmiljati o letovanju dogodine, a Relax ima popust od 15% u januaru, nije to za bacanje!

Pozdrav svim Tasosovcima! Pre dva dana smo se vratili sa Tasosa puni predivnih utisaka. Bili smo smešteni u Limenariji, hotel Thalassies. Samim smeštajem smo uglavnom zadovoljni, mada nije kao što je agencija predstavila. U stvarnosti je to ipak malo drugačije. Ali pošto smo najveći deo vremena provodili na plažama to nam nije mnogo smetalo. Iznajmili smo rent a car (Matiza) na 7 dana kod Speedy-ja za 140 E i obišli celo ostrvo uzduž i popreko. Tasos stvarno treba videti i doživeti! Zahvaljujemo svima na korisnim informacijama koje su nam dosta pomogle u snalaženju, mada smo letovanje na Tasosu izabrali mnogo ranije nego što smo saznali za ovaj forum, i naravno nismo se pokajali! Toliko za prvo javljanje, ostalo sledi kasnije!

ljupče:
Pridružujem se mirabi na čestitkama, samo tako nastavite - i molim te kastelce postavi one slike iz Panagije, prelepe su! :lol:
Kastelce, kako si zadovoljan svojin smeštajem? Mislim traba razšmiljati o letovanju dogodine, a Relax ima popust od 15% u januaru, nije to za bacanje!
Nažalost, odlučili smo da sledeće godine ne idemo na Tasos jer nemamo kola a rent-a-car je za nas skup, autobusom je cimanje sa moje male dece, a bilo šta od toga je neophodno da bi na Tasosu ugođaj bio potpun. Razmišljao sam o Golden beachu, ali smo čuli da ima mnogo osa a one su nas malo nervirale ovog leta-potrošili smo svu tursku kafu da ih oteramo pa smo morali da pijemo nes. Inače deca su Ok reagovala na ose, ćerka bi se samo uvila i sklonila (2god.), a sin bi samo jednom mahnuo, kao što smo mu rekli i ignorisao ih (3,5 god.). Mislili smo da dogodine odemo na Kassandru u Hanioti i to 15 dana. Kada odeš na 9 noćenja i tri dana ti bude lošije vreme, kao i da nisi bio na moru, a ako odeš na 15, ni 5 kišnih dana nije strašno. Naravno da ću prethodno da kopam po forumima i da Vas pitam za korisne savete.

Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima ovog naseg malog raja !
Evo i ja pristigoh sa suncanog Tasosa u sivilo i tmurna septembarska jutra...
Sta reci ? Osim, da nam je odlazak ovog puta pao teze nego ikad... :cry:
Susreti sa poznatim predelima koji imaju neku novu frizuru i radoznalost koja preovladava u istrazivanju nepoznatog terena...(kao npr.baciti pogled sa krova Tasosa 1207m) ! :wink:
A najvaznije, upoznati "grcku gostoprimljivost" ali na delu ! Napraviti korake nekog novog prijateljstva...

Back