emma05
Zainteresovan član
- Poruka
- 267
Moja omiljena PAHIS PLAZA.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pachis plaza ti je kad krenes iz Potosa preko Limenarije pa dalje preko Prinosa otprilike 8 km pre Limenasa. Notos i Psili Amos je kad krenes drugom stranom ka Limenasu. Nisu daleko od Potosa. A Tripiti posle Limenarije. Ni ona nije daleko. Lep provod.misell:Prvo da se zahvalim svima koji su mi pomogli svojim odgovorima.
Pokusavam da pronadjem po forumu gde su sve te lepe plazice, kako stici do njih i sve mi se pobrkalo. A forum je veeeliki
Nije da nisam citala, jesam, ali nisam stampala :???:
Please, pomozite, sutra krecem
Gde su u odnosu na Potos plaze Pahis (izgleda divno na Emminim slikama), Notos, Tripiti, Psili Amos.
Hvala unapred![]()
emma05:Doktore, kako ste se proveli ono vece sa Nikanom?
A Brka ipaki nema brkove...![]()

GSM doctor:Čekaj bre, koje veče, jel si nas videla negde?

mirarbi:Pachis ti je prilicno daleko od Potosa. Krenes iz Potosa u pravcu Limenarije, prodjes Skalu Marion, Skalu Kaliraki, Skalu Prino, Skalu Rahoni i onda vidis skretanje levo ka Pachis bay hotelu.

Super smo se proveli, a mali je minut posle ujeda otišao da se kupa, pa stiče dete imunitet :wink:mirarbi:Dobrodosla !!! Drago mi je da vam se svideo Tasos. Nadam se da ti ti ujedi osa i cerkicina bolest nisu pokvarili uzivanje i odmor?!
Doktore, vraze, rekla bih da si konacno upoznao nasu Nikanu. Nije ni Brka mutav, znao je dobro koga bira i zasto bira bas nase gore list. Nego, jel' te docekao na noz ili sa osmehom?! He, he, he...![]()