TASOS - u reči i slici

Moja omiljena PAHIS PLAZA.

hladnapahisunp5.jpg

opetpahisjs9.jpg

tasos131do3.jpg

Prvo da se zahvalim svima koji su mi pomogli svojim odgovorima.
Pokusavam da pronadjem po forumu gde su sve te lepe plazice, kako stici do njih i sve mi se pobrkalo. A forum je veeeliki
Nije da nisam citala, jesam, ali nisam stampala :???:
Please, pomozite, sutra krecem
Gde su u odnosu na Potos plaze Pahis (izgleda divno na Emminim slikama), Notos, Tripiti, Psili Amos.

Hvala unapred :)

misell:
Prvo da se zahvalim svima koji su mi pomogli svojim odgovorima.
Pokusavam da pronadjem po forumu gde su sve te lepe plazice, kako stici do njih i sve mi se pobrkalo. A forum je veeeliki
Nije da nisam citala, jesam, ali nisam stampala :???:
Please, pomozite, sutra krecem
Gde su u odnosu na Potos plaze Pahis (izgleda divno na Emminim slikama), Notos, Tripiti, Psili Amos.

Hvala unapred :)
Pachis plaza ti je kad krenes iz Potosa preko Limenarije pa dalje preko Prinosa otprilike 8 km pre Limenasa. Notos i Psili Amos je kad krenes drugom stranom ka Limenasu. Nisu daleko od Potosa. A Tripiti posle Limenarije. Ni ona nije daleko. Lep provod.

Kimi SRECAN PUT !!! Zelim ti puno, puno Sunca, toplo more i extra provod !!!

Misell, Kamari plaza ti je najbliza Potosu. Krenes od centra Potosa u pravcu Alikija, Kinire, Golden beach-a. Na nekih 700-800m videces skretanje desno i uzi, asfaltirani put, pored koga pise "Kamari beach hotel". Kamari plaza je ispred tog hotela. To je na neki nacin produzetak gradske potoske plaze. Isto je pesak, samo sireg pojasa i manja je guzva.

Na istu tu stranu, ali jos jedno 2km su prvo plaza Roso Gremos, za koju postoji istaknuta tabla sa desne strane puta, a zatim nekih 100m od te table i plazica Notos, za koju nema oznake, ali ces videti dosta parkiranih kola pored puta, a i sama plaza se vidi odozgo sa puta.

Psiliamos je na istu tu stranu, samo nekih 7km od Potosa. To je velika plaza, te je ne mozes promasiti.

Tripiti je na suprotnu stranu, oko 2km od centra Limenarije. Prodjes Iris Gold, zatim Tripiti hotel, sa desne strane puta, a zatim nekih 100m napred, sa leve strane ugledas putic za skretanje ka Tripiti plazi.

Pachis ti je prilicno daleko od Potosa. Krenes iz Potosa u pravcu Limenarije, prodjes Skalu Marion, Skalu Kaliraki, Skalu Prino, Skalu Rahoni i onda vidis skretanje levo ka Pachis bay hotelu.

Lep provod ti zelim !!! :lol:

mirarbi:
Dobrodosla !!! Drago mi je da vam se svideo Tasos. Nadam se da ti ti ujedi osa i cerkicina bolest nisu pokvarili uzivanje i odmor?!

Doktore, vraze, rekla bih da si konacno upoznao nasu Nikanu. Nije ni Brka mutav, znao je dobro koga bira i zasto bira bas nase gore list. Nego, jel' te docekao na noz ili sa osmehom?! He, he, he... :lol:
Super smo se proveli, a mali je minut posle ujeda otišao da se kupa, pa stiče dete imunitet :wink:

Uh, pošli smo u školu a mali što se izborio sa osom sada se bori sa gnijnom anginom, pa nestigoh da se javim.
Prelepo smo se proveli, veliki pozdrav svim forumašima!
bili u Skala Potamiji od 21.08. do 31.08., obišli celo ostrvo, najviše se kupali na Pahis plaži!
Žebi, veliki pozdrav i hvala ua informacije za Pahis, izgoresmo na Paradiso, deci bilo super, a i nama dok nismo sakpirali da nam boja ide ka crvenoj! :lol:
Koga nešto intersuje - pitajte!
Veliki pozdrav i za Zorici-predstavinci agencije Sabra u Limenasu i pomoć! :p

Back