turistkinja
Početnik
- Poruka
- 28
Ja predlazem da napravimo glasanje za najlepsu plazu Tasosa.
Moja rang lista:
1. LOLODIS
2. ALIKI
3. GOLDEN
Vi ste na potezu...
Moja rang lista:
1. LOLODIS
2. ALIKI
3. GOLDEN
Vi ste na potezu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja predlazem da napravimo glasanje za najlepsu plazu Tasosa.
Moja rang lista:
1. LOLODIS
2. ALIKI
3. GOLDEN
Vi ste na potezu...
mirarbi:Divna je fotka Popi, al' sto u punoj velicini? 'Oces da se bacim na monitor, od zelje da se bucnem u tu lepotu?!
mirarbi:Gde je Lolodis?! Daj neku fotku.
Vesna Ks:kako cujem-moze i jaknence!
Ma nema veze, nadam se da su bar dani topli i da nece biti kise.
mirarbi:Gledala sam desetodnevnu prognozu za Kavalu (posto za Tasos nema), na weather.com.
Svima koji idu u narednom periodu vreme ce biti sasvim OK. E sada, obzirom da je septembar ipak septembar, logicno je da vam za vecernje setnje treba i nesto za ogrnuti, to je potpuno normalno.
Samo niko nije pomenuo ili bar ja nisam procitala, klizavo kamenje na 2/3 plaze u Pefkariju. Najgore je sto izgledaju kao da je pesak pa smo pustili dete da slobodno udje u vodu. I naravno, okliznula se i nagutala vode. Posto ima skoro 2,5 godine trebalo je par dana da prodje da bi se malo oslobodila. Desni deo plaze je mnogo bolji.
Pozdrav za Nikanu!
Znala sam da ce doktor odlepiti kad je bude video!
mirarbi Emma:Zadovoljni smo hotelom. Hrana je odlicna, mada do kraja postaje malko monotona. Dorucak bi mogao biti raznovrsniji.
Sto se sobe tice uzeli smo sobu u prizemlju sa zasebnom terasom. Porodica sa kojima smo isli je imala sobu sa desne strane velike terase, tako da smo uglavnom koristili njihovu.
I stvarno si bila u pravu kad si rekla da je bitno da soba ima svoju terasu. Velika prednost je i ta sto smo mogli lepo da otvorimo vrata nocu da se "hladimo".
Jedino sto mi je smetalo su male sobe. Mi smo uzeli dvokrevetnu sobu s tim sto smo nosili nas krevetac. U sobi ima jedan uski ormar i nista vise za garderobu. Tako da je bas bio problem gde smestiti stvari pa dosta toga nismo ni vadili iz torbi.
Nocu je stvarno bilo prijatno spavanje, osim subotom i sredom kad su karaoke i kad su neke bezsluhe grkinje zapevale.
Zaista je Pefkari za odmor pravi izbor. I ono sto se meni Akti svidja vise od ostalih je sto ispred samog hotela nema kafica ni restorana vec oni stolovi i direktan pogled na more.
Ulazili smo i u sobu hotela KA PA HI koji je skuplji od Aktija ali su sobe jos manje. Spolja izgleda mnogo bolje. Ima lep hol i recepciju ali na spratovima je prilican skrnavez.
![]()