- Poruka
- 564
Još 3 dana u faking Beogradu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali onda nagrada.....GSM doctor:Još 3 dana u faking Beogradu...
maricacvet:super.. ima li garderobe za jesen i kakve su cene? kako da nadjem taj Cosmos?
Ja se takodje izvinjavam sto ovo ne pripada ovoj temi
) i videcete gromadu od objekta sa vase desne strane. nema sanse da promasite. nama su samo rekli da je na putu za halkidiki pa smo uspeli bez problema da nadjemo. stvarno kada prodjete solun nastavite da idete i nema sanse da promasite. vredi otici.

mirarbi:Pisali smo vec o tome.
Zove se "Maliatos". Nalazi se u Limenariji, u ulicici koja spaja ulicu kojom idu autobusi sa ulicom - setalistem pored mora. Iz te ulice kojom idu autobusi, od raskrsnice kod banke, krenete da se spustate opisanom ulicicom i naidjete na "Mailatos" nekih pedesetak metara nize, sa desne strane.
Evo fotke. Slikana je na vrhu ulicice u kojoj je "Maliatos". Tabla "Maliatos - super marketa, zuto - crvena, lepo se vidi sa desne strane:
Jesam prvo napisala ostrvo ali greskom, u pitanju je poluostrvo. Hvala u svakom slucaju. Slike su ti extra!
Citajuci neke prethodne postove nailazila sam na pojedine kometare u vezi tople vode u apartmanima. Da li je to uobicajeni i cest problem na Tasosu?
GSM doctor:Što se mene tiče, ne treba mi ni struja ni topla voda, samo more i sunce... i da vidim Nikanu ha ha