- Poruka
- 564
Joooj pa definitivno nismo mislili na isto drvo, a ovo nema veze sa Skala Maries, tacno znam gde je ovo tu smo se slikali 2005-e, sad cu da prekopam po slikama i secanju pa cu da ti kazem, cek malo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mirarbi:Mozda je doticna njegova gospodja, nikad se ne zna.
GSM doctor:Bas tako, Skala Kalirahis, Klisma, kad ides prema Skala Marion pored puta sa desne strane ima veliko prosirenje, tu je neko bagerom rascistio zemlju, kao da hoce da napravi kafic, jeste jeste, sad sam vratio film, ti Djole kao da si bio 5 godina na Tasosu, znas svako drvo i svaku babu jbt.... aaaaa zasluzio si kilo, ma dve kile vruce tek skinute sa raznja...
GSM doctor:Bas tako, Skala Kalirahis, Klisma, kad ides prema Skala Marion pored puta sa desne strane ima veliko prosirenje, tu je neko bagerom rascistio zemlju, kao da hoce da napravi kafic, jeste jeste, sad sam vratio film, ti Djole kao da si bio 5 godina na Tasosu, znas svako drvo i svaku babu jbt.... aaaaa zasluzio si kilo, ma dve kile vruce tek skinute sa raznja...
Kimi no1:Doktore ti malo malo pa o nekoj babi........
saleknik:1. Koliko se ovih dana čeka prelaz srpsko-makedonske granice noću, a koliko danju?
2. Da li preporučujete alternativni pravac, po preporuci TV emisije SAT, tj. prelaz granice kod Prohora Pčinjskog, posebno noću zbog loše obeleženih skretanja?
3. Koliko sati treba kolima do Keramotija, uključujući uobičajene odmore, s obzirom da ću biti jedini vozač u kolima (supruga obično spava, a mlađa curica koja je jedina budna, prati samnom vožnju i pomalo zna da vozi ima samo 11,5 god.)?
Posle odmora obećavam opširan izveštaj.
GSM doctor:Sad sam provaljen, jbg svako ima neke skrivene zelje...
Nikana, jel ima tamo neki klub penzionera?
Jeluska:Hvala na svim ovim informacijama.
Sta reci? Znaci, sve je pod kontrolom.
Jos samo ovo: Ima li par tanjira u sobi? Gde ste se "hranili"?
I naravno, ako te ne mrzi moze jos koja fotografija.
Mirarbi gde na Thassos ides?
zorba2907:Molba svim forumašima: sa suprugom i dvoje dece idem u drugoj polovini avgusta u Potos u vilu Anna a sestra sa svojim dragim ide u istom intervalu u hotel Io, navodno su 80 m jedna od druge.
Moram da priznam da nisam stigao da pregledam sve stranice ali mi se čini da niko nije spomenuo ova dva smeštaja u Potosu. Da li neko ima neka iskustva sa smeštajem u ovim objektima?
Lola33:Imas u apartmanu sve sto je potrebno od posudja, kad resis da nesto spremas. U okolini vile ima nekoliko restorana i fast food lokala, ali nigde mi se giros nije dopao (ja sam inace obozavalac). Najbolji giros jeli smo u taverni Zorbas u Limenasu u onoj glavnoj pesackoj ulici. Porcija je cini mi se bila 6 EUR, ali dovoljna za dvoje.
A postavljanje slika mi nikako ne ide. Ne znam kako da ih smanjim!???
Oko slika ne mogu da pomognem ali Mirarabi je negde objasnjavala kako se to radi.
Koja strana Mirarbi?
Mirarbi odakle iz Srbije kreces i kog datuma?