TASOS - u reči i slici

mirarbi:
Mozda je doticna njegova gospodja, nikad se ne zna.

Kao prvo nije moja gospođa, vec je citat iz poznatog filma "ovo su neki čobani - budale"
Kao drugo, moja gospodja je mnogo bolja
Kao trece samo je za moje oci...

Mirarbi ne preteruj, i sama znas sta bi uradila muzu, da se usudi da postavi takvu, a tvoju fotografiju

E sad sto se tice onih drveca oko skale marion, kao sto sam vec pisao, da postoje dva cuvena i poznata, a evo i doktor je prepoznao. Ovo sto sad pokazujes mirarbi, su divlje plaze posle skale marion, kada se ide od nikane1. Pogledati stranu 95, post 2359

Bas tako, Skala Kalirahis, Klisma, kad ides prema Skala Marion pored puta sa desne strane ima veliko prosirenje, tu je neko bagerom rascistio zemlju, kao da hoce da napravi kafic, jeste jeste, sad sam vratio film, ti Djole kao da si bio 5 godina na Tasosu, znas svako drvo i svaku babu jbt.... aaaaa zasluzio si kilo, ma dve kile vruce tek skinute sa raznja...

GSM doctor:
Bas tako, Skala Kalirahis, Klisma, kad ides prema Skala Marion pored puta sa desne strane ima veliko prosirenje, tu je neko bagerom rascistio zemlju, kao da hoce da napravi kafic, jeste jeste, sad sam vratio film, ti Djole kao da si bio 5 godina na Tasosu, znas svako drvo i svaku babu jbt.... aaaaa zasluzio si kilo, ma dve kile vruce tek skinute sa raznja...

Nije 5 godina, vec seo bato pa procitao ceo nas forum, a i utisci su jos svezi...a kod baba se nisam zadrzavao

GSM doctor:

Doktore ti malo malo pa o nekoj babi........

saleknik:
1. Koliko se ovih dana čeka prelaz srpsko-makedonske granice noću, a koliko danju?
2. Da li preporučujete alternativni pravac, po preporuci TV emisije SAT, tj. prelaz granice kod Prohora Pčinjskog, posebno noću zbog loše obeleženih skretanja?
3. Koliko sati treba kolima do Keramotija, uključujući uobičajene odmore, s obzirom da ću biti jedini vozač u kolima (supruga obično spava, a mlađa curica koja je jedina budna, prati samnom vožnju i pomalo zna da vozi ima samo 11,5 god.)?

Posle odmora obećavam opširan izveštaj.

Mi smo isli nocu i na granici nije bilo nikakvih zadrzavanja,a ni guzve na putu,pa samim tim,nije potrebno ici alternetivnim pravcem.Mi smo do Keramotija isli punih 13 sati ali to je koliko sam cula mnogo,ljudi stignu za mnogo manje,doduse mi smo imali male klince,stajali smo 100 puta.I da, isli smo iz Novog Sada.Inace,na putevima u Grckoj je poprilicna guzva,a najvise ima autobusa i kamiona.Bas su nas nervirali.
Srecan put! :)

Videla na strani 95, hvala Djole !!!

Nemoj da se ljutis za gospodju, znam ja da je tvoja bolja od doticne sa slike, samo sam se prikljucila zezanju. Ta sa slike je tvoja gospodja isto koliko je onaj brkati debeljko sa kajlom i krstom Nikanin muz. Samo se salimo.

Gεια σας σε όλους!!!
Naša draga grčka muzika je konačno dobila svoj sajt / forum!!
Jedan divan dečak se setio da krene sa realizacijom ideje da naša draga grčka muzika dobije sajt / forum kakav zaslužuje. Na svemu tome se još uvek radi i mislim da bi trebalo zajedničkim snagama, sugestijama, kritikama, novim idejama...da mu pomognemo da postojeće bude još bolje, naravno ukoliko ste zainteresovani i ukoliko volite grčku muziku, Elladu i sve vezano za to..

http://www.grcka-muzika.co.nr/
http://www.grcka-muzika.co.nr/forum

Puno pozdrava!!

Jeluska:
Hvala na svim ovim informacijama.
Sta reci? Znaci, sve je pod kontrolom.
Jos samo ovo: Ima li par tanjira u sobi? Gde ste se "hranili"?
I naravno, ako te ne mrzi moze jos koja fotografija.

Imas u apartmanu sve sto je potrebno od posudja, kad resis da nesto spremas. U okolini vile ima nekoliko restorana i fast food lokala, ali nigde mi se giros nije dopao (ja sam inace obozavalac). Najbolji giros jeli smo u taverni Zorbas u Limenasu u onoj glavnoj pesackoj ulici. Porcija je cini mi se bila 6 EUR, ali dovoljna za dvoje.
A postavljanje slika mi nikako ne ide. Ne znam kako da ih smanjim!???

Mirarbi gde na Thassos ides?
Ono drvo ti se nalazi nekoliko kilometra od Skale Maries kada se prodje ako ides iz pravca Limenarie.
Secam se da ima dva tri znaka pre nego sto trebas da skrenes sa puta.
Mi smo bili desno od drveta bas onu sliku sto si postavila mi smo slikali.
Mesto je prelepo i ove godine cemo opet ici.

Molba svim forumašima: sa suprugom i dvoje dece idem u drugoj polovini avgusta u Potos u vilu Anna a sestra sa svojim dragim ide u istom intervalu u hotel Io, navodno su 80 m jedna od druge.
Moram da priznam da nisam stigao da pregledam sve stranice ali mi se čini da niko nije spomenuo ova dva smeštaja u Potosu. Da li neko ima neka iskustva sa smeštajem u ovim objektima?

Mirarbi odakle iz Srbije kreces i kog datuma?

Ja inace ne zivim u Srbiji tako da sada u sredu krecemo za Srbiju. Ostacemo tamo 4dana pa idemo za Thassos svojim kolima. Prosle godine smo isto bili po prvi put na Thassos svojim kolima. I to samo zahvaljujuci ovoj temi i tebi naravno. Bilo je veoma lako da se nadje pratili smo samo table za Kavalu i nema sanse da se promasi put. Mi smo uzeli trajakt iz Keramotia posto tamo ide cesto platili smo oprilike 20eura. Bili smo u Potos isto cemo i sada. Stvarno smo se mnogo odusevili kada smo malo po malo okrili ostrovo jedan razlog zasto opet idemo tamo :)
Naravno nismo mogli sve da vidimo i da okrijemo sve sto su svi ovde na forumu pricali, ali nadamo se da ce ovog leta (tacnije od sledece nedelje) da okrijemo sve sto nas interesuje i naravno da se odmorimo, a vama svima puno pozdrava i prijatno letovanje.

zorba2907:
Molba svim forumašima: sa suprugom i dvoje dece idem u drugoj polovini avgusta u Potos u vilu Anna a sestra sa svojim dragim ide u istom intervalu u hotel Io, navodno su 80 m jedna od druge.
Moram da priznam da nisam stigao da pregledam sve stranice ali mi se čini da niko nije spomenuo ova dva smeštaja u Potosu. Da li neko ima neka iskustva sa smeštajem u ovim objektima?

Pisacu ti ja cim dobijem malo vremena. Imam i slike.
Do tada samo da ti kazem da je udaljenost malo veca od 70m, mozda 100. U IO problem moze biti mala kvadratura. Ne znam kako zamisljas smestaj i sta su ti "obecali" pa ne znam ni kako da ti opisem, ali postavicu ti slike pa ces sam videti.

Lola33:
Imas u apartmanu sve sto je potrebno od posudja, kad resis da nesto spremas. U okolini vile ima nekoliko restorana i fast food lokala, ali nigde mi se giros nije dopao (ja sam inace obozavalac). Najbolji giros jeli smo u taverni Zorbas u Limenasu u onoj glavnoj pesackoj ulici. Porcija je cini mi se bila 6 EUR, ali dovoljna za dvoje.
A postavljanje slika mi nikako ne ide. Ne znam kako da ih smanjim!???

Hvala Lola33. jos jednom.
Ma necu nista da spremam, samo da ne vukljam ono neophodno za kafu i serviranje dorucka.
Oko slika ne mogu da pomognem ali Mirarabi je negde objasnjavala kako se to radi.
Koja strana Mirarbi? Ja cu tu muku imati kad se vratim ako uspem da napravim neku zanimljivu fotografiju.

Back