Haha, cini mi se da je od Bojanke pocela svadja oko plaze u Limenariji, a sad se javlja da kaze da odustaje od letovanja, ako zaista ima pcela. Ne mogu da shvatim ljude koji ne procitaju informacije na forumu, a ima ih puno pa neka odluce da li ce da letuju ili ne. Bojanka procitala si sta ljudi misle o osama i pcelama, tj. da li ih ima, javili su se oni koji su imali problema i oni koji nisu pa sama odluci sta ces. Glupo je da zbog nekih ljudi koji i sami ne znaju sta ce i gde zapocne jos jedna rasprava. Mislim da je sve o tome vec receno i ranije, ali ajde ponovili su ljudi, sta sad ocekujete da vas neko ubedjuje?
Mislim tvoja stvar, ali uplatila si hotel, pa hoces da odustanes ako plaza nije dobra. Na drugim temama postavljas pitanja da li je pametno letovati na Tasosu. A sad glasno razmisljas da li da odustanes od letovanja zbog pcela.
Pa bre odustani ako hoces, ali daj da pricamo nesto pametno. Promeni destinaciju i bices mirna. I ti i mi.
Hajde neka nam neko kaze da li je bolje kupovati flasiranu vodu ili moze sa cesme? Ili sto kaze cof preporucite jos neku plazu. Ne skrivajte je samo za sebe.
Mislim tvoja stvar, ali uplatila si hotel, pa hoces da odustanes ako plaza nije dobra. Na drugim temama postavljas pitanja da li je pametno letovati na Tasosu. A sad glasno razmisljas da li da odustanes od letovanja zbog pcela.
Pa bre odustani ako hoces, ali daj da pricamo nesto pametno. Promeni destinaciju i bices mirna. I ti i mi.
Hajde neka nam neko kaze da li je bolje kupovati flasiranu vodu ili moze sa cesme? Ili sto kaze cof preporucite jos neku plazu. Ne skrivajte je samo za sebe.