Jos uvek sam u Srbiji, zato sam tako spora sa odgovorima. Jel znate da sam ja student i da ovih dana ucim po 10 sati dnevno. U sredu imam ispit i dan posle krecem na Tasos. Posle mene moji nece moci da plate telefon. Za sve hotele zovem nekoga iz GR da pitam.
Giordana obecavam da cu saznati, sto pre mogu. Pokusacu danas da dobijem jednu drugaricu iz Potosa koja je upucena. Od srede pa nadalje idem ja licno da proveravam sve sto vas zanima.
Doktore hvala ti sto se trudis da mi das vremena da pripremim muza mada ne znam kako ces ti izaci na kraj sa zenom i svastikom. Znam da 8-) neces smeti ni da mi se javis kad budes dosao nego 'ajde. Ili mozda planiras da mi uvalis svastiku?
Iskreno kad bi moj muz znao i za ovo zezanje ne bih imala pristup internetu vise...mozda ni Tasosu
Sajkulica probacu da saznam i z a ovaj tvoj hotel nesto. U cijim ponudama ga ima?
Secam se da je pocetkom jula prosle godine uvece isto bilo svezije. Nije hladno, ali desavalo se da uvece izadjemo na veceru i ako se zadrzimo duze uvek zahladni.