mozda ih na juznom delu ostva nema mnogo zato sto je ta jugo-zapadna strana tasosa
gorela pa samim tim nema šume,ali ovaj severni deo Skala Rahoni, Limenas, Golden beach i Aliki katastrofa. Mi nismo mogli da jedemo u restoranima na plaži , sladoled se jeo samo u sobi a u more smo ulazili u papučama. Najgore od svega je sto ih ima mnogo na plaži (u pesku) koje se nevide pa ih je samim tim lako nagaziti . Nama su rekli da ih je bilo i u Avgustu. Ne znam zašto ali naši ljudi vole da kriju takve stvari i uopšte mi nije jasno zbog čega??. Retko ko će vam reći da mu je na moru (bilo gde) bilo loše, pa tako i za ove pčele. Nama se Tasos jako dopao, priroda je fantastična ali SAMO ZBOG PČELA NIKADA VIŠE NEĆEMO IĆI NA TASOS pogotovo ne sa malim detetom. Vi se prethodno raspitajte kod ljudi iz sveta medicine koliko je opasno ako ste alergični na pčele Možda ih je prošle godine bilo više zbog onog požara na Halkidikiju mada su nam rekli da ih na Tasosu ima poprilično a i čuven je med od borovih ihglica sa Tasosa. Pa ako su tako poznati po medu kako je moguće da niko od vas nije imao neprijatan susret sa pčelama????
Pusti ti ove ludake koji o Tasosu pričaju kao o svom detetu. Pa ja nisam ni rođenim detetom fascinirana kao pojedini Tasosom, aman kao da ništa lepšte niste videli???
Tasos je lep za videti ali ne i letovati celog života samo na Tasosu. Ljudi prošetajte malo Grčkom, Turskom Tunisom Španijom vidite bre još nešto