gagajf
Početnik
- Poruka
- 10
Vila Edelweiss u Limenasu? Ne nadjoh nista. Kolika je udaljenost od centra, gradske plaze?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u životu nisam video navalentniju temu pa na kraju popustih i ja
balkan house, potos, početak jula
uplaćeno
Pozdrav svimaElem koliko vidim posto je decembar tema je umrla pa reko da joj dam vestacko disanje
Vec par dana citam i raspitujem se i devojka i ja smo sve blizi odluci da idemo na Tasos pocetkom Juna. E sad posto imamo neke planove za kraj leta na ovom letovanju planiramo da pokusamo da ustedimo
Interesuje me sledece, izmedju Limenasa, Limenarije i Potosa koje mesto preporucujete? Isli bi preko Argusa posto oni navodno imaju jeftiniju ponudu. Tamo ne bi iznjmljivali kola tako da bi nam odgovaralo da u nekoj relativnoj blizini ima lepih plaza do koje se moze peske. Takodje bi voleli da u gradu ima nekih desavanja, nemislim na nocne izlaske nego na zanimljiva mesta koja mogu da se obidju i sl. I takodje bi mi odgovaralo da ima nekih (po mogucstvu) vecih marketa gde ne deru kozu sa ledja.
Hvala unapred!
Helena,ja sam ovde nova na forumu i treba mi pomoć oko izbora najboljeg mesta na Tasosu, idemo nas dve porodice sa po jednim malim detetom,deca će tada imati po 2,5godine a išli bismo 1.septembra,šta preporučujete a da bude smeštaj hotelskog tipa i da je mesto malo urbanije?
Hvala i pozdrav!
Pozdrav svimaElem koliko vidim posto je decembar tema je umrla pa reko da joj dam vestacko disanje
Vec par dana citam i raspitujem se i devojka i ja smo sve blizi odluci da idemo na Tasos pocetkom Juna. E sad posto imamo neke planove za kraj leta na ovom letovanju planiramo da pokusamo da ustedimo
Interesuje me sledece, izmedju Limenasa, Limenarije i Potosa koje mesto preporucujete? Isli bi preko Argusa posto oni navodno imaju jeftiniju ponudu. Tamo ne bi iznjmljivali kola tako da bi nam odgovaralo da u nekoj relativnoj blizini ima lepih plaza do koje se moze peske. Takodje bi voleli da u gradu ima nekih desavanja, nemislim na nocne izlaske nego na zanimljiva mesta koja mogu da se obidju i sl. I takodje bi mi odgovaralo da ima nekih (po mogucstvu) vecih marketa gde ne deru kozu sa ledja.
Hvala unapred!
ćao ljubitelji krstarice.... dajte mi neki predlog za Tasos,nisam još ništa uplatio jer ne znam ostrvo ni gradove...termin bi bio onaj zadnji u septembru a to sve zavisi od agencije, kod nekih je 10.9. a negde i 17-19.9. ali tu sam najviše u nedoumici zbog vremena, dali će me vreme poslužiti...pa mi napišite neki predlog...
"plećko"