TASOS - u reči i slici

pozz svima jel neko bio u vili ANNA-STAR u POTOSU mi uplatili za 24 jul preko BANBUSA 10 noci 255e najam+bus+trajekt.Inace prvi put idemo na tasos pa ako je neko vec bio u toj vili ili hotelu posto neke agencije kazu da je to kao neki porodicni hotel sa 3 zvezdice voleo bi da cujem utiske . Unapred HVALA

Nisam bila u tom delu na Tasosu, moja iskustva su ok za Limenas i Skala Potamia na Golden biču,( jedna veoma duga plaža sa zalivima),septembar mesec
mada je prošle godine bilo malo hladno u septembru..niko ne pamti takav obrt klime
Možete da iznajmite automobil i da po celom ostrvu putujete po plažama..veoma je lepo...med, borova šuma..voda kristalna..pesak..dovoljno za odmor
ima marketa dobro opremljenih-jednom reči-Tasos je divna destinacija

Tasos-karta.jpg
..
Tasos%20plaze%20mapa_8.jpg

Poslednja izmena:
Pefkari ima idealnu poziciju. Mirno mesto, bez preterane gužve. U okolini su najlepše plaže. Psili Ammos, Roso Gremos, Notos, Aliki... Na Pefkarijskoj plaži je pesak, a u vodi je delom šljunak, pesak i kamene ploče, ali je voda izuzetno čista.

Hvala na odgovorima ,pre dva dana su nam otkazali rezervaciju za Kapahi beach 2*,sa obrazlozenjem da je njihova agencija koja saradjuje sa naso agencijom preko koje smo trebali da idemo otkazala saradnju.U prom trenutku sam bila razocarana ,kasnije pomislih ko zna zasto je to dobro.Bila sam u pravu.Juce sam otisla u nasu posrednicku agenciju gde su mi pronasli mnogo bolji hotel i to jeftinije.U pitanju je „ALEXANDRA BEACH & SPA“4* .

Helena,ja sam ovde nova na forumu i treba mi pomoć oko izbora najboljeg mesta na Tasosu, idemo nas dve porodice sa po jednim malim detetom,deca će tada imati po 2,5godine a išli bismo 1.septembra,šta preporučujete a da bude smeštaj hotelskog tipa i da je mesto malo urbanije?
Hvala i pozdrav!

I mene bi sve to isto zanimalo uz još i preporuku nekog dobrog hotela po mogućstvu?
Pozdrav svima :) Elem koliko vidim posto je decembar tema je umrla pa reko da joj dam vestacko disanje :) Vec par dana citam i raspitujem se i devojka i ja smo sve blizi odluci da idemo na Tasos pocetkom Juna. E sad posto imamo neke planove za kraj leta na ovom letovanju planiramo da pokusamo da ustedimo :)

Interesuje me sledece, izmedju Limenasa, Limenarije i Potosa koje mesto preporucujete? Isli bi preko Argusa posto oni navodno imaju jeftiniju ponudu. Tamo ne bi iznjmljivali kola tako da bi nam odgovaralo da u nekoj relativnoj blizini ima lepih plaza do koje se moze peske. Takodje bi voleli da u gradu ima nekih desavanja, nemislim na nocne izlaske nego na zanimljiva mesta koja mogu da se obidju i sl. I takodje bi mi odgovaralo da ima nekih (po mogucstvu) vecih marketa gde ne deru kozu sa ledja.

Hvala unapred!

e još kad bi gostovali stonsi, da ima muzej salvadora dalija i da se vozi f1:hahaha:
šalu na stranu, ali teško je ispuniti svima sve želje
ja sam isto imao dilemu između ta tri mesta i kad sam pitao ljude kojima verujem u glas su mi rekli...potos

Helena,ja sam ovde nova na forumu i treba mi pomoć oko izbora najboljeg mesta na Tasosu, idemo nas dve porodice sa po jednim malim detetom,deca će tada imati po 2,5godine a išli bismo 1.septembra,šta preporučujete a da bude smeštaj hotelskog tipa i da je mesto malo urbanije?
Hvala i pozdrav!

Posto Vas zanima urbanije mesto onda je to Potos, plaza je pescana sto je dobro za malu decu, moguce je da ce u tom periodu biti malo guzve jer su tad aranzmani jeftiniji. Da li pod smestajem hotelskog tipa podrazumevate polupansion ili vam je bitan smestaj, postoji dosta dobrih vila u Potosu pa da bih mogla da Vam suzim izbor?

Pozdrav svima :) Elem koliko vidim posto je decembar tema je umrla pa reko da joj dam vestacko disanje :) Vec par dana citam i raspitujem se i devojka i ja smo sve blizi odluci da idemo na Tasos pocetkom Juna. E sad posto imamo neke planove za kraj leta na ovom letovanju planiramo da pokusamo da ustedimo :)

Interesuje me sledece, izmedju Limenasa, Limenarije i Potosa koje mesto preporucujete? Isli bi preko Argusa posto oni navodno imaju jeftiniju ponudu. Tamo ne bi iznjmljivali kola tako da bi nam odgovaralo da u nekoj relativnoj blizini ima lepih plaza do koje se moze peske. Takodje bi voleli da u gradu ima nekih desavanja, nemislim na nocne izlaske nego na zanimljiva mesta koja mogu da se obidju i sl. I takodje bi mi odgovaralo da ima nekih (po mogucstvu) vecih marketa gde ne deru kozu sa ledja.

Hvala unapred!

Moja preporuka vam je juzni deo, Potos ili Limenarija. Ukoliko zelite pored odmora i malo nocnog zivota onda je Potos pravi izbor, plaza je pescana. Sto se tice Limenarije plaza je losija, uglavnom sa kamenjem, ali je mesto vece, ima vece setaliste i nema guzvi na plazama kad god da odete. Potos i Limenarija su vam povezani pesackom stazom dugom oko 4km tako da mozete uvek prosetati do susednog mesta. Ima dosta jos plaza koje su tu na jugu i koje vredi obici: Atspas (oko 6,5km pre ulaska u Limenariju), Tripiti (na 2km pre ulaska u Limenariju),Metalija (10min. od Limenarije), Pefkari(izmedju Limenarije i Potosa) Rosogremos(2km posle Potosa), Psili Amos (oko 5km od Potosa). Sto se tice marketa u Limenariji vam je najjeftiniji Lider market na pocetku samog setalisata, u Potosu ima vise marketa i treba ih obici jer cene variraju za razlicite proizvode.

ćao ljubitelji krstarice.... dajte mi neki predlog za Tasos,nisam još ništa uplatio jer ne znam ostrvo ni gradove...termin bi bio onaj zadnji u septembru a to sve zavisi od agencije, kod nekih je 10.9. a negde i 17-19.9. ali tu sam najviše u nedoumici zbog vremena, dali će me vreme poslužiti...pa mi napišite neki predlog...
"plećko"

ćao ljubitelji krstarice.... dajte mi neki predlog za Tasos,nisam još ništa uplatio jer ne znam ostrvo ni gradove...termin bi bio onaj zadnji u septembru a to sve zavisi od agencije, kod nekih je 10.9. a negde i 17-19.9. ali tu sam najviše u nedoumici zbog vremena, dali će me vreme poslužiti...pa mi napišite neki predlog...
"plećko"

Ja sam u tom periodu bila na Tasosu, pre dve godine, bilo je savrseno..toplo a ne vrelo, more toplo, manje guzve ali ne pusto...ma idealno :)
Bila sam u Limenasu i toplo preporucujem svima... :)

Pozdrav!

Devojka i ja smo rezervisali aranzman za Potos (Tasos) za dvoje (autobus + trajekt + smestaj) od 07.06-17.06. (10 nocenja), u turistickoj agenciji iz Novog Sada. Krece se dan ranije(znaci 06.06.), a prolazi se kroz Bg. Iskrsao nam je neki problem i ne mozemo da idemo. Ukoliko je neko zainteresovan da preuzme aranzman nek se javi, to je vila Babis u Potosu. Tad kad smo mi rezervisali, pre 5 dana, to je bila poslednja soba u tom smestaju, pa pretpostavljam da su ljudi zainteresovani za nju, jer je jako blizu plaze sto mozete videti na linku google maps. U pitanju je visoko prizemlje sto mozete videti na drugom google maps linku. Mi smo to platili 119e po osobi.
https://www.google.rs/maps/place/40%C2%B036'41.6%22N+24%C2%B036'19.8%22E/@40.611565,24.605512,235m/data=!3m2!1e3!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x0!6m1!1e1
https://www.google.rs/maps/@40.611615,24.605395,3a,75y,107.33h,86.25t/data=!3m4!1e1!3m2!1shq9yO86iiJueHcVSDtvvWA!2e0

Ukoliko je neko zainteresovan nek mi se javi porukom ili na tel 064-21-91-046. Marko.

Unapred hvala i izvinjavam se ako ovo nije u skladu sa pravilima foruma...

Pozdrav!

Devojka i ja smo rezervisali aranzman za Potos (Tasos) za dvoje (autobus + trajekt + smestaj) od 07.06-17.06. (10 nocenja), u turistickoj agenciji iz Novog Sada. Krece se dan ranije(znaci 06.06.), a prolazi se kroz Bg. Iskrsao nam je neki problem i ne mozemo da idemo. Ukoliko je neko zainteresovan da preuzme aranzman nek se javi, to je vila Babis u Potosu. Tad kad smo mi rezervisali, pre 5 dana, to je bila poslednja soba u tom smestaju, pa pretpostavljam da su ljudi zainteresovani za nju, jer je jako blizu plaze sto mozete videti na linku google maps. U pitanju je visoko prizemlje sto mozete videti na drugom google maps linku. Mi smo to platili 119e po osobi.
https://www.google.rs/maps/place/40%C2%B036'41.6%22N+24%C2%B036'19.8%22E/@40.611565,24.605512,235m/data=!3m2!1e3!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x0!6m1!1e1
https://www.google.rs/maps/@40.611615,24.605395,3a,75y,107.33h,86.25t/data=!3m4!1e1!3m2!1shq9yO86iiJueHcVSDtvvWA!2e0

Ukoliko je neko zainteresovan nek mi se javi porukom ili na tel 064-21-91-046.

Unapred hvala i izvinjavam se ako ovo nije u skladu sa pravilima foruma...
40°36'41.6"N 24°36'19.8"E
google.rs

P.S. Ovo postavljam za druga, nemojte mi slati poruke u inboks, javite se na telefon ukoliko ste zainteresovani.

Back