Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.635
Neka od skala na putu za Golden Beach (ovo gore a i ovo dole)
Golden beach

Golden beach

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veliki pozdrav iz Banja Luke... Ove godine izbor je pao na Tasos,tačnije Potos jer mi se činio kao najurbaniji a opet sa najboljom plažom jer smo autobus-putnici. Mnogo mi je pomogao ovaj sajt ali su iskustva baš različita. Od najboljih do najgorih. Moja molba je upućena svima vama koji mi možete dati info o izletima iz samog Potosa (krstarenja,obilasci manastira i sl) kakve su cijene... Hvala svima na pomoći i šaljem vam puno sunčanih pozdrava iz BL![]()
Prokletstvo ranih rezervacija , prvo ide uplata , posle idu pitanja za detalje .
Koja krstarenja koji obilasci manastira ... , mislim stvarno ne znam cemu se nadash od mobilnosti kad te autobus jednom istovari u mestu i pokupi te nakon 10 dana .
Pozdrav, ljudi!
Ima li neko kontakt info za neki smeštaj u Potosu (2- i 3-krevetna studija/apartmani)? Letujem tamo godinama, ali sam sada okasnila sa rezervacijom, a ne plaća mi se harač agencijama![]()
A da probas sa booking.com ?![]()
Probala, sve je prilično skupo. Više se isplati preko naših agencija ili preko Nikane nego preko booking-a.
Ove godine prvi put idem na Tasos (Potos) sa devojkom pa ako bi mi neko pomogao sa korisnim informacijama. Koje su cene rent a car-a i skutera, gde iznajmiti u Potosu? Ukoliko rentiram auto ili skuter da li svakog dana vracam auto/skuter u agenciju pa ujutru preuzmem ili? Kako zaštititi skuter od kradje? Ima li saobracajne policije na ostrvu ?( posto nemam medj. dozvolu) Unapred puno hvala
p.s. Možda su neka od pitanja malo smešna ali ne zamerite![]()
Ne vracash vozilo, svakodnevno.... vec na kraju.
Nemash ga zashto ti shtititi od kradje! Prvo, to je rent-a-car.... znachi, kasko osiguran.... drugo, na ostrvima se ne krade! Tj.mozda i krade, ali veoma retko.
Gde.... to bi ti mogao odgovoriti, neko drugi?! Ja te informacije nemam.
A sto se tice saobracajne policije? Nemam medjunarodnu dozvolu, a kakve sam srece.... pa zato pitam![]()
A sto se tice saobracajne policije? Nemam medjunarodnu dozvolu, a kakve sam srece.... pa zato pitam![]()