Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Ima stena za skakanje koliko hoces na raznim plazama,samo prvo vidi da li tu ljudi vec skacu-da bi znao da li je bezbedno!A skakaonicu nesto nigde nisam videla...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja pandura na Tasosu ne videh, sem pandurske stanice, ali ko zna. Ali medjunarodnu dozvolu svakako moras da imas, jer ne daju kola, a skuter ti ne daju (uglavnom) bez A kategorije. A kacigu valjda dobijes, mada neko nosi, neko ne, ne znam da li su to lokalci.vanjicica:Pozdrav svima!
Svaka cast na temi s obzirom da idem na Tasos krajem avgusta imam jos vremena da sve lepo procitam 8-)
Nego naidjoh na nesto sa druge teme, u pitanju je Krf, citiram: Kazna da te uhvate bez medjunarodne dozvole je 300eura,a bez kacige za skuter 90eura
Da li je to slucaj i na Tasosu ili je tamo ipak maaaaalkice opustenije?
Koliko BUS-om treba od Bg-a do Potosa?
I jos jedno pitanjce da li cene rent-a-car-a opadaju kako se blizi kraj sezone?
![]()
rraaddaa:Idem preko agencije "Delfin" pa me jos zanima dali je jos neko isao sa njima i kakva su iskustva?Uplatila sam dupli aranzman tj. 18 nocenja pa cu i ja vama sve detalje pisati posto sam luda za putovanjima!PLEASE!!!
Moja drugarica se vratila iz tog hotela pre desetak dana, oduševljena je, hotel je mali, ali lepo uređen, čist i nov. :-Prraaddaa:Cao Tasosovci,u sledeci petak idem u Limenas u hotel Egeo pa me zanima da li je neko bio tamo i kakv je smestaj?
Kinaski_bg:Cao svima.
Bilo bi lepo da mi neko kaze koju rec o vili Eden u Limenasu ako je tamo boravio.
Hvala.

Nisam bila bas u vili Lina, ali sam bila u blizini. To je lepa vila sa bazenom i nalazi se u novom delu Limenasa, gde i vecina novih i lepih vila. Kakva je unutra ne znam. Blizu je Tarzanas plaza, a i Vournelis. Blize nego gradska. A na stajalistima kada smo isli sam videla autobus ove agencije, bio je bas dobar. Toliko od mene, toliko znam.Trile:Cao Tasosovci!!!
Sledeci petak idem u Limenas u vilu Linu pa me zanima da li je neko bio tamo? Kakv je smestaj? Utisci?