~*PrincesS*~
Veoma poznat
- Poruka
- 13.837
ali stvarno je predivno...jedino je meni to malo dosadno,opet,ja volim da izlazim....al' sta sad...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

idi dule ,umal da padnem sa stolice od smehaduleNS:sad ce te me ispljuvati, al ne mogu da izdrzim...... zar nije lakse pishkiti u moru![]()

Nije daleko ali bi morali da idete putem kojim idu kola,iznad mora-ni malo romanticno ni sigurno,pogotovu uvece,mrkli mrak...ne,ne.Mozda rano ujutru,ako ste ranoranioci napravite probu,dok ne zapece.Moj muz je imao tu ideju da nas seta pesaka iz Pefkarija u Limenariju,ali niko od nas ostalih nije imao sluha za to...uprkos tim kaficama...duleNS:dobra ti ona - posaljes muzica da skuva kafu.......
ma sve mislim.....
inace, ja palim u limenariju, kraj jula, moze li se peshaka do pefkarija i potosa, i nazad?
imacemo auto, ali preferiramo porodicnu setnju pre spavanja.....
)) Prosle godine sam bila u Olimpic Beach-u i iznajmili smo kola na jedan dan. Platila sam rentu Visa karticom, ali me zanima koje kartice imaju prodju konkretno u Potosu i da li ih u opste primaju za placanje, i da li negde postoji automat za podizanje novca sa Visa ili MasterCard? Te kartice inace nosimo sigurnosti radi i konkretno da bi iznajmili kola da bi smo obisli kompletan Tasos i njegove plaze
))
) Sto se vila tice one su novoizgradjene (uglavnom) i nalaze se po obodu centra.Stvarno nije problem stici do plaze do koje je potrebno nepunih 10-ak min lagane setnje od centra.Od vila do plaze 10, 1,. 20 min - zavisi od vile.

)