prekosutra idem preko Argusa pa cu bas da vidim i da vam javim kakva je situacija![]()
Sa srećom...i ne brini neće grom u koprive

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prekosutra idem preko Argusa pa cu bas da vidim i da vam javim kakva je situacija![]()
Sa srećom...i ne brini neće grom u koprive![]()
Ne ne nisu iste .......
ono je kuca kod Argusa a ovo hotel sto si prvo stavio...
Gledaj, ja sam ukratko skontao sledece:
bez prevoza na Tasosu je glupo boraviti,
kao i na svakom drugom ostrvu, morate svaki dan ici negde da ne bi crkli od dosade,
letovanje kosta od 400-600e za 10 dana za dvoje, pristojan smestaj u Limenasu(to je u principu najbolje mesto za odsedanje) + 200e za gorivo, putarine i trajekt ako idete svojim kolima,
Tasos je izgleda best bay za odmor u Grckoj za te pare. Ja sam svasta proucavao i na kraju sam se odlucio za to ostrvo, jos samo i da izaberem konkretan smestaj.
Ćao ljudi!
Da li neko zna da li ima da se iznajmi biciklo u Limenasu i koliko otprilike košta?
I ako nekoga interesuje, napravila sam informativnu knjižicu o Tasosu....uglavnom su tekstovi sa raznih foruma.
Ako je neko zainteresovan, rado šaljem na mail!![]()
P.S : Format knjižice je pola A4, da lakše stane u žensku torbicu!!!!!![]()
Ја била на Тасосу без превоза, и било ми дивно.
Мислим, колико пута сте ви који причате да тамо не вреди ићи без аута обишли целу ЦГ, а њена је обала нешто мало дужа од обима Тасоса... Како се то на острву цркава од досаде, а на копну не?![]()
Pozzzz narode!!!
Zanima me može li neko da mi objasni, planirao sam na Tasos da idem svojim kolima ali nisam ništa rezervisao u agencijama, pa me interesuje da li smeštaj može da se nađe tamo na licu mesta i za koliko para??![]()
Mi smo izabrali Sirines u septembru!!!!Moze li mala pomoc, ako neko zna? Sta bi ste izabrali od ovoga:
green velvet pefkari 234 po osobi 10 nocenja preko agencije Magic
SIRINES Limenas 9 noci 195
EVRIDIKI Limenas S2 9 noci 200e po osobi
KIPARISIOU Limenaria 9 noci 209e po osobi
Ove poslednje 3 su preko Argusa.
apsolutno se slazem sa Vandom.
@bglaptops
I ja sam bila bez prevoza, koristili smo autobus koji ide redovno, nije mnogo skup i vozi oko celog ostrva. Obisla sam njime sve sto sam zelela.
Ja licno, nemam nameru da odem na letovanje i kuvam se u automobilu.
Tasos je veoma interesantan, ali to zavisi i od ljudi, kakav si covek, jer ukoliko nisi veseo, raspolozen, za akciju, nigde ti nece biti dobro i svuda ces ''umirati'' od dosade.
Ja to licno ne razumem, nikad mi nije dosadno, uvek sebi nadjem zanimaciju... No, opet, ljudi su razliciti.
Zato ne krivite Tasos.
A svima koji traze provod prvenstveno, pa onda more, preporucujem Budvu.
Tasos je naj mesto na svetu.![]()
Ćao ljudi!
Da li neko zna da li ima da se iznajmi biciklo u Limenasu i koliko otprilike košta?
I ako nekoga interesuje, napravila sam informativnu knjižicu o Tasosu....uglavnom su tekstovi sa raznih foruma.
Ako je neko zainteresovan, rado šaljem na mail!![]()
P.S : Format knjižice je pola A4, da lakše stane u žensku torbicu!!!!!![]()
Ја била на Тасосу без превоза, и било ми дивно.
Мислим, колико пута сте ви који причате да тамо не вреди ићи без аута обишли целу ЦГ, а њена је обала нешто мало дужа од обима Тасоса... Како се то на острву цркава од досаде, а на копну не?![]()
Postavio sam konkretno pitanje vezano za apartmane u Limenasu, zna li neko kakvi su ti sto nudi Argus i generalno, da li Argus uzima dobre ili lose apartmane? Ja idem 25tog jula, skontao sam da je Tasos jedan od najideanijih izbora sto se tice Grcke, samo nisam jos izabrao smestaj. Znaci, hajde nek neko odgovori ako zna, ARGUS, da ili ne?