Nadam se da nisam toliki baksuz, s obzirom da idem prvi put.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Zvoncica_kg
Zaboravih da te pitam koliko je vila udaljena od centra?Brine me sto ljudi kazu da je izvan grada
necu vise da budem dosadnaHVALA!
![]()

Да видимо шта каже Google Translate у преводу на енглески:Dzień dobry
Extra ten Wasz wątek o Thassos.Jadę tam do Pefkari do hotelu Akti w czerwcu(VI).Już nie moge sie doczekać.
Niewiem czy mnie zrozumiecie.Ale ja jakos dałam radę przy porzegladaniu Waszych wypowiedzi to Wy też pewnie dacie radę
Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów![]()
... или српски:Good morning
Extra is your topic here Thassos.Jadę there to the hotel Akti Pefkari in June (VI). Already I can not wait.
I invisible or something zrozumiecie.Ale I gave advice in your statement is porzegladaniu You also probably date advice
I greet all forum users
Добро јутро
Екстра је ваша тема овде Тхассос.Јаде Пефкари тамо се у хотел у јуну Акти (ВИ) и ја више не може чекати..
Сам невидљив или нешто зрозумиецие.Але сам дао савет у свом саопштењу је порзегладаниу сте вероватно датум савет
Поздрављам све поруке с Форума корисника
Можда ти се не допадне баш после Тасоса, јер знам неке који су се много разочарали.Ove godine Zakintos

Да видимо шта каже Google Translate у преводу на енглески:
... или српски:
![]()
Можда ти се не допадне баш после Тасоса, јер знам неке који су се много разочарали.![]()

Ти си прошле године одлично била упозната са тим где идеш и какав је провод на Тасосу, ако га уопште има, јер си висила овде на форуму по цео дан и добила све потребне информације, тако да ми ниси уопште јасна, какву си то лудницу од провода тамо очекивала? И добро је што тамо није лудница, јер те луднице овде код нас има и превише. Људи тамо иду да се пре свега одморе, лепо проведу и "напуне батерије" како би издржали овај убитачни темпо живота све до следеће сезоне.....
O Tasosu sve najlepse mogu reci, ali u 00h kao da je neko rekao SAD i nigde nikog nema, bar sto se Limenasa tice.
Zato sad idemo tamo gde svi pricaju da je ludnica 24h.....
Ти си прошле године одлично била упозната са тим где идеш и какав је провод на Тасосу, ако га уопште има, јер си висила овде на форуму по цео дан и добила све потребне информације, тако да ми ниси уопште јасна, какву си то лудницу од провода тамо очекивала? И добро је што тамо није лудница, јер те луднице овде код нас има и превише. Људи тамо иду да се пре свега одморе, лепо проведу и "напуне батерије" како би издржали овај убитачни темпо живота све до следеће сезоне.![]()

![]()
Mermerna plaza
i promenio je boju... hehehПа нажалост не раде свима нама родитељи (или ко већ) у иностранству па дам нам шаљу кинту, а ми да по цео дан блејимо по кафићима, дрндамо мобилни, возимо бесна кола и носимо фирмиране тренерице. Нажалост, нису свима нама родитељи ни народни посланици ни приватни предузетници. Многи једва спајају крај с крајем, једу хлеб са седам кора што би се рекло, да би себи и својој деци обезбедили бар мало од онога што имају и остали. Тако да ти је поређење нула..... kao da zivimo u las vegasu, pa je kod nas ludnica, pa odemo na more (odmor) da napunimo baterije! kako ko![]()

Па нажалост не раде свима нама родитељи (или ко већ) у иностранству па дам нам шаљу кинту, а ми да по цео дан блејимо по кафићима, дрндамо мобилни, возимо бесна кола и носимо фирмиране тренерице. Нажалост, нису свима нама родитељи ни народни посланици ни приватни предузетници. Многи једва спајају крај с крајем, једу хлеб са седам кора што би се рекло, да би себи и својој деци обезбедили бар мало од онога што имају и остали. Тако да ти је поређење нула.
А иначе, провећеш се "екстра", долази тамо буљук енглеза сваке године, па још ако се прикључиш њиховим играријама на плажи у касне ноћне сате, онда провод стварно им да ти буде "екстра"!![]()
))Кад неко спомене и пореди нешто са Лас Вегасом, онда сигурно не мисли на ГОДИНЕ, него на то колико му је ДУБОК ЏЕП. А ја сам ти само предочио да има маса оних којима је џеп итекако плитак. Али теби неке ствари не вреди објашњавати.