TASOS - u reči i slici

p8050377.jpg

Mermerna plaza

Dzień dobry:)
Extra ten Wasz wątek o Thassos.Jadę tam do Pefkari do hotelu Akti w czerwcu(VI).Już nie moge sie doczekać.
Niewiem czy mnie zrozumiecie.Ale ja jakos dałam radę przy porzegladaniu Waszych wypowiedzi to Wy też pewnie dacie radę
Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów :bye:

Dzień dobry:)
Extra ten Wasz wątek o Thassos.Jadę tam do Pefkari do hotelu Akti w czerwcu(VI).Już nie moge sie doczekać.
Niewiem czy mnie zrozumiecie.Ale ja jakos dałam radę przy porzegladaniu Waszych wypowiedzi to Wy też pewnie dacie radę
Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów :bye:
Да видимо шта каже Google Translate у преводу на енглески:
Good morning
Extra is your topic here Thassos.Jadę there to the hotel Akti Pefkari in June (VI). Already I can not wait.
I invisible or something zrozumiecie.Ale I gave advice in your statement is porzegladaniu You also probably date advice
I greet all forum users
... или српски:
Добро јутро
Екстра је ваша тема овде Тхассос.Јаде Пефкари тамо се у хотел у јуну Акти (ВИ) и ја више не може чекати..
Сам невидљив или нешто зрозумиецие.Але сам дао савет у свом саопштењу је порзегладаниу сте вероватно датум савет
Поздрављам све поруке с Форума корисника
smile.gif

Ја лично нисам још био на Закинтосу и све нешто одлажем сваке године, али имам пријатеље који јесу и знам да су рекли да је ипак требало прво ићи доле јужно па тек онда на север (Тасос), јер су плаже и сама природа тотално другачији. Има и тамо шта да се види, није да нема, али кад ти нешто прирасте за срце, тешко га се од њега одвојити и све друго није то. Наравно, уопоште не значи да ће и вама бити тако, јер укуси су различити па самим тим и доживљаји. Ја вам у сваком случају желим леп провод тамо. :bye:

Da se nadovezem i ja na pricu Tasos - Zakintos.
Mi smo prosle godine bili na Tasosu, ove uplatili Zakintos....
O Tasosu sve najlepse mogu reci, ali u 00h kao da je neko rekao SAD i nigde nikog nema, bar sto se Limenasa tice.
Zato sad idemo tamo gde svi pricaju da je ludnica 24h.
Jos uvek mi letovanje ne sluzni striktno samo za odmor :)
Nadam se da ce na zakintosu biti extra, svi pricaju da je super....ovo su prve price da cujem da se ljudi koji su posle Tasosa posetili Zakintos- razocarali.
Nadam se da nece biti tako. :)

....
O Tasosu sve najlepse mogu reci, ali u 00h kao da je neko rekao SAD i nigde nikog nema, bar sto se Limenasa tice.
Zato sad idemo tamo gde svi pricaju da je ludnica 24h.....
Ти си прошле године одлично била упозната са тим где идеш и какав је провод на Тасосу, ако га уопште има, јер си висила овде на форуму по цео дан и добила све потребне информације, тако да ми ниси уопште јасна, какву си то лудницу од провода тамо очекивала? И добро је што тамо није лудница, јер те луднице овде код нас има и превише. Људи тамо иду да се пре свега одморе, лепо проведу и "напуне батерије" како би издржали овај убитачни темпо живота све до следеће сезоне. ;)

Ти си прошле године одлично била упозната са тим где идеш и какав је провод на Тасосу, ако га уопште има, јер си висила овде на форуму по цео дан и добила све потребне информације, тако да ми ниси уопште јасна, какву си то лудницу од провода тамо очекивала? И добро је што тамо није лудница, јер те луднице овде код нас има и превише. Људи тамо иду да се пре свега одморе, лепо проведу и "напуне батерије" како би издржали овај убитачни темпо живота све до следеће сезоне. ;)

hahaha hahah :)
najludje je sto sam ja uplatila, pa tek onda citala i kuckala o tasosu. ali kazem da je bilo super!
sad sam se na vreme informisala o zakintosu, uplatila, i naletim na to da se ljudi posle tasosa, kad odu na zakintos-razocaraju!
nadam se da nece biti tamo....
kao da zivimo u las vegasu, pa je kod nas ludnica, pa odemo na more (odmor) da napunimo baterije! kako ko :)

.... kao da zivimo u las vegasu, pa je kod nas ludnica, pa odemo na more (odmor) da napunimo baterije! kako ko :)
Па нажалост не раде свима нама родитељи (или ко већ) у иностранству па дам нам шаљу кинту, а ми да по цео дан блејимо по кафићима, дрндамо мобилни, возимо бесна кола и носимо фирмиране тренерице. Нажалост, нису свима нама родитељи ни народни посланици ни приватни предузетници. Многи једва спајају крај с крајем, једу хлеб са седам кора што би се рекло, да би себи и својој деци обезбедили бар мало од онога што имају и остали. Тако да ти је поређење нула.

А иначе, провећеш се "екстра", долази тамо буљук енглеза сваке године, па још ако се прикључиш њиховим играријама на плажи у касне ноћне сате, онда провод стварно им да ти буде "екстра"! :hahaha:

Па нажалост не раде свима нама родитељи (или ко већ) у иностранству па дам нам шаљу кинту, а ми да по цео дан блејимо по кафићима, дрндамо мобилни, возимо бесна кола и носимо фирмиране тренерице. Нажалост, нису свима нама родитељи ни народни посланици ни приватни предузетници. Многи једва спајају крај с крајем, једу хлеб са седам кора што би се рекло, да би себи и својој деци обезбедили бар мало од онога што имају и остали. Тако да ти је поређење нула.

А иначе, провећеш се "екстра", долази тамо буљук енглеза сваке године, па још ако се прикључиш њиховим играријама на плажи у касне ноћне сате, онда провод стварно им да ти буде "екстра"! :hahaha:

Srecna sam ja sto meni roditelji nisu naroni poslanici, niti radnici ''preko''..... nisam pravila poredjenja po novcanom pitanju...
nego pre svega po GODINAMA!
Na odmor, ali u bukvalnom smislu mogu ici i idu oni sa, recimo 50, a ja sa mnogo manje idem da kuliram i htedoh se nadovezati da mi ta galama, buka, pa i englezi nece nimalo smetati.
I sta si se navrzo ne mene....produuuuzi dalje, produuuuzi dalje :)))

Кад неко спомене и пореди нешто са Лас Вегасом, онда сигурно не мисли на ГОДИНЕ, него на то колико му је ДУБОК ЏЕП. А ја сам ти само предочио да има маса оних којима је џеп итекако плитак. Али теби неке ствари не вреди објашњавати.

Кад неко спомене и пореди нешто са Лас Вегасом, онда сигурно не мисли на ГОДИНЕ, него на то колико му је ДУБОК ЏЕП. А ја сам ти само предочио да има маса оних којима је џеп итекако плитак. Али теби неке ствари не вреди објашњавати.

Pa tebi ne vredi....moj vid poredjenja nije bio nimalo blizu tvog shvatanja. ti si odmah mislio na novac, a pomenula sam kako je na Tasosu sve mirno....(sto se tice satnice posle 00h)
A Las Vegas je pomenut zbog ludnice koja traje 24h, a ne dal je nekom dubok ili plitak dzep.
Ma nebitno.

Back