Evo da ja dam moj doprinos, jer znam koliko je meni trebalo vremena da skupim sve informacije.
Ako mislite na Anna studio, preko Magica, mi smo bili prosle godine u prizemlju (4-clana porodica) i generalno smo bili zadovoljni. U pocetku sam bila iznenadjena samim dvoristem koje je neuredjeno, ali smo se brzo navikli pa nam to nije smetalo (mogli smo da igramo malo badminton ili odbojku). Nedostaci: dvoriste je neuredjeno, plocice ispred soba u prizemlju su losijeg kvaliteta i polomljene, WC se (barem u prizemlju) malo "osecao", a plasticni sto ispred sobe je veoma mali za cetvoro, a stolice su manje-vise polomljene. Nema mnogo privatnosti, jer je pored stepeniste kojim se silazi sa sprata. Komaraca-ima. A da, imali smo i mrave u kuhinji, ali kada smo dobro izolovali hranu bilo ih je mnogo manje. Set sudova je oskudan, posebno nema manje serpe i nijednog poklopca.
A sad prednosti: studio je prostran, moglo je 2 dece u jednom krevetu, kuhinja je prostrana, sve je funkcionisalo, klima nije bila neophodna, deca se bez problema igraju i sele sa bazena na plazu, kafic kod bazena je sladak, sa lepim pletenim stolicama, a plaza uopste nije losa niti je guzva. Mesta za parkiranje ima i lako se izlazi na glavnu ulicu. Jako je blizu Notos plaza (3 km), kojom s,mo bili odusevljeni (boja vode i cistoca).
Mi ponavljamo ove godine Potos, ali smo se odlucili za (dosta) skuplju varijanu-Christin apartmane, ali pretpostavljam i da nismo pogresili.
Sve u svemu, nama je bio lep odmor i opustencija. Nedostatke smo ignorisali (mada su me mravi i polomljena stolica ipak nervirali).