Meda Brundo
Primećen član
- Poruka
- 841
Медо, не знам колико си црногорски и колико тасоских плажа обишла па да можеш да знаш да су тасоске лепше од црногорских....
Тасос има јако много неприступачних, стеновитих обала, плаже су углавном мале, има стеновитих, има пешчаних, има и шљунковитих....као уосталом и у ЦГ.
Ја немам ништа против ако ти желиш да сваки дан путујеш... нека свако проведе одмор онако како њему највише одговара.Али, нећу ти поверовати ако ми кажеш да си и у ЦГ сваки дан јурила на другу плажу и да си у току једног летовања обишла целу црногорску обалу...
Ја само говорим о ФАМИ која је створена међу нашим туристима када је реч о Тасосу. ''Шта си обишао данас?'' ''Како се стиже до те плаже?'' ''Уништио сам ауто док нисам стигао тамо!'' ''Деца су повраћала целим путем ,али сутра идемо опет да обиђемо ту и ту плажу...'' Кажем ти: људи су просто под пресијом да МОРАЈУ да путују сваки дан и да МОРАЈУ да виде што више... Нисам приметила да имају тај трип када је неки други део грчке обале у питању...(црногорску већ споменух)....![]()
Nisam zaludjenik tog tipa, ali zasto ako vec idem kolima ne obidjem bar neke najposecenije plaze, pa i druga dva veca grada...
I tako sam cula da je plaza u Limenasu bezveze, tako da ne moram svaki dan biti na njoj...neki dan ode se i sa strane

Ja volim peeeeescane plaze, pliiiiiitko more....idem, idem i tek voda do kolena...a to uglavnom nadjem u GR.