Zvoncica_kg
Zainteresovan član
- Poruka
- 186
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sturi su opisi, u agenciji ne znaju. neko je rekao ovde na forumu da ne valja, mada ustvari, postoji neki hotelcic roula i ova kuca roula, te ne znam na koju se odnosi. elem, nije bilo pozitivnih utisaka osim da je ta roula blizu centra, odmah iza muzeja.
doduse, sad nas bas briga za roulu, ti si odabrala edelweiss a ja alexandru, i nadam se da ce nam biti ok!hvala na odgovoru
A jel ide neko u Edelwiess u Limenasu ili je bar nekad bio, pa da kaze bilo sta o njoj!?
Pozdrav svima koji su se uputili ili ce se tek uputiti na Tasos.
I mi cemo tamo, tacnije LIMENAS , kuca Evridiki i to od 7. avgusta sa Argusom.
Ako bude neko iz ovog smestaja raspolozen da sa nama podeli troskove iznajmljivanja automobila na dan- dva ,mi smo za! Ne morate biti vozac, samo avanturista koji zeli da istrazi plaze do kojih se ne ide autobusom,...
Idi nekoliko strana unazad,ja sam dala opis za Evridiki a evo staviću vam i neku sličicu mada je uživo sve mnogo,mnogo lepše.E pa pozdrav za nase saputnike ! Nisam siguran za iznajmljivanje auta , ali bih volio da razmijenimo info o kuci Evridiki , Limenasu i dr. jer mi idemo prvi put na Tasos !!!![]()
ja idem 20-og
Da li moze neko da mi kaze koliko sati se putuje autobusom od Beograda do Tasosa?
oko 15-16
Zasto toliko?
Navodno je komsinica stigla za 7 sati do trajekta (naravno autobusom).
Nema sanse da za toliko.
Prvo zadrzavanje na granici koliko ti oduzme...da je rekla 10, pa i ajd, ali 7- NEMA SANSE
Zasto toliko?
Navodno je komsinica stigla za 7 sati do trajekta (naravno autobusom).
Je l' put makar zanimljiv? Koliko ima pauza?
Pa, ja cu uvenuti dok stignemo![]()