Иначе, домаћица је врло пријатна и тиха женица која не зна ни речи енглеског ни српског (многи тамо бар натуцају нешто српски), али видели смо је само трипут, (иако живи ту у приземљу): кад смо стигли, кад је чистила собе и мењала постељину, и последњи дан када смо одлазили. Тада нам је скувала кафу, почастила нас чоколадицама...
У дворишту има много мушкатли и другог цвећа, постоји кош за кошарку, необична љуљашка за децу, чесма, велики зидани роштиљ, паркинг и наткривена тераса са неколико столова и полицом на којој је налази телевизор, пегла, фен, много кутија рзних пузли и друштвених игара, једна кутија са дечијим играчкама (барбикама, намештајем за барбике, кантицама, лопатицама...), много српских женских часописа од претходних година... Простор је предиван ако долазите у друштву неколико породица - право место за дружење!
Газдарица има неколико мачака (као што их и иначе има по целом Тасосу

), али не пењу се до соба, живе искључиво у дворишту. (То спомињем зато што сам на нету прочитала коментар једног типа који се јако гадио тврдећи како мачке тамо леже на постељини, и чуда!)
Оно што би биле негативне стране:
- терасе су практично спојене, тако да је мени лично сметала та претерана близина комшија, али ко воли да се дружи и упознаје - вероватно му неће сметати
- притисак воде често варира, јако тешко је утрефити и направити млаку воду, дешава се да буде час хладна, час врућа...
- фрижидер у нашем студију је био доста лош, са само једном полицом, доста изломњен изнутра
- онима који су јако хаглих може можда засметати то што је посуђе скроз различито (распарени тањири из разних комплета), што смо у четворокреветном студију имали само два ножа, што су шерпе углавном биле веома велике (нама то није сметало, али ето, можда некоме хоће)
- тамо углавном долазе породице са децом, па се дечија дрека и плач може зачути некад и у време одмора...
- пчела нема, видели смо само једну за све време боравка, али оно што је мене највише излудело (нема везе са кућом Литса него са целим југом Тасоса) то су
НАЈКРОВЛОЧНИЈИ И НАЈОТПОРНИЈИ КОМАРЦИ КОЈЕ САМ ИКАД СРЕЛА! 

Ето, мислим да је било врло детаљно!