TASOS - u reči i slici

sturi su opisi, u agenciji ne znaju. neko je rekao ovde na forumu da ne valja, mada ustvari, postoji neki hotelcic roula i ova kuca roula, te ne znam na koju se odnosi. elem, nije bilo pozitivnih utisaka osim da je ta roula blizu centra, odmah iza muzeja.
doduse, sad nas bas briga za roulu, ti si odabrala edelweiss a ja alexandru, i nadam se da ce nam biti ok! :) hvala na odgovoru

E pa zelim nam lep provod :D

Pozdrav svima koji su se uputili ili ce se tek uputiti na Tasos.
I mi cemo tamo, tacnije LIMENAS , kuca Evridiki i to od 7. avgusta sa Argusom.
Ako bude neko iz ovog smestaja raspolozen da sa nama podeli troskove iznajmljivanja automobila na dan- dva ,mi smo za! Ne morate biti vozac, samo avanturista koji zeli da istrazi plaze do kojih se ne ide autobusom,...

Pozdrav svima koji su se uputili ili ce se tek uputiti na Tasos.
I mi cemo tamo, tacnije LIMENAS , kuca Evridiki i to od 7. avgusta sa Argusom.
Ako bude neko iz ovog smestaja raspolozen da sa nama podeli troskove iznajmljivanja automobila na dan- dva ,mi smo za! Ne morate biti vozac, samo avanturista koji zeli da istrazi plaze do kojih se ne ide autobusom,...

E pa pozdrav za nase saputnike ! Nisam siguran za iznajmljivanje auta , ali bih volio da razmijenimo info o kuci Evridiki , Limenasu i dr. jer mi idemo prvi put na Tasos !!!:)

Evridiki-pogled na apartmane
img2142.jpg

Ostalo će te videti kad stignete tamo.U svakom slučaju prelepo je, a ako imate klince biće im zanimljivo,imaju prostrano dvorište za igranje (celo dvorište je u hladovini), mada mislim da neće izlaziti iz bazena. Moj klinac (5god.) je svakog dana kada bi se vraćali sa plaže oko 12h,kako otvorimo kapiju trčao do bazena i usput skidao sve sa sebe samo da što pre uskoči u bazen.

Back