TASOS - u reči i slici

Cao! Vidim da si bila u ovoj Argusovoj vili Alexandra pa bih te zamolila da mi kazes koliko je udaljena od plaze? i koje plaze - da li je neka normalna plaza? Koliko je udaljena od centra? Koliko je daleko od gradske plaze? Da li se nalazi u nekoj zabacenoj ulici? Ako imas neke slicice, to bi bilo sjajno. Hvala ti puuuuuno :) Naravno, ako je jos neko bio u toj kuci, molim vas da mi pomognete? Ili u kuci Roula, isto Argusova... Hvala :) Pozdrav svima!
Vila Alexandra je bila dve uličice dalje od Evridiki (gde sam ja letovala).Komšije do nas su odlazili kod nekih ljudi koji su bili u Alexandri i jednom prilikom su rekli da im je baš lep smeštaj tamo,jedino uličica u kojoj je vila nije asvaltirana,ali ne brini to je oko 20 m. od glavnog puta.Što se tiče plaže ona je oko 150-200m od kuće,to je stara gradska plaža.Na njoj nema ništa sem drndavog tuša i kabine za presvlačenje koju narod koristi u pogrešne svrhe( što i nije loše, bar to ne rade u moru).Ali na njoj je lep sitan pesak, ima i hladovine,čisto je(bar je bilo u junu), tako da smo mi odlazili na nju jer baš nisam htela da šibam kroz ceo Limenas po suncu, 2x gore,dole za isto more,pesak i sunce.U blizini se nalazi i Tarsanas plaža koja je čini mi se pola kamenčići pola pesak.do nje možeš i obalom.U blizini imate i super market.

da nije slucajno neko boravio u kuci Edelweiss u Limenasu,ili bar prosao pored iste,svaka informacija mi je dobro dosla!...Idemo preko Argusa,a u katalogu postoje samo dve slicice kao iz "zivotinjskog carstva" pa strahujem sta cemo zateci na licu mesta :roll:...Hvala unapred na odgovoru.

Hej, kad kreces? Ja cu biti u toj kuci od 21.07. do 31.07.
Mozda se i upoznamo :)

Tesko,mi idemo tri nedelje kasnije!Osim ako ne planiras da ostanes ti nedelje:D
Konacno neko ko je bar cuo za tu vilu...pretresla sam sve zivo na internetu ali izgleda da osim sturih informacija turistickih agencija,niko nikada nije cuo ni boravio u ovoj kuci...vec sam pomislila da kuca uopste ne postoji:eek:...da ne znas ti mozda nesto vise, kakav je smestaj,na onim minijaturama izgleda pristojno (mada na slicicama one velicine u agenciji sve vile izgledaju lepo ;)).

Tesko,mi idemo tri nedelje kasnije!Osim ako ne planiras da ostanes ti nedelje:D
Konacno neko ko je bar cuo za tu vilu...pretresla sam sve zivo na internetu ali izgleda da osim sturih informacija turistickih agencija,niko nikada nije cuo ni boravio u ovoj kuci...vec sam pomislila da kuca uopste ne postoji:eek:...da ne znas ti mozda nesto vise, kakav je smestaj,na onim minijaturama izgleda pristojno (mada na slicicama one velicine u agenciji sve vile izgledaju lepo ;)).

Prosle godine sam bila u vili Nikos...ova u agenciji mi kaze da su priblizno iste sto se kategorje tice. A u Nikosu je smestaj kroz ok, na prvi pogled nista posebno, ali naviknes...Preko dana i tako nismo tu, a za spavanje i nije potrebno nista vise od kreveta.
Malo kupatilo
Kuhinja solidna
Soba ok
Terasa super, milina za ispijanje kafe i za jedenje sladoleda u kasnim satima :)

Stvarno nemam pojma sta da kezem o njoj. Javicu ti kad se vratim! Sad si sigurna da ipak postoji Edelwiess :cool:

E bas si srce! Terasa mi je u ovom slucaju najbitnija,a to mi na slici i deluje ok! Da,da i kafa i sladoled,a bogami i po neki kolacic :))).Idete sopstvenim prevozom ili sa agencijom? Joj ja ne mogu da docekam,bila sam hiljadu puta na Tasosu,par godina pauze pa ponovo cisto da proverim kako je i uvek mi bude super...

Vila Alexandra je bila dve uličice dalje od Evridiki (gde sam ja letovala).Komšije do nas su odlazili kod nekih ljudi koji su bili u Alexandri i jednom prilikom su rekli da im je baš lep smeštaj tamo,jedino uličica u kojoj je vila nije asvaltirana,ali ne brini to je oko 20 m. od glavnog puta.Što se tiče plaže ona je oko 150-200m od kuće,to je stara gradska plaža.Na njoj nema ništa sem drndavog tuša i kabine za presvlačenje koju narod koristi u pogrešne svrhe( što i nije loše, bar to ne rade u moru).Ali na njoj je lep sitan pesak, ima i hladovine,čisto je(bar je bilo u junu), tako da smo mi odlazili na nju jer baš nisam htela da šibam kroz ceo Limenas po suncu, 2x gore,dole za isto more,pesak i sunce.U blizini se nalazi i Tarsanas plaža koja je čini mi se pola kamenčići pola pesak.do nje možeš i obalom.U blizini imate i super market.

Hvala ti puuuno! :) Bas si mi pomogla. I za smestaj i za plazu i za super market. Nema veze za tih 20m, to cu nekako proci. ovo je neka jeftina varijanta, pa ne mogu da ocekujem neko ludilo od luksuza. a vazno mi je da ima normalne plaze blizu. :) za Tarsanas sam videla da je lepa, pa ako mogu do nje da dodjem za nekih 10ak minuta, to mi je super. sad mi je lakse, u agenciji ne znaju nista da kazu o smestaju, a ni na netu nije bilo te kuce, osim nekoliko slika. a najbolje je cuti od nekog ko je to video. Jos jednom hvala :) veliki pozdrav

Ej ja sam razmisljala o toj rouli i edelweiss.
Cula sam da je ona najlosija u njihovoj ponudi, pa sam izabrala edelweiss.
A kakva je zaista hm...nemam pojma :)

sturi su opisi, u agenciji ne znaju. neko je rekao ovde na forumu da ne valja, mada ustvari, postoji neki hotelcic roula i ova kuca roula, te ne znam na koju se odnosi. elem, nije bilo pozitivnih utisaka osim da je ta roula blizu centra, odmah iza muzeja.
doduse, sad nas bas briga za roulu, ti si odabrala edelweiss a ja alexandru, i nadam se da ce nam biti ok! :) hvala na odgovoru

E bas si srce! Terasa mi je u ovom slucaju najbitnija,a to mi na slici i deluje ok! Da,da i kafa i sladoled,a bogami i po neki kolacic :))).Idete sopstvenim prevozom ili sa agencijom? Joj ja ne mogu da docekam,bila sam hiljadu puta na Tasosu,par godina pauze pa ponovo cisto da proverim kako je i uvek mi bude super...

Idemo sopstvenim prevozom i krecemo za 10 dana. Jeeee...
Na Tasos prvi put. Rece mi poznanica da obavezno ponesem neki duksic, jer su kao noci tamo mnogo hladne, zbog suma! Hm? Dal je toliko, pa da nosim duks!?

Idemo sopstvenim prevozom i krecemo za 10 dana. Jeeee...
Na Tasos prvi put. Rece mi poznanica da obavezno ponesem neki duksic, jer su kao noci tamo mnogo hladne, zbog suma! Hm? Dal je toliko, pa da nosim duks!?
E pa sad nećemo baš preterivati, ali ne vidim zašto bi ti bio toliki problem poneti neki duksić ili bluzicu sa dužim rukavima čisto onako za svaki slučaj. Noći su tamo veoma prijatne čak i u septembru, a kamoli u julu ili avgustu.

Ej ja sam razmisljala o toj rouli i edelweiss.
Cula sam da je ona najlosija u njihovoj ponudi, pa sam izabrala edelweiss.
A kakva je zaista hm...nemam pojma :)

Vila Roula je bas onakva kako na slici izgleda :)
150-200m od MORA - to je bukvalno od mora, ali ljudi ne citaju ono sto pise i misle da je od plaze 200m.Od vile do gradske plaze ima bar kilometar.
Ja sam bila 2006. ne znam koliko se od tad nesto promenilo (verovatno nista).
Izdaje se jedan sprat i sve su studiji - soba, u sklopu sobe mini kuhinja (sporet i frizider), kupatilo, terasa. Posteljine se menjaju 2 puta za 10 dana. Kao i ciscenje sobe. Imali smo posudje. Moje preporuke za sve one kojima ce soba sluziti da prespavaju

Vila Roula je bas onakva kako na slici izgleda :)
150-200m od MORA - to je bukvalno od mora, ali ljudi ne citaju ono sto pise i misle da je od plaze 200m.Od vile do gradske plaze ima bar kilometar.
Ja sam bila 2006. ne znam koliko se od tad nesto promenilo (verovatno nista).
Izdaje se jedan sprat i sve su studiji - soba, u sklopu sobe mini kuhinja (sporet i frizider), kupatilo, terasa. Posteljine se menjaju 2 puta za 10 dana. Kao i ciscenje sobe. Imali smo posudje. Moje preporuke za sve one kojima ce soba sluziti da prespavaju

Nama u svakom slucaju vila sluzi za to.
Ali ipak smo izabrali Edelwiess, bas zbog toga sto je Roula manja, a ovako cemo upoznati vise prijatelja (komsija) :D

E pa sad nećemo baš preterivati, ali ne vidim zašto bi ti bio toliki problem poneti neki duksić ili bluzicu sa dužim rukavima čisto onako za svaki slučaj. Noći su tamo veoma prijatne čak i u septembru, a kamoli u julu ili avgustu.
Na Tasosu temperatura noću može da padne čak do -10.Ali nebrinite. U Limenasu postoji butik u kome možete naći bunde različitih modela pa kome bude brrrr... u shoping.I još nešto sad je u toku sniženje.:hahaha::hahaha::hahaha:
Mala šala.:zcepanje:

Poslednja izmena:

Back