Svaka vam čast slike su vam prelepe, naročito ona sa pogledom sa vrha Ipsariona. Interesuje me da li je neko išao gore iz pravca Panagije ili Potamije pošto su ta dva mesta blizo.
Pozdrav za sve
Pozdrav za sve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka vam čast slike su vam prelepe, naročito ona sa pogledom sa vrha Ipsariona. Interesuje me da li je neko išao gore iz pravca Panagije ili Potamije pošto su ta dva mesta blizo.
Pozdrav za sve
Evo mene sa jos pitanja
Jel zna neko....
1. Kakav je nocni zivot u Potosu?
2. Kakve su cene u rent-a-car agencijama u septembru (otprilike)?
3. Kakva je situacija sa policijom?
4. Kakva je vila Ana u Potosu?
Informacije radi, idem (TEK i ne mogu da docekam) 15.09. sa deckom u Potos, ali bih da ja na vreme prikupim informacije![]()
Hvala unapred!!![]()
Koliko mogu da primetim, put je sličan onom ka Mermernoj plaži, znači podnošljiv, laganica i stigne se. Megan znači dobro podneo truckanje, pošto je neko ranije rekao da na Ipsarion može isključivo džipovima.
pri polasku sa vrha sretosmo novosadjanina koji je isao peske iz potamije. do vrha je stigao za 2.5 sata, a za uz put je poneo samo pola litra vode, sto je naravno premalo pa mu dadosmo nasu vodu.
Možeš li i nama ostalima da daš neke konkretnije instrukcije, kako bi se lakše snašli?baš tako, kao do mermerne plaze i vathi plaze. ti sto su rekli da moze samo dzipom nemaju pojma i nisu probali kolima. pri povratku sa vrha kod jezera smo sreli dvojicu beogradjana koji su posli na vrh svojim fiat puntom. uputio sam ih kako da dodju do vrha, posto usput postoji nekoliko skretanja a na svim tim sporednim putevima je losiji makadam. PS meni je pomogao i GARMIN na mobilnom.
A da si na Kubi pa naidju ovakvi oblaci?![]()
pri polasku sa vrha sretosmo novosadjanina koji je isao peske iz potamije. do vrha je stigao za 2.5 sata, a za uz put je poneo samo pola litra vode, sto je naravno premalo pa mu dadosmo nasu vodu.
Možeš li i nama ostalima da daš neke konkretnije instrukcije, kako bi se lakše snašli?
Sve zavisi u kakvoj ste kondiciji.Hvala mnogo za ovu informaciju. Mi ćemo se popeti peške gore, 2.5 sata nije strašno, mislio sam da treba više.
Ok, hvala za info.deki samo pratite kvalitet makadama kakav je kod jezera (neke deonice su i malo losije), svi sporedni putevi su losijeg kvaliteta, ne skrecite nikako
evo puta na 2 dela mape (isprekidane linije su makadamski putevi) i znaka pored kojeg morate proci
Sve zavisi u kakvoj ste kondiciji.
Što se tiče kondicije neće biti problema. Sinovi karatisti (treće mesto na svetskom prvenstvu u borbama), ćerka odbojkašica, imaju 15.5 godina, a ja i žena će mo se "šlepati" sa njma. Penjemo se gore sigurno peške. Kolima dođemo do pod brdo.
Ne znam da li ste imali prilike da pročitate putopis koji je ostavio @gnjavatorix, gde u jednom od tih postova opisuje baš to penjanje na Ipsarion pešaka iz PotamieŠto se tiče kondicije neće biti problema. Sinovi karatisti (treće mesto na svetskom prvenstvu u borbama), ćerka odbojkašica, imaju 15.5 godina, a ja i žena će mo se "šlepati" sa njma. Penjemo se gore sigurno peške. Kolima dođemo do pod brdo.
Ne znam da li ste imali prilike da pročitate putopis koji je ostavio @gnjavatorix, gde u jednom od tih postova opisuje baš to penjanje na Ipsarion pešaka iz Potamiehttp://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5071688&postcount=3606
I ja iznosim svoje viđenje i ono nije tako SIVO kako ga ti predstavljaš. I činjenica je da ti odgovara svaki komentar koji podržava "tvoje viđenje", zato si ovo i napisala... "Molim te da ovaj opis stavis i na temu mesta za izbegavanje"! Potpuno nepotrebno i suvišno, a rekla si da nećeš više da se vraćaš na to.
Da li neko ima jos nke sike od vile Tule?Nasla sam po sajtovima samo par slika.I da li je neko bio tamo i kako je?I da li u Potosu ima sportske igre kao sto je skuter na vodi ona banana i tako to?![]()
Zdravo svima, i ja prvi put ove godine idem na Tasos. Uplatila sam aranžman preko Argusa, 12. avgusta, vila Alexandra u Limenasu.
Čula sam od nekih ljudi, koji su se vratili s Tasosa pre nedelju dana, da je vanpansionska potrošnja katastrofa skupa! Da li je neko bio ove godine na Tasosu i kakva je situacija? Pričaju ljudi da je pizza u pizzeriji od 15-20 eura...meni je, bre, to nemoguće! Našla sam se u čudu....Živo me interesuje ima li neko pojma kakve su cene ove godine tamo?
Cao! Vidim da si bila u ovoj Argusovoj vili Alexandra pa bih te zamolila da mi kazes koliko je udaljena od plaze? i koje plaze - da li je neka normalna plaza? Koliko je udaljena od centra? Koliko je daleko od gradske plaze? Da li se nalazi u nekoj zabacenoj ulici? Ako imas neke slicice, to bi bilo sjajno. Hvala ti puuuuunoNaravno, ako je jos neko bio u toj kuci, molim vas da mi pomognete? Ili u kuci Roula, isto Argusova... Hvala
Pozdrav svima!