tamara1
Aktivan član
- Poruka
- 1.423
Bila sam prošle godine na mermernoj plaži ali nisam našla Vathi plažu. Jesam trebala još da nastavim dalje da bih stigla do nje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, još jedno 2-2.5 km otprilike.Bila sam prošle godine na mermernoj plaži ali nisam našla Vathi plažu. Jesam trebala još da nastavim dalje da bih stigla do nje?
Šta je Plava laguna?Plava laguna i Vati plaža su dve različite plaže...
Kamenolom je tik iznad Mermerne plaže.jel se prolazi onaj kamenolom na plaži dok se ide do mermerne plaže?
Imam dva pitanja za upucenije...
1.Gde se nalazi selo Panagia, koliko je daleko od Potosa i vredi li ga obilaziti?
2.Ukoliko mi agencija ne organizuje nikakve izlete tj.krastarenja ostrvom, ima li toga u Potosu u reziji lokalnih organizacija? I da li organizju obilazak ostrva autobusom ili brodicima?? Kakvi su utisci sa istih...?
Hasek, zašto mrziš Skiatos?
Pozdrav za Dr.Kg i želim ti lep provod
Hvala Zvoncice
juce u 16h stigli iz Limenarije
evo nekih utisaka
put do od kragujevca do limenarije preko keramotija (776km) 11h sa pauzama samo na gr. prelazima i trajekt 1h 20min, u povratku (781km - deo autoputa Egnacija Odos bio zatvoren zbog radova) isto 11h sa dve pauze od po 30min i trajekt 1h i 3min i oko 500km po ostrvu ukupno 2065km. za ovu kilometrazu potroseno 110 lit. euro dizela (Reno Megane). putarina (390+190)din x2 kroz Srbiju i 3.2 € x2 kroz Makedoniju. Cene goriva u Makedoniji 50 denara 1 lit evrodizela (1€ = 61.5 denar), benzin oko 60denara, u Grčkoj evrodizel od 0,939€ (Aegean) do 1.045€ (EKO), benzin 1.1-1.25 €. cena trajekta 20 € + 3€ po osobi
vreme u Grckoj od 22.06 do 02.07: temperatura nije prelazila 28°C, more još uvek prilicno hladno, ali to nam nije smetalo da uzivano u suncanju i kupanju.
cene u supermarketima:
paradajz 1 - 1.4
kajsije 2.2
breskve 2
lubenica 0.5
dinja 1.2
nektarine 1.6
hleb 0.8
pecivo 1.2 - 1.4
voda (6 x 1.5lit) 1.3 - 1.9
cene u restoranima
giros 2 - 2.5
giros porcija 5.5
coca cola limenka 1.2
suvlaki 2.5
palacinka sa nutelom (jedna) 2.5
palacinka sa nutelom i dodacima 2.8
komplet meni (corba, gl jelo, salata, casa vina) 5.5 - 7
jagnjetina u teologosu 1kg 19
grcko vece u teologosu (pojedi i popi koliko mozes) 20
grcka salata 3.5 - 5
fish mix 10.5
gril mix 8
pivo 2-3
gril mix za 2 osobe sa 2 salate 9.5
limenarija: smestaj vila Akrogiali (pogled na more) na plazi potpuno OK osim premalog plahara, soba se cisti svaki drugi dan, posteljina se menja peti dan, bili smo 2 puta na limenarijskoj plazi - za izbegavanje. u ponedeljak 29.06. oko 14h po povratku sa Alikija u limenariju oseca se smrad, sledi pogled na more i neverovatan prizor: izliv kanalizacije negde kod hotela Ralitsa, braon mrlja u moru duzine 300m i sirine 100m, isti prizor u manjoj meri ponavljao se i narednih dana. zakljucak: ako vec niste uplatili svakako izbegavajte limenariju. jedina prirodna lepota limenarije je nasa nikana. mnogo bolji izbor je potos, limenas, pefkari ili skala potamia.
Hm... i gde se tu spominje hotel Thalassies i plaža na još 50-tak m dalje od njega?Molim te da ovaj opis stavis i na temu mesta za izbegavanje
Hm... i gde se tu spominje hotel Thalassies i plaža na još 50-tak m dalje od njega?
Koliko vidim spominje hotel Ralitsu, a on je pored onog kanala, tako da nije uopšte čudno da je tu more prljavo i da je to najgori deo limenarijske plaže.
Žao mi je @kamili ali ne možeš me ubediti u suprotno. Ona moja slika demantuje sve.![]()
evo za tebe sve slikovito:
http://www.island-thassos.com/2009/05/hotel-diamond-limenarija-tasos/
preko koje agencije idete?
I ja iznosim svoje viđenje i ono nije tako SIVO kako ga ti predstavljaš. I činjenica je da ti odgovara svaki komentar koji podržava "tvoje viđenje", zato si ovo i napisala... "Molim te da ovaj opis stavis i na temu mesta za izbegavanje"! Potpuno nepotrebno i suvišno, a rekla si da nećeš više da se vraćaš na to.A Thalassies se nalazi na samo 30m od Ralitse pa moze li da se toliko razlikuje i nemoj tako ne ubedjujem samo iznosim moje vidjenje plaze u Limenariji