Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
Ванда, и ти идеш у Пефкари?
Можда ћемо се срести тамо?![]()
А можда ћемо се упознати у бусу?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ванда, и ти идеш у Пефкари?
Можда ћемо се срести тамо?![]()
Pa ne znam da li vozači znaju srpski, ali ovako... Iz pravca Potosa to bi trebalo da budu prve 2 stanice (Rosogremos i Psilli Amos), dok iz pravca Limenasa i Alikija, Psilli Amos je odmah posle Astris plaže, što možeš videti i na ovoj slici...Hvala puno Deki M, samo ne znam kako da znam kad su te stanice, valjda vozaci znaju srpski?
P.S.Jos samo 12 dana, jupiiiiiiiiiiii![]()
Pozdrav svima,sad sam dosao iz Limenarie(vozio 790 km),pa ne mogu da kacim slike.Moja porodica je odusevljena Tassosom,da smo se svi slozili,da bi se rado preselili dole.
Elem,jedino sto hocu je da skrenem paznju ljudima koji jos nisu uplatili Tasos,da nikako ne uplacuju preko "Atlantic"-a.
Sutra oko podne,dok se naspavam,cu o tome.
Pozdrav svima,sad sam dosao iz Limenarie(vozio 790 km),pa ne mogu da kacim slike.Moja porodica je odusevljena Tassosom,da smo se svi slozili,da bi se rado preselili dole.
Elem,jedino sto hocu je da skrenem paznju ljudima koji jos nisu uplatili Tasos,da nikako ne uplacuju preko "Atlantic"-a.
Sutra oko podne,dok se naspavam,cu o tome.
Hahaha, i dodje mu ko Kuba
Ja sam mislila da je zajebancija, ne bi neko stvarno valjda dao tolke pare za Grcku? Decko i ja nismo planirali da potrosimo vise od 300-400 i kraj. Necemo se luxuzirati da sedimo po kaficima, necemo jesti u restoranu svaki dan i to je to..
Nasi prijatelji su bili i potrosili po 150e a nisu se nesto bas stekali..
Од Тасоса до Атине???
Баци поглед у атлас...![]()
Od Keramotija, trajekti sada već idu na svakih sat vremena, u pojedinim delovima dana češće, u julu i avgustu će ići na 1/2 sata. Dva prevoznika rade tu liniju.Može li neko da mi kaže koliko često idu trajekti od Kavale i Keramotija na ostrvo,jer sam na zvaničnom sajtu pronašala neki raspored koji mi deluje "prilično proređen"....Išla bih iz Kavale do Skale Prinos,bliže mi je jer idem u Pefkari...