TASOS - u reči i slici

GEDC3823_zps755ca41a-1.jpg

He,he .Istina. Sad se razmislja o doceku NG. A ja i dalje o Tasosu mislim. E sad cu probati neku slicicu i ja da zakacim;)

Inace,kakvi su planovi za sled.leto? Hoce li neko od vas na Tasos? Meni se toliko svidelo da bih i sled.leto. A decko hoce na Krf,kao i tamo je lepo,a nismo bili.
A ja,kad mi se nesto svidi,ne bih da menjam:)))

Ја вам рекох, пре пар година био је далеко јефтинији од Халкидикија (додуше, од Ситоније), а прошле године је био скупљи, поприлично.
Ми вероватно нећемо више ићи на Тасос, јер имамо договор да заједно никад не идемо у исто место, али, можда ћу ја сама. :)

Ја вам рекох, пре пар година био је далеко јефтинији од Халкидикија (додуше, од Ситоније), а прошле године је био скупљи, поприлично.
Ми вероватно нећемо више ићи на Тасос, јер имамо договор да заједно никад не идемо у исто место, али, можда ћу ја сама. :)

Ides sa mnom ;)

Ja bih sad zapucala ponovo na Tasos,ali ponela bih vise para jer je za mene letos bio jaaaako skup...
Tasos je skroz Ok, a cene su slične kao i na Halkidikiju, mislim to je mala razlika,a u neku ruku je čak možda i jeftinije jer na Tasosu nema ništa za šopingovanje a i ne može se u Solun tako da samo kupanje, piće, klopa, zujanje vamos-tamos a to je u stvari pravi odmor.odlično, odlično.....

Back