BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš kakva je bila gužva na na Makrijamosu početkom avgusta, nisi mogao da staneš a ne da staviš peškir, pa baš nestvarno deluju ove slike, lepe slike, lepee...
Prošla sezona odmora na Tasosu pa više nikom nije sada interesantno da piše, ali zato kada dodje maj neko će pitati "jel bio od vas možda neko na Tasosu, kako je tamo kakve su cene"![]()
Ја вам рекох, пре пар година био је далеко јефтинији од Халкидикија (додуше, од Ситоније), а прошле године је био скупљи, поприлично.
Ми вероватно нећемо више ићи на Тасос, јер имамо договор да заједно никад не идемо у исто место, али, можда ћу ја сама.![]()
Meni se dopalo...ali samo u varijanti da idemo muz i ja sami
Sa decom vise nema sanse...njima je u poslednje vreme mnogo tesko ugoditi![]()
Tasos je skroz Ok, a cene su slične kao i na Halkidikiju, mislim to je mala razlika,a u neku ruku je čak možda i jeftinije jer na Tasosu nema ništa za šopingovanje a i ne može se u Solun tako da samo kupanje, piće, klopa, zujanje vamos-tamos a to je u stvari pravi odmor.odlično, odlično.....Ja bih sad zapucala ponovo na Tasos,ali ponela bih vise para jer je za mene letos bio jaaaako skup...
Tasos je skroz Ok, a cene su slične kao i na Halkidikiju, mislim to je mala razlika,a u neku ruku je čak možda i jeftinije jer na Tasosu nema ništa za šopingovanje a i ne može se u Solun tako da samo kupanje, piće, klopa, zujanje vamos-tamos a to je u stvari pravi odmor.odlično, odlično.....
Uvek za action i dobar provod, samo ne u septembru i oktobru i novembru i decembru, mislim na moru, mnogo l*adno.....:..........O's i ti sa nama sledece godine?
Uvek za action i dobar provod, samo ne u septembru i oktobru i novembru i decembru, mislim na moru, mnogo l*adno.....:..........![]()
Može, može, jul i avgust pravo vreme za letovanje sve ostalo je lutrija, ja probao, samo jednom.....U avgustu...
Proslo leto sam morala u septembru,al dobro sam prosla s vremenom,hvala Bogu..