jelenacvrle
Početnik
- Poruka
- 11
I vratili se s mora...jos 13.08. ali mi je Tasos i dalje u glavi....
Stvarno je bilo FENOMENALNO!!!!Prezadovoljna sam...Hvala svima koji su pisali o Tasosu, jer su mi te neke informacije bile od koristi...Cene su ove godine ekstra za nas, srpski dzep.Vanda, bila si u pravu da se covek na Tasosu moze lepo provesti,cak i ako ide busem...Iz Potosa smo isli busem na Aliki, pa u povratku, u 4h popodne, pesaka do manastira...To je bilo mini-hodocasce na +42!
...Bili smo smesteni u Dimitrisu!Fenomenalna lokacija, jer je sve bliyu, lepo, cisti,novi apartmani,Grk ljubazan...stvarno najbolje do sada!Hvala agenciji Lui travel koje nam je pruyila pravo uzivanje u svakom smislu!Isli smo na krstarenje i bilo je nezaboravno!Moje najlepse letovanje do sada...Stvarno sam pustila masti na volju, mozak na pasu i beeskonacnooooooo sam uzivala u tzazikiju, girosu, grckoj salati, kalamarijama, maslinama, vinu, cipuru, mythosu........Sve smo probali, uyzivali maksimalno i napunili baterije za nove radne pobede!Prelepo iskustvo na trajektu!
Limenaria nije nista posebno, ali nam je jedan dan zaista prijalo i tamo...
..Zaista, odlican provod koji cemo pamtiti do kraja zivota!I, naravno, Tasos je magican, jer vas mami da mu se iznova vratite!Jedva cekam da ga ponovo posetim!Dobar provod svima koji putuju do krja ove sezone!