Kakvi su putevi na Tasosu? Nisam neki iskusan vozač, vozila sam do sada samo u ravnici, pa me malo brine kako ću se snaći tamo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvi su putevi na Tasosu? Nisam neki iskusan vozač, vozila sam do sada samo u ravnici, pa me malo brine kako ću se snaći tamo...
Da li zna neko da li se mozda sa Tasosa organizuju izleti do Svete gore?

Zna li neko i ima li nekakvo iskustvo ,kakva je vila Aleksandra u Limenasu?
Argus je u pitanju,hvala vam na odgovoru,drago mi je da vam se dopalo i nama ce sigurno ))) pozzz....Zavisi na koju vilu "Alexandra" mislite. Mislim da ima dve vile sa tim nazivom. Ona, koju radi "Argus" je predivna u svakom smislu. Eksterijer, enterijer, gazde, udaljenost od plaze...Veliko dvoriste, sa palmama, smokvama, drugim vocem, odrzavanim travnjakom..sve cisto, lepo, kao i studii. Gazde ljubazne, nenametljive. Mi smo odabrali plazu "Tarsanas", koja je izuzetna i nedaleko je od vile, mada stotinak metara od vile mozete baciti peskir i eto plaze. More se, inace, vidi sa terase, koja je prostrana, za razliku od vecine terasa po Grckoj. Vrlo smo zadovoljni i preporucujemo ovu vilu.
Tek sada mi je jasno zasto su oni koji su bili na Tasosu jednom..pomalo kao sektasi)) Evo,postadoh clan kluba-sekte-kao god
![]()

Jutros stigla sa Tasosa,Limenasa)) Fenomenalno je bilo! Pogled iz manastira Sv.Arh. Mihaila, Giola, Saliara.. moja omiljena tri bisera
Ako nekoga nesto zanima,pitajte.. hocu opeeet!
Argus je u pitanju,hvala vam na odgovoru,drago mi je da vam se dopalo i nama ce sigurno ))) pozzz....
Nema na cemu, rado cu pomoci i ubuduce, ako mogu. Pozdravite mi i vilu i Tarsanas i LImenas! Brojimo dane do sledeceg leta, ha, ha. Tako mi je lakse. Svakim danom smo blizi novom susretu sa odmorom, plazom, letom...ma uzivancija.

Kakve su to ribe, otrovne?
pa se ti nama slobodno opušteno lepo iskupaj i javi kako je bilo a za ovo ne beri brigu...
Evo najsvežijih informacija.Noćas u 3 sata vratio mi se drug sa porodicom iz iz Pefkohorija i kaže da su grci skroz pukli sa turizmom bar za ovaj period-juni mesec.Srbi, Makedonci i Rusi su jedini turisti kojih baš i nema u preteranom broju.A što se tiče cena kaže mi da su spustili cene svega,kajsije - 1eur (kod nas 240 din),ceo ananas - oko 1 eur, breskve - 1 eur pa čak i mlečni proizvodi koji su bili kod njih preskupi su pale cene, pavlaka- 60 centi i td...![]()
Evo najsvežijih informacija.Noćas u 3 sata vratio mi se drug sa porodicom iz iz Pefkohorija i kaže da su grci skroz pukli sa turizmom bar za ovaj period-juni mesec.Srbi, Makedonci i Rusi su jedini turisti kojih baš i nema u preteranom broju.A što se tiče cena kaže mi da su spustili cene svega,kajsije - 1eur (kod nas 240 din),ceo ananas - oko 1 eur, breskve - 1 eur pa čak i mlečni proizvodi koji su bili kod njih preskupi su pale cene, pavlaka- 60 centi i td...![]()