Kakvi su putevi na Tasosu? Nisam neki iskusan vozač, vozila sam do sada samo u ravnici, pa me malo brine kako ću se snaći tamo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvi su putevi na Tasosu? Nisam neki iskusan vozač, vozila sam do sada samo u ravnici, pa me malo brine kako ću se snaći tamo...
Da li zna neko da li se mozda sa Tasosa organizuju izleti do Svete gore?
Zna li neko i ima li nekakvo iskustvo ,kakva je vila Aleksandra u Limenasu?
Argus je u pitanju,hvala vam na odgovoru,drago mi je da vam se dopalo i nama ce sigurno ))) pozzz....Zavisi na koju vilu "Alexandra" mislite. Mislim da ima dve vile sa tim nazivom. Ona, koju radi "Argus" je predivna u svakom smislu. Eksterijer, enterijer, gazde, udaljenost od plaze...Veliko dvoriste, sa palmama, smokvama, drugim vocem, odrzavanim travnjakom..sve cisto, lepo, kao i studii. Gazde ljubazne, nenametljive. Mi smo odabrali plazu "Tarsanas", koja je izuzetna i nedaleko je od vile, mada stotinak metara od vile mozete baciti peskir i eto plaze. More se, inace, vidi sa terase, koja je prostrana, za razliku od vecine terasa po Grckoj. Vrlo smo zadovoljni i preporucujemo ovu vilu.
Tek sada mi je jasno zasto su oni koji su bili na Tasosu jednom..pomalo kao sektasi)) Evo,postadoh clan kluba-sekte-kao god
![]()
Jutros stigla sa Tasosa,Limenasa)) Fenomenalno je bilo! Pogled iz manastira Sv.Arh. Mihaila, Giola, Saliara.. moja omiljena tri bisera
Ako nekoga nesto zanima,pitajte.. hocu opeeet!
Argus je u pitanju,hvala vam na odgovoru,drago mi je da vam se dopalo i nama ce sigurno ))) pozzz....
Nema na cemu, rado cu pomoci i ubuduce, ako mogu. Pozdravite mi i vilu i Tarsanas i LImenas! Brojimo dane do sledeceg leta, ha, ha. Tako mi je lakse. Svakim danom smo blizi novom susretu sa odmorom, plazom, letom...ma uzivancija.
Kakve su to ribe, otrovne?
Evo najsvežijih informacija.Noćas u 3 sata vratio mi se drug sa porodicom iz iz Pefkohorija i kaže da su grci skroz pukli sa turizmom bar za ovaj period-juni mesec.Srbi, Makedonci i Rusi su jedini turisti kojih baš i nema u preteranom broju.A što se tiče cena kaže mi da su spustili cene svega,kajsije - 1eur (kod nas 240 din),ceo ananas - oko 1 eur, breskve - 1 eur pa čak i mlečni proizvodi koji su bili kod njih preskupi su pale cene, pavlaka- 60 centi i td...![]()
Evo najsvežijih informacija.Noćas u 3 sata vratio mi se drug sa porodicom iz iz Pefkohorija i kaže da su grci skroz pukli sa turizmom bar za ovaj period-juni mesec.Srbi, Makedonci i Rusi su jedini turisti kojih baš i nema u preteranom broju.A što se tiče cena kaže mi da su spustili cene svega,kajsije - 1eur (kod nas 240 din),ceo ananas - oko 1 eur, breskve - 1 eur pa čak i mlečni proizvodi koji su bili kod njih preskupi su pale cene, pavlaka- 60 centi i td...![]()