TASOS - u reči i slici

dsc00299zwy.jpg

samo zažmuriš i osetiš miris borova

Ne znam šta se dešava, zašto mi ne uspeva...Probaću ponovo večeras od kuće, a sad ću pokušati da da prvo dođem do iste po vrelom Beogradu...Ova temperatura se uopšte ne doživljava isto u Grčkoj, tamo je suvo, a i možeš uvek da se potopiš u more :))))

komarci u potosu

u prva tri dana je jedan komarac izujedao cerku, 6,5 godina i nikog drugog. kad smo ukljucili aparat vise nije bilo ni tog jednog, mada kad sam svracao u klimatizovan internet kafe, oko mene je probao da leti bar jedam komarac

А само 800 метара даље: укључимо и раид течност, и упалимо димећу спиралу и насмрдимо се аутаном....али они ниш'! :(

То су наотпорнији и најкрволочнији комарци које сам икад срела у животу!!!! :besna:

A imam baš zanimljive sličke: bili smo smešteni na Pacis beachu, u sobi sa predivnom terasom koja gleda na more i bilo je fantastičnih zalazaka sunca. Bili smo i po selima i na jezeru Marijes(mi smo od onih koji vole da skitaraju, ne zato što je u modi, nego smo uvek bili nemirnog duha i dosadno nam je ležanje na plaži). :))

I razne plaže smo obišli: možda izazovem revolt većeg dela forumaša, ali nama se mermerna plaža uopšte nije dopala-bilo je na njoj dosta sveta, voda je bila prljava, puna trave, a i pozadina je nekako prljava-čini mi se da je ta plaža od onih koje se lepo slikaju, prosto je više fotogenična nego lepa.
Naš favorit je bila Glifoneri, uvala pored Pachis beach-a, sa prirodnim hladom i na obali i u vodi, kombinacijom peska i stena, malom skakonicom, dobrom tavernom... I još jedna u blizini-mala plaža Glikadi sa veeoma dubokim peskom u koji noga propada i opet po obodu sa stenama zanimljivim za ronjenje.

Ne znam, možda smo naleteli u trenutku kad nije bilo lepo, al voda je bila puna neke travuljine, a i pozadina plaže kvari ugođaj. A baš volimo divlje plaže, nismo nikakva fenserica. Pronalazili smo i sami razne uvale, kamenjare (dobri su za pecanje), spuštali se kojekakvim kozjim stazama - ukratko super smo se proveli, ovako lepo letovanje nisam imala još od doba Komiže na Visu.

Back