TASOS - u reči i slici

Pozdrav svima!
Sad sam videla da sam malo zbrzala sa postavljanjem nove teme, isto to mogu da pitam i ovde...
Nova sam na forumu, trebace mi malo vise vremena da pregledam sve postove pa mi ne zamerite ako se ovo pitanje vec ponovilo...
Interesuje me letovanje na Tasosu u septembru(prva polovina meseca).Znate li mozda kakvo je vreme u tom periodu? Dugo nisam isla na odmor, ove godine mi se konacno ukazala prilika da odem negde, prvenstveno sa se odmorim, idem sa drugaricama, nasle smo solidan aranzman(jos nije uplacen), izabrale smo septembar jer nas druge obaveze sprecavaju da odemo ranije, a i jeftinije je :-)
E, sad to 'jeftinije' moze i da nam presedne ako vreme bude lose, 25 stepeni je sasvim ok ali ako bude kise, pljuskova i sl. :-(((

Hvala unapred na odgovorima!
Mi smo prosle godine bili od 31.avgusta do 10.septembra i vreme nam je bilo fenomenalno,ni jedan propusten dan na plazi zbog kise i sl.fenomenalno,mada niko ne moze da ti garantuje dobro vreme ni u sezoni.......

Veceras krecemoooooOoooo.... Jeeeeee Jupi!
Pozdrav svima!

srećan put :D i lep provod i tebi i svima koji uskoro putujete

220620092162.jpg

Ljudi koje biste mesto preporučili za večernji izlazak u Potosu?

У Потосу имаш масу кафића и ресторана у низу одмах поред плаже...па бирај који ти се највише допада. Нисам видела неко лудило од провода, углавном маса шета између, вечера, пије пиће и слуша музику (која није гласна и нападна).
Између Потоса и Лименарије постоји дискотека Болеро, ако си баш за шизење...;)

Е, морам да кажем још нешто о Потосу, наиме да похвалим особе ресторана Посејдон.:D
Мислим да они себи врло паметно граде имиџ међу српским туристима. Ми смо препоруку да одемо тамо на вечеру чули од једног српског пара, који су опет чули од других српских туриста...и тако реклама о њима иде од уста до уста...
Е сад, клопа је добра (не нешто за падање на дупе, али баш ок), порције велике, цене умерене, али оно што је цака у том ресторану то је особље. Наиме, толико су љубазни, предусретљиви, фамилијарни, срдачни, чак помало наметљиво али то чине шармантно. :)
Колико сам видела - сви њихови гости одлазе задовољни и насмешени, а претходно се изљубе са конобарима, фотографишу се заједно...и све богзнакако...:D
Нас су прво частили аперитивом, после нас частили још бокалом вина...а на крају се лично газда понудио да нас одвезе кући колима до Пефкарија...(што и прихватисмо ;))
И ето, ја сад могу за њих да кажем само речи хвале, што је, верујем, за њих боља реклама од било које друге! :D Није ни чудо што се код њих понекад и чека на слободан сто, док ресторан пар метара даље зврји полупразан! ;)

И наши и црногорски угоститељи би имали много да науче, првенствено то да је осмех тај који обезбеђује највећу зараду!

Back