goranceros
Početnik
- Poruka
- 4
Limenas je los,tu je luka i ide prljavstina na plazu.po mom misljenju najbolje mesto na tasosu je limenarija,cene vanpansionske potrosnje su ista kao i na ostrvu,sve zavisi koliki su ti apetiti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto nikad nisam bio na Tasosu sve ovo sto ste mi napisali je lepo,samo kad biste mi dodali i imena mesta gde se ove plaze nalaze...
Ne volim da na odmor putujem svojim kolima,pa me interesuje kod autobuskog prevoza koje mesto preporucujete.Mozda sam dosadan,ali potrebna su mi obavestenja.
Uh, pa ne znam bas.. Narocito zavisi od toga kog su vam uzrasta deca i na sta ste spremni, tj. da li ste ljudi od akcije, ili vise volite da budete u jednom mestu..
Ne znam da li biste isli medjugradskim busevima, iznajmljenim autom u obilazak, jer se jedino tako moze doziveti ostrvo.
Ponavljam da plaze u samim mestima i ako su prihvatljive, budu guzvovite..
Ja sam ove godine videla neke stvari koje su me zanimale na Tasosu, ali vec razmisljam da li bih se sledece sa malom bebom uputila tamo.
Ipak bih mozda u toj varijanti zaobisla Tasos i isla npr. ili na Halkidiki, ali na drugi prst, Sitoniju ili na Skijatos.. tamo ima lepih mesta, u kojima se moze odsesti i bez akcije..
mene zanima da li je dobar provod na Tasusu...sto se tice zurki klubova i dr kao i to jel ima nasih ljudi tamo pocetkom septembra?
Na vetrovitoj uvali Alikija nema sigurno, ali zato zna da ih bude i to vrlo često na Paradiso i Golden beachu!
Upravo tako, kad na istočnoj strani ostrva duva vetar i ima velikih talasa, zapadna strana ostrva je 'mirna luka'!... Uz to da dodam, nama se desilo da su bili veliki talasi na Golden Beachu, ali smo onda seli u kola i odvezli se do Pachisa, gde je voda bila ravna kao staklo...