perfect company
Početnik
- Poruka
- 2
za sve one koje interesuje nocni provod u Limenasu, pitajte slobodno. mi smo se vratile pre 2 nedelje, pune utisaka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..moja ovogodishnja ljubimica...kekes..
..dorasli mi klinci do stena i skakanja..ali josh uvek vole i pesak i plicak
![]()
![]()
![]()
..napomena: na ovoj plazi se predveche pojavi milijardu osa..mislim da zive u pukotinama stena...
..u toku dana ih nema, osim poneka uz suvlaki u taverni iznad same plaze..
![]()
za sve one koje interesuje nocni provod u Limenasu, pitajte slobodno. mi smo se vratile pre 2 nedelje, pune utisakai odmah da vam kazemo, nije tacno da provoda nema...
![]()
November child, ili neko drugi ko zna, moze li detaljno uputstvo kako iz Potosa da stignem do ove Kekes plaze i koliko blizu moze da joj se pridje kolima i postoji li neki parking ili zaravan u blizini gde se mogu ostaviti kola???
Hvala...
Zao mi je, ne znam za 10 dana, mi smo iznajmili na pet i ako uhvatis vikend dobijes 20% popusta, naravno nemas nikakvo ogranicenje u kilometrazi, dobijas pun rezervoar i vracas im pun rezervoar.
Pazi, na Tasosu imas i drugih agencija, koje iznajmljuju i starije automobile i videla sam da su oni jeftiniji, a verovatno ti za deset dana daju i neki lepi popust, mada iskreno mislim da ti nije potreban auto bas deset dana, da moze sve da se obidje i za krace vreme, ali opet sve zavisi od vaseg plana =). Samo budi oprezan i obavezno proveri sta ti pokrivaju osiguranjem. Nama je turisticki vodic rekla da se placa kazna ukoliko te policija zaustavi u rentiranom automobilu starijem od pet godina. Iskreno ne znam da li je to istina.
Ne razumem poentu ovog citata?! Da li si time htela samu sebe da demantuješ kada si rekla...Citat sa drugog foruma, prica o Alikiju: "Pre podne se kupali na da kažem zapadnijoj uvali (tj. prva iz pravca Potosa) a onda je postala gužva i počeo neki vetar i talasi pa smo prešli na drugu uvalu. Da ne bude posle da sirim dezinformacije.
ili da samo potvrdiš ono što je par nas (cmoka80, 123123 i moja malenkost) reklo, a to je da na vetrovitoj uvali Alikija NEMA velikih talasa!... Ja sam bila samo na mirnoj uvali, onoj gde su restorancici i tu nije bilo talasa.
A ovo je notorna laž i najveća glupost koju sam čuo! No, uvek računaju na to da će se od silnog broja turista koji dolaze na Tasos, uvek naći neki naivni koji će nasesti na ovako nešto. A njima to odgovara i te kako jer od toga imaju korist.... Nama je turisticki vodic rekla da se placa kazna ukoliko te policija zaustavi u rentiranom automobilu starijem od pet godina...
@sdonca
Tacno je da izbor nije veliki, ali postoje 2 kluba u kojima mozes sasvim lepo da se provedes, kao i gomila kafica na plazi. Sto se klubova tice, nas favorit je Just in time. Od 10 veceri, tamo smo provele 9... Svaki put do fajronta!Nemoj da se cudis ako pri ulasku zateknes bezvoljnu masu koja sedi i ispija pice; veoma se oraspoloze ako neko pokrene atmosferu, sto smo u ovom slucaju bile nas dve...
Svako vece je grcko-srpsko vece. Subota je udarno vece, u klub ne moze da se udje! Pusta se house, a moze se cuti i pokoja srpska i grcka pesmica. Zatvaraju u pola 5, ali ako ima zainteresovanih rade i duze. U cene nismo bas upucene, jer su Grci izuzetno darezljivi, ali recimo da se cene koktela krecu od 5 do 7 e, tekila je 6...
Klub pored je Davidoff, kazu da tamo uglavnom izlaze Bugari... mi tamo nismo zalazile, ali i tamo je uvek bilo puno, fina muzika, lep enterijer...
Jos par predloga sto se tice kafica. Na pocetku 'glavne' ulice, na spratu, nalazi se Prestige, gde je muzika po nasem misljenju najbolja. Kokteli su oko 8 e, uz njih daju i poslastice... i caste raznim picima...
Drugi kafic nalazi se na pocetku gradske plaze, zove se Island. Osoblje je veoma druzeljubivo, kao i gazda. Imaju i stolove pored samog mora...
I treci predlog-par kafica dalje od Islanda, u orijentalnom stilu, imena se nazalost ne secamo, ali veoma je upadljiv, videces ga sigurno... Tamo je opustena atmosfera, muzika laganija, pravo mesto za uzivanje!
Jako bitno-ne ocekuj da neko drugi pravi atmosferu, ako sami niste raspolozeni za provod, necete ga ni naci...
Nama je bilo fenomenalno, vec danima tugujemo za Tasosom, a nadamo se da ces se i ti vratiti zadovljan/na.
![]()
Hej, ja ovde samo hocu da pomognem drugima svojim iskustvom, sigurno necu da se raspravljam sa tobom =)
Rekla sam da ja nisam iskusila talase na Alikiju, da sam cula da ih ima na vetrovitoj uvali i bilo mi je drago kad sam cula da je neko drugi iskusio talase na Alikiju zbog sebe, jer znam da sam negde pronasla tu informaciju, ok, promasila sam uvalu, odrubi mi glavu zbog toga =)
I toliko neprijateljstva u samo jednom postu, razvedri se, ovo je tema o Tasosu, letovanju, moru, uzivanju, leba mu =D
pitanje za november child
da li je proradio restoran u app Meni? i, ako jeste, ako ste se tu hranili, kakvi su utisci?
Hvala!
November, jel mozes da mi kazes da li je ta Kekes plaza u stvari plaza na kojoj postoji izrazito duboka uvala, dobra za skakanje, sa postavljenim metalnim stepenicama za izlazak iz vode? Na tvojim fotkama se to ne vidi, a mislim da sam ranije citao da na toj plazi takvo sta postoji. Ako postoji rado bih je posetio. Molim te, odgovori mi.
Pa ja ne znam ko ovde treba da se razvedri?! I ko ovde govori o neprijateljstvu?! Očigledno je da ne trpite konstruktivne kritike! Ja samo volim da stvari isteram na čistac, a kome se to ne sviđa ili ne zna za šalu, ima drugih foruma pa izvolite! E svašta!Hej, ja ovde samo hocu da pomognem drugima svojim iskustvom, sigurno necu da se raspravljam sa tobom =)
Rekla sam da ja nisam iskusila talase na Alikiju, da sam cula da ih ima na vetrovitoj uvali i bilo mi je drago kad sam cula da je neko drugi iskusio talase na Alikiju zbog sebe, jer znam da sam negde pronasla tu informaciju, ok, promasila sam uvalu, odrubi mi glavu zbog toga =)
I toliko neprijateljstva u samo jednom postu, razvedri se, ovo je tema o Tasosu, letovanju, moru, uzivanju, leba mu =D
Hrrraaabrrriii viteže, baš si mi nedostajao, a tvoje kritike posebno! Ja znam da si ti ovde samo zbog mene i to mi baš imponuje, iako su ti svi prijatelji 'tamo' (ili skoro svi)!Eoja, pusti ga, on ne ume drugacije da komunicira, to je zilion puta do sada pokazao. Steta je sto sam ne uvidja da stalno napada druge i glumi dezurnog policajca na temi. A pominjanje drugog foruma ne voli jer su pre par meseci najaktivniji ucesnici ovog foruma bas zbog njega i njegovog ponasanja prebegli na taj drugi forum....
Baš tako, ti i ovaj iznad ste me baš provalili i zato pazite šta pričate ili......On ti je ovde na forumu nekakav pandur i zeli da sve bude pod konac i da su svi "pametni" kao on....
Nisam se raspitivala pre puta, ali kada sam stigla, odmah sam na prvom "sastanku" sa predstavnikom agencije porazgovarala o tome.
Da, postoji ginekolog u Prinosu, a u Limenasu postoji doktor opste prakse, za koga nam je rekao da ce sve koji imaju eventualni problem rado pogledati i dijagnostikovati, ali naplatiti uslugu 30evra. Za razliku od njega, doktor i opste prakse i ginekolog u Prinosu, besplatno radi i savetuje. (ili vam daje racun koji mozete naplatiti kod osiguravajuceg drustva kad se vratite u Srbiju)
Nadam se da vam nece biti potreban, ali da znate, Prinos je definitivno bolji izbor.![]()