Zeljka, jesi to ti?
Ej Ne znam sta ti to znaci da je Argus najbolja agencija, kada si rekla da ces pljuvati po agenciji kad se vratis... A sad odjednom da su super.
Inace ljudi, argus je kao hteo da bude super, al su imali gomilu propusta.
Sitne necu nabrajati, a ima ih.
Mi smo se super proveli na ostrvu, al ne zahvaljujuci njima.
Kuca Ilios je katastrofa, ne daj boze da mladi tamo stanuju.
Manje zabrane sam video u filmovima o zatvorima.
Znaci ljudi, izbegavajte kucu ILios, zbog "domacina", od kojih ce vam biti muka.
Non stop su u dvoristu kraj bazena, 24h, gori su od dragstora.
Uvek bar jedno od njih troje koliko ih ima u toj kuci, sedi kraj bazena i bulji u vas.
Neprijatna situacija.
Trudili smo se da budemo sto manje u kuci, cisto da ih ni ne gledamo.
A sto se tice Vesne, vodica, sramota za agenciju sto je ima.
Ona je tu za svaki problem koji imate, al nista drugo ne zna da postigne, sem sto se smeska sta god je pitate, i pravi se luda.
Morao sam da istaknem ovo za kucu i agenciju, stvarno su nas razocarali, nisam hteo da neko jos prodje, kao i mi, pa nek nadje bilo koji drugi nacin putovanja na Thasos, koji je bas bas po ukusu moje devojke i mene.
Svi koji idu, jedini savet je da se opustite i uzivate, sve se brzo pokonta, i vrlo je jednostavno mesto.
A sto se tice plaza, neka svako ima svoj nacin za bodovanje plaza.
Plaza na koju smo najcesce isli, jeste Makriamos, iz prostog razloga, jer oduzima dah, a pod dva, blizu je.
Sto se tice Golden Beacha, dugacka plaza, al ne toliko cista, mada skidam kapu i za nju.
Aliki ima predivno arheolosko nalaziste, videcete i sami.
vredi doci na ostrvo jos koji put....
A pcele, muve, komarci, i ostali instekti su jedino cega skoro NEMA.
Za razliku od Nine82, a bili smo u istom periodu. 07.07-18.07, ja u sobi nisam video 2 komarca tokom letovanja, sve sa otvorenim vratima od terase tokom noci, i bez ikakvih raid-ova i autana.
Zato, relax...
Lep provod zelim svima koji idu i nek istrazuvaju ostrvo na svoj nacin, i uzivajte. pozzz